Помогнете ми да изравня обиколките на двете си ръце

13.06.11
15:58

Здравейте , казвам се Станислав и сам на 18 години ... от 4-5 месеца се занимавам със фитнес редовно . Проблема ми е , че всеки път когато се погледна в огледалото и ми се струва че дясната ми рака (бицепс , Трицепс ) е по голяма от лявата ... споделих с приятел които има опит във фитнеса той ми отвърна спокойно така ти се струва днес обаче тренирах ръце , бицепс трицепс и предмишница и отново забелязах същото нещо не издържах , взех сантиметъра и се измерих дясна ръка = 37см , лява raka=36 см кажете ми ако някой е имал същия проблем как го е решил и има ли някакъв вариант да изравня ръцете защото ми се струва грозно , знам че по принцип 1та ръка е по голяма от другата , 1та гарда също както и почти всичко ... но това е 1 сантиметър ... кажете вашето мнение ... ;) благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 13.06.11 16:01.

TO

13.06.11
16:00

Еми,че и аз иам 1 см разлика,а почти не го забелязвам...Не знам точно как се изравняват 2 ръце или крака или друга мускулна група,но ако хванеш да хапваш и станеш с 45см ръка другата и да е 44,никои няма да забележи,а ще личи просто,че си с голями ръце...

АЧ

13.06.11
16:15

Споко и аз съм така ;) Това е нещо нормално. Почти на всеки човек е така. Тренирай повече с дъмбелите.

13.06.11
16:35

Аз пък съм с 3 сантиметра разлика между лява и дясна. Не се оплаквай и послушай e_s_n ( чисто приятелски! )

13.06.11
17:17

Спокойно един сантиметър нищо не е аз преди имах доста по голяма разлика,дясната ми ръка беше 41 а лявата беше 39,5 но с течение на времето се изравниха сега дясната е 41,5 а лявата 41 тай че няма страшно ;)

P&

13.06.11
17:18

Доста по-голяма разлика, а ? Цели 0.5см. повече :D

13.06.11
17:27

Като се напомпи още по голяма ставаше разликата ,но по лошото е че винаги секи ми казваше че лявата ръка е доста по малка от дясната...

13.06.11
17:35

Споко пич един см не е голяма разлика както казват другите . . . . . Та emilianenk0 тези който ти казват за разликата в рацете ти сигорно са доста добре със зрението :D се пак става дума за 0,5 см

13.06.11
17:41

Абе вие чететели изобщо преди имах 1,5 сантиметра разлика тогава се забелязваше ,сега имам 0,5 несе забелязва ....

13.06.11
17:50

казано от e_s_n на 13.06.11, 16:01:

Обръсни мустака и се подстрижи, нищо ти няма

хах мустака е обръснат така ти се вижда от снимката :) а междо дргото прическата си ми е мной добра :P просто след тренировка кво очакваш че ще е в началния си вид ??? мной ясно че не е ;) иначех мерси

13.06.11
17:53

значи да си трениркам и да не ми пука ;) мхм окей ... благодаря ви много ... ;) iii междо другото друг въпрос : Истина ли е това че от 38 до 40 см обиколка на рака най трудно се минават след тва вече е лесно ? или са ме метнали ??? :]

13.06.11
17:56

Не е истина. Всичко опира до тренировъчни методи, хранене, добавки и отделно - медикаменти ;)
Ръката расте с покачване на цялостната маса на тялото.

13.06.11
18:02

казано от Stanislav Georgiev на 13.06.11, 17:53:

значи да си трениркам и да не ми пука ;) мхм окей ... благодаря ви много ... ;) iii междо другото друг въпрос : Истина ли е това че от 38 до 40 см обиколка на рака най трудно се минават след тва вече е лесно ? или са ме метнали ??? :]

Ти да видиш след 45 санта каква борба е.

Иначе да ги уеднаквиш  доста трудна работа аз бая време си играх с дъбели точно с тази цел но ефекта беше минимален и сега си имам над 2 санта разлика.

13.06.11
18:17

Това за 38 до 40 не е вярно,може би след 40 до 50 е по вярно :D А това за разликата в двете ръце може да е генетично ,примерно ако единия бицепс е по къс от другия :)

DE

13.06.11
19:40

Не гледай как да изравниш ръцете ами гледай как да уголемиш гърдите :) :P

13.06.11
19:46

Deniss22 е прав, налей повечко в гърдите, в ръцете си добре ;) ! Не се притеснявай, при всеки има разлика, продължавай да си тренираш стабилно и всичко ще е ок ;)

13.06.11
20:33

казано от e_s_n на 13.06.11, 16:01:

Обръсни мустака и се подстрижи, нищо ти няма

Хахахаха ацкият

14.06.11
16:26

как да кача още на гърди .. ? тренирам здраво смисъл нормална лежанка , вдигната  , обратен leg лежанка , флаис на машина и с дамбели , кофички ама ... нещо неще  ;) също тренирам с големи килограми на нормална лежанка последна серия с 90 кг ... кофички ги правя с колана и с 30 кг на него ама ...

