06.01.11
09:17
Къде в Пловдив има площадки с железа наподобяващи лостове или успоредки?
Тъй като съм от кв.Смирнески ти споделям че в МГ-то има успоредка, шведска стена, лост но са си мизерия и ги е правил някой кретен..... Казват ми че на гребната база до кортовете имало платена площадка по лев, два и в нея имало всичко но колкото и пъти да съм ходил никога не съм е откривал :D някой ако има инфо да каже къде е точно майна ?
бтв. Не се сещам за нито едно място с хубава успоредка и останалите щуротии в Пловдив :(
09.01.11
00:21
Аз няма да отварям нова тема, само искам да отбележа, че в близкоразположеният Пазарджик, на Острова, има страхотни лостове и успоредки. Както и допълнителни съоръжения, всичко е безплатно. Има и едно малко комплексче в другия край на града, при Стадиона, но на парк “Острова” е истината, който е бил, знае.
10.01.11
15:15
казано от Manigga на 06.01.11, 15:01:
Тъй като съм от кв.Смирнески ти споделям че в МГ-то има успоредка, шведска стена, лост но са си мизерия и ги е правил някой кретен..... Казват ми че на гребната база до кортовете имало платена площадка по лев, два и в нея имало всичко но колкото и пъти да съм ходил никога не съм е откривал :D някой ако има инфо да каже къде е точно майна ?
бтв. Не се сещам за нито едно място с хубава успоредка и останалите щуротии в Пловдив :(
Ами за платена площадка незнам.. Но има едно игрище дето тренират пожарникарите на него - там има лост и успоредка.
MidnightWhisper, можеш ли малко по подробно да ми обясниш къде точно е това място на което тренирали пожарникарите ? че обикновенно като бягам на гребната е вечер и в тъмното никога не мога да видя нищо :D и хубави ли са ? заслужава ли си да ги търся ?
02.06.11
23:15
Значи аз знам за няколко места..., но понеже на някои от местата има само лост, на други само успоредки и си направих лост унас в двора. А иначе местата са: първо - на Джендем тепе, второ - стадиона, където тренират пожарникарите, но там една жена иска пари, мисля, че 1 лев, трето - училище Симеон Велики, там има най-вече хубава успоредка, но не и хубави лостове, четвърто - точно до централния вход на стадион Пловдив има 1 кафене Металика, там има лост и нещо като успоредка и има и в някои училища, примерно в моето, ЕГ “Пловдив” има успоредка и лост и във още някои други места. Това са местата, които знам, а иначе сега на пети юни ще има събрание в едно училище, но забравих в кое... потърсете във Facebook!
казано от Стефан Грънчаров на 02.06.11, 23:15:
а иначе сега на пети юни ще има събрание в едно училище, но забравих в кое... потърсете във Facebook!
Това е страницата за срещата в Пловдив на 5-ти юни от 17:00 в училище СОУ “Димитър Матевски” - http://www.facebook.com/event.php?eid=169213929806697
Доста хора са изявили желание да дойдат около 80 човека :O като ще има и такива от други градове :> Дано се получи добра сбирка !
Ето едно клипче от миналата седмица в което се състоя няква импровизирана срещичка от фейсбук от днес за утре и се събрахме 10-тина човека и снимахме и като видяха 80 парчета се надъхаха за 5-ти :D ще е фън !!! идвайте !!
Мнението беше редактирано от Manigga на 03.06.11 00:48.
Добре е, ама май май повечето ги беше срам от камерата и само гледаха. Иначе не е лоша площадката.
Дам... всички бяхме в сценична треска но сега в неделя ще се постараем повече :)
Направете контест за най-атрактивен стрийтър с награда 1 каса бира, да видиш как всички ще дадат максимума от себе си, а пък ако има и мацки раздаването ще е на 100% ;D
Мнението беше редактирано от pull ups на 03.06.11 22:01.
Все пак сме спортисти.. тея бири хмм :D
Ето официалното видео от събирането !!
Мнението беше редактирано от Manigga на 08.06.11 23:14.
12.06.11
12:50
кога ще се провежда следващото събиране? Прочел съм в фейсбук че на 17 июли в Пазарджик ...ама доста е късно...може би неко има желание да се събереме малка групичка да потренираме)
Дам чак на 17 е събирането но до тогава може да се събираме за тренировки по всяко време в Пловдив ? От кой квартал си и къде тренираш ?
В Паисито съм готов да тренираме всеки Вторник, Четвъртък и Събота.
Има и други момчета които са навити да правим сборни тренировки трябва просто да се разберем... Кажи ти къде и кои дни и часове тренираш ?
Е това клипче определено е по-добро от първото, има някои доста напреднали тук. Май нигъ , теб има ли те? :D
Е има ме естествено :) въпреки че трудно се опускам на тея срещи но все пак ме има :D То между другото и в първото клипче от Паисито ме има с една серийка от 2:26 минута а в това новото от голямото събиране най явно се виждам на 5:10 където сме много хора на успоредките аз съм със сини гащи и бяла тениска правя силови... Както и на 12:00 една серийка везни :)
12.06.11
23:04
по-лесно да се разбереме по скайп ако не ти е трудно добави ме..... Това ми е скайпа - eidenveis
Вчера бях на младежкия хълм, но не можах да открия лостовете бях горе до кулата, къде точно се намират? Благодаря предварително
28.07.12
16:17
Хора, споделете за някоя площадка или поне лост или успоредка в централна част... района на централна гара? Кое би могло да ми е най-близко и удобно?