13.06.11
12:48
Приятели здравейте, може би подобен въпрос е задаван, но не успях да намеря. В началото на април започнах да взимам Креатин Монохидрат на Universal, спазвах всички налични консултации за прием, зареждане, поддържане на дневна доза. В края на април спрях да го приемам, за 15 дни, след което около 15ти Май отново започнах цикъл. Днес отново приключвам с приема. Ефект имаше и то за мен лично доста добър, силовите ми възможности са двойно по-големи от преди да започна. Имам и добър растеж, не съм се надул с вода (може би защото е хубав креатина), реално имам 3 кила наддадени, но добре се оформих и бая качих на ръцете. Искам да ви попитам мога ли след няколко седмици отново да почна цикъл или вече няма смисъл, вреди ли?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.06.11 12:50.
Можеш да направиш нов цикъл,стига да си дадеш достатъчна почивка от креатина(3-4 седмици бих препоръчал).с нищо няма да ти навреди ;)
Благодаря на модератора за промяната на заглавието и благодаря за бързия отговор. Може би ще си дам месец почивка и пак ще почна. Притеснява ме само за тоя месец да не загубя прираста.
13.06.11
12:54
Храни се както трябва и тренирай както трябва - така няма да загубиш постигнатото. :)
ако се храниш и тренираш добре няма.а и сам казваш,че няма вода а по принцип това е което е губи и хората се панират,че пада мускул :)
Ми нямам никаква вода аз се наблюдавам доста, меря се през 2-3 дни и мисля че всичко е наред. Ще се постарая да запазя постигнатото до следващия цикъл, благодаря ви момчета.
13.06.11
13:02
Пииваи глутамин през времето, когато не пиеш креатин.
13.06.11
13:17
казано от Иван на 13.06.11, 12:59:
Ми нямам никаква вода аз се наблюдавам доста, меря се през 2-3 дни и мисля че всичко е наред. Ще се постарая да запазя постигнатото до следващия цикъл, благодаря ви момчета.
Ако свалиш килограми като спреш креатина, значи си свалил задържаната вода.