АЧ

14.06.11
16:28

И аз тренирам много яко, ама храната не ми е яка.

14.06.11
16:51

да точно така ... ;) храната ми е ежедневна смисал нямам възможност да си направя хранителен режим тъй като не съм чак толкова запален :) но искам да постигна нещо + това тренирам от 4 месеца иии до колкото знам гърди не се правят за 4 месеца а за повече , така ли е ? но ще наблегана на тях :)

АЧ

14.06.11
16:59

Разбирам те много добре, защото и аз съм на същото положение. Нямам възможност за качествен хранителен режим. Относно гърди дали се шравят за 4 месеца или повече, или по-малко е трудно да се каже. Но по принцип най-бърз растеж има в началото на тренировките, тоест първите 2-3 месеца. Но той не е много голям растеж. С годините, с тренировките, с храната, с почивките .. растат мускулите.

14.06.11
19:33

ето я програмата ми :
понеделник - ръце ( бицепс , трицепс , предмишница)
вторник - гръб , корем
сряда - гарди
четвъртък - рамо трапец врат , корем
петък - ръце  (бицепс , трицепс , предмишница)
събота - крака (тях ги правя много рядко смисал нередовно повечето пъти почивам в събота и неделя)
относно опражненията
Ръце - трицепс - започвам с лежанка тесен хват , френско , скрипец , скрипец със важе ; бицепс - вдигане на прав лост от стоеш (нз точно как се казва опражнението прав си и обръщаш лоста на бицепс ) , чукове от прав стоеш , скотово сгъване със щанга, чукове от наклонен седеж

Гръб - скрипец , гребане на скрипеца , мечка , още едно упражнение ( но незнам как се казва то на машина се прави - сядаш опираш си гардите и дърпаш назад :Р ) , мъртва тяга

гарди - лежанка (нормална) , лежанка горна част , лежанка долна част , флайс кросоувър , флайс с дъмбели и кофи

рамо трапец - нз как да ви го обясня точно но са основните опражнения ( 5 упр. за рамо и 3 за трапец )

раце - както в понеделник с малки исключения

Всички опражнения правя по 3 серии по 6 повторения с максимално килограми

Също ако може някой съвет как да нарастнат гардите по бързо ;)
Очаквам мненията ви и предложенията ви Благодаря Предварително

14.06.11
22:10

За разликата в ръцете можеш да правиш концентрични сгъвания,като с по-слабата правиш 1 серия в повече,докато не постигнеш желаният ефект.Аз така изравних г/д моите.А гърдите,просто не растът като гъби.Всичко става с много тренировки и качествено хранене.А иначе като упражнения,твоите биват.

Мнението беше редактирано от Боби Велинов на 14.06.11 22:10.

14.06.11
22:22

казано от Боби Велинов на 14.06.11, 22:10:

За разликата в ръцете можеш да правиш концентрични сгъвания,като с по-слабата правиш 1 серия в повече,докато не постигнеш желаният ефект.Аз така изравних г/д моите.А гърдите,просто не растът като гъби.Всичко става с много тренировки и качествено хранене.А иначе като упражнения,твоите биват.

Що пишете глупости не мога да разбера. Възможно най глупавото нещо което може да направи е да прави разл брой серии за 2те ръце. Относно програмата е доооста зле като в другата теми са му казали част от причините.

14.06.11
22:25

Казвам какво ми помогна на мен.А какво им е на упражненията за гърди,освен това,че са в повечко за една тренировка.Просто видях,че му е казано и реших да не се повтарям.

P&

14.06.11
22:27

Що пък да са глупости ? Вариант е също по-развитата ръка да не я натоварва, но това е тъпо според мен. Все пак ще постигне желания ефект :)

Мнението беше редактирано от picco ' на 14.06.11 22:28.

14.06.11
22:35

Ако може и съвет за мен 38 дясна, лява - 34,3 :D даже гледам постоянно да си държа лявата ръка стегната че мойто направо смешно...

DE

14.06.11
23:23

казано от igra4o на 14.06.11, 22:35:

Ако може и съвет за мен 38 дясна, лява - 34,3 :D даже гледам постоянно да си държа лявата ръка стегната че мойто направо смешно...

Ти е*аваш ли са :D 4 сантиметра са това. Хващай дъмбелите!!! Изолиращите там за трицепс и бицепс,наблегни на трицепса обаче все пак е 3/5 от цялата мишница ако не греша ;)

15.06.11
00:11

Тренировки с дъмбели! И не обръщай внимание на разлика от 1-2 санта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1