11.06.11
11:48
Здравейте,понякога се случва по грешка да напишеш 2 коментара,а липсва бутон за можеш да го изтрие.
Мисля че,ще е добра опция да имаш тази възможност.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.06.11 14:32.
11.06.11
11:56
Напълно съм съгласен. Също и на изтриване на тема може :).
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 11.06.11 11:56.
11.06.11
12:38
Възможността всеки потребител да може да изтрива мнения е предпоставка за злоупотреби.
Трябва да се мисли и след това да се пише, а не обратното.
Идеята не е добра.
Може да псуваш и обиждаш примерно и после да го изтриеш и да се правиш на невинен ;)
Или да се заформи някакво обсъждане, да се пишат мнения, доводи, цитати, аргументи и т.н., и накрая да ти писне и на пук да си изтриеш всички менния...и цялата тема отива на кино.
11.06.11
13:15
Може да псуваш и обиждаш примерно и после да го изтриеш и да се правиш на невинен ;)
Или да се заформи някакво обсъждане, да се пишат мнения, доводи, цитати, аргументи и т.н., и накрая да ти писне и на пук да си изтриеш всички менния...и цялата тема отива на кино.
По същата логика сега можеш да редактираш мнението си и примерно да е само ” - ” и нищо друго...
11.06.11
13:35
По същата логика сега можеш да редактираш мнението си и примерно да е само ” - ” и нищо друго...
По този начин мнението ти все пак остава видно, включително последвалата ти постъпка. А бързината не следва да е оправдание за правене на грешки.
11.06.11
13:39
Ето алтернативен вариант - ако смятате, че постът ви трябва да се изтрие, докладвайте го чрез линка вдясно и модераторският екип ще реагира.
11.06.11
20:44
Е, поне дневниците да могат да се разчистват. Не знам дали може да се направи така, но ако може - направете го. Ако тръгна да казвам кои коментари да бъдат премахнати, дали някой ще се съгласи ?
11.06.11
20:52
Ако тръгна да казвам кои коментари да бъдат премахнати, дали някой ще се съгласи ?
Ако искането ти е разумно аргументирано, модераторския екип няма да ти откаже подобно съдействие.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.06.11 20:52.
11.06.11
20:58
По - скоро прдпочитам да има бутон за скриване на мнения в собствените ни дневници. Нали целта е да виждаме информацията, която искаме(съответно другите може да искат да видят другите мнения). За мен би било удобно да мога да хаидвам в всяка една тема нещата, който не ме вълнуват и да чете сестиматизирана информация от мнения.
Да трия малко ми е пресилено, все пак за да напише някои нещо го е провокирало друго.
Изкривяването на информацията, под каквато и да е форма не ме кефи!
Подкрепям Делфин - най-добре да можеш да скриваш мнения, които не искаш да четеш, пречат, или друго и те да са скрити само за теб. Без елемента с триенето, те си остават видими за всички останали. Нещо като игнорирането на потребител, само че игнориране на мнения.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.06.11 23:32.
12.06.11
18:36
Ако тръгна да казвам кои коментари да бъдат премахнати, дали някой ще се съгласи ?
Ако искането ти е разумно аргументирано, модераторския екип няма да ти откаже подобно съдействие.
Така е, но ще бъде нагло да искам да премахнат 20тина страници от дневника ми, нали !? Все пак всичко си има граница. А в по-големите дневници поне половината страници са излишни.
Аз съм против,защото дадена информация в дневника на някой може да не е полезна за автора му,но пък друг член на форума може да я счита за такава.
12.06.11
19:55
Съвсем го обърнахте на фейсбук :D :D :D
12.06.11
20:41
Аз съм против,защото дадена информация в дневника на някой може да не е полезна за автора му,но пък друг член на форума може да я счита за такава.
Нали дневника е мой. Целта е на мен да ми харесва, а не на другите.
Че откога пък стана твой? Щом е твой защо всички го четат? Твоя дневник е в ученическата ти чанта. Не си собственик на сайта и някакъв шеф тук.
Има съфорумци прависти, защо не се изкажат и те, аз не съм компетентен :)
Ох,ох,намесят ли се юристите сайтът ще стане като цялата наша държава.Бързо ще го унищожат,както всичко у нас до което се докоснат. Щом пишеш в общественото публично пространство,твоето скъпоценно творчество става достъпно за всички и няма вариант да оттеглиш мнението си.Това не са писмата по пощата адресирани до гаджето,които никой друг не трябва да чете.
Мнението беше редактирано от Миро на 12.06.11 21:27.
12.06.11
21:29
Така е, но ще бъде нагло да искам да премахнат 20тина страници от дневника ми, нали !? Все пак всичко си има граница. А в по-големите дневници поне половината страници са излишни.
Мисля, че няма техническа възможност с едно действие да се изтрива повече от едно мнение - в това е проблемът. Ако има такава възможност - нямаш грижи. Дневникът ти, обаче, може да бъде затворен и да започнеш нов. Третата възможност е част от мненията (тези, които желаеш) в дневника ти да бъдат отделени в нова тема. Не се напъвай, не виждам нито една вероятност на потребители да се дава възможност за изтриване на информация.
12.06.11
22:16
Че откога пък стана твой? Щом е твой защо всички го четат? Твоя дневник е в ученическата ти чанта. Не си собственик на сайта и някакъв шеф тук.
Чакай малко. Направил съм дневника, за да следя прогреса и ако поискам съвет понякога. Не карам никой да го чете и би трябвало да изглежда така, както аз искам, а не както искат другите.
я бързо да вкарам 2 идеи с надеждата Д.Михайлов да мерне поста ми :)
1.махнете опцията “поста ви се дублира с вече съществуващ такъв” за мен няма смисъл.когато искам да напиша едно просто и ясно ДА да пиша още 1032 неща след това.
