Вени по ръцете

12.06.11
14:28

Здравейте, от трениреовките на последно време имам по пред мишницата ми се показва съвсем леко някоя друга вена и баща ми ми каза, че това да имам разширени вени не е добре и че след 10 години ще си патя от това. Въпросът ми е има ли нещо такова или не е така ?

12.06.11
14:40

Послушай го :D

12.06.11
14:46

Кажи на баща си да си стисне в юмрук  дланта няколко пъти.

Ужас... по неговия извод всеки който има малък процент подкожни мазнини има разширени вени...и въз основа на извод 1 идва извод 2 - хора бъдете мазни за да нямате разширени вени... пфф :D :D значи като ти мерят кръвното те всъщност не ти помагат ами ти разширяват още повече вените .. ех лоши доктори :D

12.06.11
15:10

разширени вени се появяват само по краката, най вече при хора които стоят прави или седнали дълго време и е най-вече при жени. чувала съм, че физическата активност спомага за намаляване на риска, защото мускулите подпомагат кръвопотока. мисля, че няма защо да се притесняваш.

12.06.11
15:52

Кажи на баща ти да пие отрова и да си ляга..

12.06.11
17:28

Аз имам доста вени но, нищо ми няма .

12.06.11
17:29

http://www.bb-team.org/articles/3524_razshireni-veni#axzz1P4WzDf99 е това е добре

12.06.11
18:05

Всички чисти хора имат показани вени.Даже може по това да си следиш напредъка.Колкото повече показани вени толкова по добре :)Може да разгледаш някои снимки на известни бодибилдъри и да се обедиш сам.Надявам се да съм помогнал.

P&

13.06.11
16:15

Чакай сега... казваш, че не трябва да имам вени на оная работа, така ли ?!!! Баси, дано не започне да ме боли :D

13.06.11
18:12

Рони Колман кво да каже като са му като маркучи =Д Ще му се пръснат от разширение :)

Възможно е да е усложнение в следствие на мононуклеоза (клетъчно заболяване). Яж диня и пий витамини от по скъпите.

Мнението беше редактирано от Камелия Данаилова на 04.08.14 12:47.

04.08.14
23:24

Камелия, пишеш глупости, при това в три годишна тема... Добре, че автора вероятно отдавна не я следи...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1