11.06.11
00:14
Как сме здравеняци ;)
Тренирам вече има няма 5-6 месеца във фитнес залата качвам килограми да.. но мисля да си взема креатин (мисля CREA-Bomb или Creatin monohydrante), за да се ‘’напомпам’’ за лятото. Четох адски много теми.. разбрах, че креатина ще си свърши работата много добре, но ме интерисува най-вече дали след спирането на употребата му, но с продължаване на трениривките в залата, ще се запази ефекта от него. :)
11.06.11
00:24
казано от Едуардо на 11.06.11, 00:18:
head_hunter знае !
А аз знам въпроса на head ако пише в темата :D :D :D
то се е видяло че ще е спам тема ама наистина той знае :D
П. П. можеше да дадеш малко данни за себе си ;)
Мнението беше редактирано от Bocko на 11.06.11 00:34.
11.06.11
21:04
Не, няма да се запази, всичко ще изпикаеш... ;)
Мнението беше редактирано от Петър Петров на 11.06.11 21:04.
11.06.11
21:25
Така като те гледам си мой набор,но няма нужда от креатин.По-добре си вземи един протеин и с една диета и ще стане работата : )
11.06.11
23:37
И за какво му е тоя протеин?
Така като го гледам може и 60 кг да няма...
Толкова ли е огромен че да не може да си набави всичко нужно от ядене ?
12.06.11
00:56
казано от Dimitar Bonchev на 11.06.11, 00:14:
Как сме здравеняци ;)
Тренирам вече има няма 5-6 месеца във фитнес залата качвам килограми да.. но мисля да си взема креатин (мисля CREA-Bomb или Creatin monohydrante), за да се ‘’напомпам’’ за лятото. Четох адски много теми.. разбрах, че креатина ще си свърши работата много добре, но ме интерисува най-вече дали след спирането на употребата му, но с продължаване на трениривките в залата, ще се запази ефекта от него. :)
И на теб не ти е писано това лято да си здрав :D Що се сещате, като дойде време за късите ръкави “да се напомпате”? За тея 5-6 месеца направи ли нещо което да напомпаш преди лятото - съмнявам се, че ако имаше какво да помпаш, щеше да пуснеш такава тема? Няма лошо да си признаеш, че искаш хранителна добавка, която да те направи здрав, но се нареди на опашката зад останалите летни билдъри.
Стея 5-6 месеца не трябва и да си помисляш за хранителни добавки - причините са много и ако ти се занимава чети, ако не следващата ти тема подозирам ще е “що си изпиках мускулите”.
12.06.11
11:12
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Моля, спазвайте Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.06.11 11:15.