2.направете опция всеки сам да определя кой дневник да излиза под аватара му когато пише пост,защото на моя излиза някакъв стар а не актуалния :(
12.06.11
22:54
я бързо да вкарам 2 идеи с надеждата Д.Михайлов да мерне поста ми :)
Ако искаш Д. Михайлов да мерне поста ти, ще е много по-успешно да му пишеш имейл. :)
Чакай малко. Направил съм дневника, за да следя прогреса и ако поискам съвет понякога. Не карам никой да го чете и би трябвало да изглежда така, както аз искам, а не както искат другите.
Щом не го правиш за другите, тогава си следи прогреса в notepad, на хартия или както намериш за добре. Тези дневници са публични теми и ти като си отвориш един, автоматично се съгласяваш с това те да бъдат четени, независимо дали “караш” някой да ги чете и/или харесва. А колкото до това, че си е твое дневничето - ми не е. Дневникът е просто тема, в която ти се позволява да пишеш каквото и колкото си искаш, стига да се съобразяваш с условията на ползване на сайта. Тази тема (твоят дневник) е част от продукта, който ти безвъзмездно ползваш - безплатна услуга, а правата над нея по определени съображения, принадлежат на собствениците на тази услугата.
13.06.11
14:31
Категорично съм против.
То сега се пишат тонове глупости, а какво остава, ако човек знае, че после може и да трие.
13.06.11
14:50
Thrash, до известна степен си прав, но(винаги го има това)след като си направя дневник, виждате как го водя и т.н. и всеки преценява дали да го чете. Ако на някой не му хареса, се маха, т.е. на него не му е интересно как си водя дневника, но не може нищо да ми каже. Доколкото до това да взема един лист и да драскам там - ами, не ми допада тая идея. По-различно е тук, много по-различно.
Затова повтарям предложението си - възможност “игнорирай този пост” (и съответно после “преустанови игнорирането”, както с потребителите). Така всеки си подрежда своя интерфейст и не се меси в този на останалите. Аз мога да не искам да докладвам поста на някой в дневника си, още повече ако не е и нарушил правилата, но въпреки това ми пречи, защото заема място и затруднява търсенето на нещо конкретно назад в страниците, затова просто го скривам и става видим когато аз реша.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.06.11 15:16.
13.06.11
17:20
Това е добра идея, но когато бъде игнориран даден пост, то той да остане такъв не само докато сме в темата, а докато не го “върнем”.
13.06.11
17:37
Браво! Влагате доста усилия в развитието на крайно непрактична функция. :D
Сериозно ли смятате, че дори и ако игнорирането на коментар бъде въведено, то вие ще го използвате. Искате да ми кажете, че ще обходите вашите дневници от 20+ страници, само и само да скриете коментари. Да игнорирате дискусията между вас и други съфорумници. То по тази логика, направо да забраним да си пишем по дневниците. Или въобще да не си правим този труд, тъй като коментара ни най-вероятно ще бъде игнориран. Ок. Да предположим, че имате търпението и игнорирате всичко, което желаете. И все едно всеки ден и всеки час препрочитате дневниците си, та това да ви е от полза. И дори и да го правите, ще е като да четете книга, на която липсват тук-таме по някоя страница. Айде малко по-сериозно :P
13.06.11
20:09
ProXxX, до скоро използвах активно функцията за игнориране на потребители и форумът беше едно много чисто място, погледнато през моя акаунт. Игнорирането на даден потребител (не на конкретно мнение) решава доста проблеми. Разбира се - правя разлика между игнориране на конкретно мнение и игнориране на даден потребител, но на практика тези две понятия се покриват в огромната част от случаите.
13.06.11
20:13
За игнориране на потребител съм съгласен, но за скриването на мнения по дневниците за мен обезсмисля цялата им идея. :)
Като толкова не ти харесва хората да ти коментират дневника си пиши в тетрадка, нали казваш че дневника си ти е за теб. ;)
13.06.11
20:35
Аз лично влизам често и ще скривам мнения в същия ден, когато някой го напише. За мен е мако или много обида, някой да изтрие мнението ми поради, каквато и да е причина. Все пак, ще съм вложил нещо в това мнение. Абе просто ще доведе до конфликти, от които никой няма нужда.
Докато скриването на мнения (само за мен), ще ми позволи да разглеждам само яденето ми за месеца, ако го пиша в отделни постове или съответно само тренировките. Целта ми е максимално лесно да групирам и анализирам дадена тема, без отклоненията от нея.
Пример:
тема: “Тренировъчните програми на открито”
изказване, което мен не ме интересува: Фитнеса е по - добре при всички положения
Съответно мен може да не ме интересува, ама друг участник в темата може да го интересува и да го вземе под внимание. Съответно да почне да ходи на фитнес заради това изказване. В крайна сметка да се окаже неговото поприще.
Не мога да разбера защо Някой ще иска да ограничи или забави такъв човек в развитието му.
Всичко това е само хипотетично разбира се -:)
Както пишат по филмите : Всички прилики с деиствителни лица и събития е напълно случайно -:).
Мнението беше редактирано от Delfin Dimitrov на 13.06.11 20:37.
Ами аз и предлагах да има две теми за дневниците - една, в която да пише само автора и втора, която да е “Коментари към “Дневник на ххх”“. Не щяха. Игнориране на самостоятелни постове сега, ако пак не щете - друго ще измислим. ;)
Като толкова не ти харесва хората да ти коментират дневника си пиши в тетрадка, нали казваш че дневника си ти е за теб. ;)
Щото пиша в него за да четат другите, не за да пишат. Аз тефтер на тренировките пак си имам.