помощ за фитнес програмата ми

Темата е заключена.

12.06.11
22:54

Здравйте новак съм в този саит но съдеики по форумите има доста компетентни момчета та така.Имам нужда от малко помощ.Занимавам се с фитнес от около година и мисля че се справям добре но имам малак проблем с гърдите миля че ми изостват в сравнение с другите мускулни групи.Програмката ми е такава Понеделник тренирам за гърди,Вторник тренирам Ръце, Сряда тренирам Гръб четвъртък тренирам крака Петък тренирам корем. Имам добри резултати но не и с гърдите за гурди тренирам следното.
Лежанка пълен лег-3х10 80 кг
Лежанка полу лег-3х10 60кг
Флайс пълен лег-3х10 25-32 кг
Флайс полу лег-3х10 25-32 кг
V-тяга-3х10 70-80кг
PEC на уред 3х10 40 кг
DEC на уред 3х10 45 кг
кофички 3х10 с дъмбел между краката 12 кг
та днеска стана въпрос във фитнеса за моита програма и за това че не права гърди и ми казаха че с тази програма претринирвам
Дайте ми съвет и ако имате някоя по ефективна програма за гърди ще съм ви благодарен.Искам и да кача малко маса ама за 1 год съм качил само 9 кг и тренировките за другите мускулни групи са ми толкова многосериини.
Благодаря ви предварително

Здравей,

С този правопис няма да стане съвсем - обърни му внимание, преди да пускаш следващи теми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1