10.06.11
22:42
Интересно ще ми е да видя кой е вашият любим мускул и кой най-много “мразите” ? И според вас кой мускул най-много би личал, че човека тренира, ако не е съблечен ?
Темата беше редактирана от picco ' на 10.06.11 22:45.
10.06.11
22:46
Най-много ми харесват рамената.А това кои мускули биха личали през дрехите най-много,че човека тренира,мисля че това са гърба и краката (естествено,ако човека му “трябва” да тренира крака).
Любими ми са рамената и гърба и съответно по тях бих разбрал, че човек тренира (ако е облечен), но ако е съблечен - определено циците и краката
Краката. МРАЗЯ ГЪРДИТЕ И РЪЦЕТЕ СТРАШНО МНОГО :Х !
Ако можеше щях да тренирам само гръб и крака.
Бицепс, трицепс и рамене!
А, ако е облечен, мисля че най-личи по гърба и гърдите !
10.06.11
23:07
Гърди , бицепс и трицепс.Мразя рамото ми е слабо и лесно го контузвам.
Врат и трапец са тези, които придават масивност когато човек е облечен.
Те са и тези, които най-много ме распектират когато са развити както трябва. И големият гъз от як клек също де.
казано от G33K на 10.06.11, 23:10:
Врат и трапец са тези, които придават масивност когато човек е облечен.
Те са и тези, които най-много ме распектират когато са развити както трябва. И големият гъз от як клек също де.
Бе аз имам голям гъз, ама не е от клека май :D ... Нищо де, другите не знаят :P
10.06.11
23:17
Гърдите, гърба, раменете и краката са ми любимите. Бих познал, че някой тренира по гърдите и гърба/раменете най-вече.
10.06.11
23:30
Любимият мускул ми е бицепса и коремната преса. Нямам мускули, които да ги мразя, има такива, които ми се личат малко... Гърдите,бицепса, рамената и гърба според мен са мускулите, по които се личи дали човек тренира.
В моето си тяло - никой. А попринцип:
казано от G33K на 10.06.11, 23:10:
Врат и трапец... И големият гъз от як клек също де.
Вадя задника и слагам предмишница с голяма китка.
Мразя конкретен мускул и/или мускулна група само ако имам основание. Я не расте, я се освинва, я друго.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.11 23:36.
Мааа то много зависи и с какво е облечен човека де.... Ако е със зимно яке как ще разбереш дали тренира или не ? Обаче ако е с някаква ликра, се разбира много ясно по гърдите и гърба (и ако са му добре развити ръцете и по тях, особено трицепса ест.)... Ако е по потник или къс ръкав пак по гърдите и гърба... Щото ръцете се правят много трудно в отпуснато състояние да са големи... тъй че кой, какво ще да си разправя, гърба и гърдите са ВЕРНИЯ отговор!
казано от Death__ на 10.06.11, 23:39:
Мааа то много зависи и с какво е облечен човека де.... Ако е със зимно яке как ще разбереш дали тренира или не ?
Като видиш 45 санта врат на яката да не може да го закопчава и трапец да го опъва в горната част на гърба ще си доста сигурен, каквото и да е якето ;)
Аз съм виждал доста дето гърдите и гърба им с ликра изглеждат много добре пък като ги знам как тренират (а и как изглеждат без тая ликра) трябва да ти кажа, че доста лъже (то и затова се продава).
Мнението беше редактирано от G33K на 10.06.11 23:42.
казано от Death__ на 10.06.11, 23:39:
Мааа то много зависи и с какво е облечен човека де.... Ако е със зимно яке как ще разбереш дали тренира или не ? Обаче ако е с някаква ликра, се разбира много ясно по гърдите и гърба (и ако са му добре развити ръцете и по тях, особено трицепса ест.)... Ако е по потник или къс ръкав пак по гърдите и гърба... Щото ръцете се правят много трудно в отпуснато състояние да са големи... тъй че кой, какво ще да си разправя, гърба и гърдите са ВЕРНИЯ отговор!
Не че се хваля, но на мен ми личи и със зимно яке. И не е до конкретен мускул, а до цялостна физика.
Ако си с фланела с къс ръкав ръцете най се набиват на очи след това трапеца и гърба.
Любима мг трaпец и гърди (въпреки че те са ми и най изоставаща) най мразена ш_б_ната преса най-трудно се вади.
10.06.11
23:59
Много интересно,ами хмм..Най-обичам гърдите,най-мразя краката.Другите всичките си ги обичкам,на бате мускулчетата :D
Еми да ти река при гърдите най-много си личи при мене..
Всички муслули са ми любими, лошото е че при повечето хора, не им оставя мотивация или енергия да речем след тежка тренировка на гръб + трицепс, да правиш прасец примерно или врат,предмишница,задно рамо и т.н. Поне така съм забелязал при повечето хора, че не обръщат много внимание на малките мускулни групи. Мисля че най-много личи при облечен човек да кажем със тениска, трапеца,ръцете,предмишницата 100% доста бие на око ако е добре развита и огромна, може и да заложим на широк гръб, както и голям оформен прасец, ако е с къси гащи :D
Щом казвате, но най-добре си е да си с потник ликра... хем ти прави ръцете по-големи от тениската, хем ти очертава гърдите, гърба гоЛем, опъва отзад...ако па и раменете са оформени ( V )... няма кво да се говори просто :)
казано от The Next на 10.06.11, 23:59:
Най-обичам гърдите,най-мразя краката.
