Scitec Nutrition Hot Blood - опасен ли е или вреден по някакъв начин ?

13.06.11
10:25

Привет на всички ! Имам няколко въпроса относно продуктът на Scitec Nutrition - “Hot Blood”. На 17 години съм, имам близо 3 години стаж в залата и тренирам с цел покачване на тегло и мускулна маса. Знам огромното значение от правилното хранене и тренировъчният режим, но бих искал да съчетая тези две с качествена хранителна добавка. Наскоро един приятел ме зариби по този продукт “Hot Blood”, като ми обясни неговото предназначение. На кутията на продукта, пише че трябва да се приема на гладно, 30 - 40 мин. преди тренировка. Е добре, аз като съм свикнал да се храня стабилно по този начин ще огладнея преди тренировка. А ако съм гладен и тренирам, няма ли по този начин да сваля килограми ? Все пак целя да качвам ! Също така забелязах, че има Hot Blood на прах и на таблетки. Еднакво добре разтворими ли са и двете ? Не би ли трябвало праха да се разтваря по - лесно ?
П.П - Благодаря предварително за отделеното време и стойностните отговори ! :)

13.06.11
11:15

Хот Блъда е азотен бустер , не очаквай да качиш килограми от него , поне аз не качих (не се хранех добре) , ефекта беше яко напомпване и повечко сила, но наистина всички мускули ми дръпнаха от първата кутия и се измених много . Дали да е на прах или на капсули си избираш ти , както ти е по-удобно , аз предпочитам на прах. Пие се на гладно 30-40 минути преди тренировка и не , няма да свалиш килограми ако тренираш на гладно :)

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 13.06.11 13:44.

22.11.11
21:12

Мм да,с тази “xuMuя” шега не бива...:)

22.11.11
21:16

Не разбрах , иронично ли го казваш или наистина е вредно... ?

10

22.11.11
21:35

Възраст ?

22.11.11
21:51

Април месец правя 19 години.. сега съм на 18.

22.11.11
19:45

Както се разбира и от заглавието на темата ми , интересува ме дали този продукт може да ми навреди по някакъв начин , защото четох , че е съдоразширяващ  и ме притеснява след няколко годинки да не ме удари в кръвното , сърце или още каквото се сетите , не искам да се тровя с излишни химии , заради това ви питам , дали може да ми навреди за да знам дали да го вземам ?

Благодаря ви предварително ! :)

22.01.12
01:21

Еее някой може ли да каже още нещо по въпроса... ?

28.01.12
16:08

пий го , аз го опитах преди 2 години (сега съм на 20 ) , няма как да ти навред това е хранителна добавка ! и го пий както си пише на кутията

05.01.14
22:33

Изпил съм 3 кутий по 820 гр всяка и досега съм нямал проблем.Пия го защото тренирам след работа, а работата ми е физически тежка и се налага да се стимулирам.При всеки дейтва различно.Почни го и виж как ще се чувстваш.Важното е да не го приемаш непрекъснато,защото организма се насища и ефекта на продукта се губи.Аз качих доста сила и ми даде повече въздух за по интензивни тренировки.

06.01.14
09:28

От къде изравяте тия теми бре ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1