Е то е ясно, че краката всички ги мразят. Който се кефи да тренира крака значи или нищо не върши или е малко извратен. Да се кефиш на цялостно омекване, болка в задната част на главата, леко и не дотам виене на свят, гадене, преумора и т.н. възможни резултати от тренирането си е странно, така че това с краката се подразбира.
Спазвайки правилото, че за резултати трябва всяка тренировка да правиш поне 1 нещо, което мразиш, обаче ... какво да се прави.
Мнението беше редактирано от G33K на 11.06.11 00:10.
11.06.11
00:14
На мен най-много ми допадат рамото и трапеца и гърба, а и ми седят много добре. Може да прозвучи смешно, но най ме дразнят ръцете :D
11.06.11
00:31
Рамо и корем. Мразя големи масивни крака (а имам в излишък)
11.06.11
00:38
Любимите ми са гръб,бицепс и гърди.Не мразя нито един мускул. :) Според мен личи най-много ако тренира - широк гръб,гърди,ръка.
11.06.11
00:38
Любима мускулна група нямам. Най - ми вървят трапеца и вратът... На ръка 37 вратлето е 42 санта :D
П.П. Без сфинктер всички сме за никаде. :D
Мнението беше редактирано от huckleberry на 11.06.11 00:59.
11.06.11
00:52
Май най - много обичам тренировките за гърди -:).
По степен на “любимост” - гръб , рамена , бицепс/трицепс...
“Нелюбим” - трапец...визуално стеснява раменете и скъсява врата...
Големи крака и г*з - не радва , но релеф/стегнатост не са излишни...
Корем/плочки - все тая...да не виси там ...
Гърди - не знам ... при мъжете са ми впечатлителни добре оформените :)
11.06.11
10:22
Прасец :) .... особено сега лятото всички, като ходят с къси гащи е гадно да видя някой с широки рамене и с еднакви крака от таза до стъпалото .... пък и много ме кефи да го тренирам :)
11.06.11
10:33
на мен любимия ми мускул е този между краката ама от тези които се тренират в залата всички са равни ! :D :D
казано от G33K на 11.06.11, 00:09:
казано от The Next на 10.06.11, 23:59:
Най-обичам гърдите,най-мразя краката.
Е то е ясно, че краката всички ги мразят. Който се кефи да тренира крака значи или нищо не върши или е малко извратен. Да се кефиш на цялостно омекване, болка в задната част на главата, леко и не дотам виене на свят, гадене, преумора и т.н. възможни резултати от тренирането си е странно, така че това с краката се подразбира.
Спазвайки правилото, че за резултати трябва всяка тренировка да правиш поне 1 нещо, което мразиш, обаче ... какво да се прави.
Значи май нещо ми има :D
11.06.11
10:42
Цомбите, колкото и да не ми вървят. Има ли постоянство и търпение, могат да се превърнат в най-красивия мускул в тялото ;)
11.06.11
10:42
Ако и жени могат да се включат - всичките са ми любими. Отделен в въпросът, че някой ми се иска да си стават от само себе си, защото упражненията за тях са ми досадни - като рамото например.
казано от huckleberry на 11.06.11, 00:38:
П.П. Без сфинктер всички сме за никаде. :D
Тъкмо мислех това да напиша :D
11.06.11
13:10
Всички са ми любими.. :)
Ако става дума за трениране: на първо място гръб, после рамена. Най-мразя да правя крака и ръце.
Любимия ми мускул е рамото,заедно с гърдите.Очертаеш ли хубави рамене,с хубави плътни гърди и всичко подплатено със здрав трапец се получава нещо уникално!
11.06.11
16:34
Аз лично най-харесвам гърдите...За съжаление са ми най-слаба мускулна група,но точно от това се получава такаче са ми и любимата тренировка...Имам чувтството,че ходя на фитнес за да правя лежанка. :D
Иначе най-ми вървят крака и рамене,можеби и трицепс...
А с кое проличава,че някой тренира...Ми много зависи от дрехите,но ако е с тениска човек,ръцете и гърба...Има много мнения видях,че от трапец и врат личало,мииии аз като видя някой такав ми се струва,че е дебелак или мутра с 50 санта врат някав...Ма кво разбирам аз,плажен билдър.......... :D
казано от Torres9 на 11.06.11, 16:34:
аз като видя някой такав ми се струва,че е дебелак или мутра с 50 санта врат някав...Ма кво разбирам аз,плажен билдър.......... :D
Аз дебелак в смисъл на “нетренирал прасчо” с трапец не съм виждал ;) Обикновено около рамената им е равно като на малки дечица.
Трапецът е показателен за това колко е трениран човека точно защото не става само от лежанка и сгъвания (което не е точно тренировка и не те прави особено “трениран” ;) ), а пък наистина масивен трапец имат само хората, които вдигат масивно.
Големи цици и бицепси имат много хора на плажа, ама да се твърди че са тренирани е малко преувеличено ;) Сгъвали са нещо,запознали са се с някоя кака от велотата, ама чак да са тренирали ... Затова според мен не са много показателни за тренираност, иначе добре стоят.
Мнението беше редактирано от G33K на 11.06.11 18:33.
11.06.11
18:48
Всички мускули трябва да се развият хармонично,за да се постигне нещо наистина красиво!
11.06.11
19:46
Така е, но всеки човек има любима група и такава, която тренира с не толкова голямо желание. Аз съм на мнение, че добре тренирани крака винаги се отличават, особено през лятото. Доколкото трапеца - няма спор, един човек, който не е влизал в зала няма как да има развит трапец.
12.06.11
17:40
Моите са трицепс и рамене! Според мене наи-много се се личи на човек по гърба,рамото и гърдите също и краката ;)