11.06.11
19:23
Здравейте препоръчайте ми филми, в който геройте да са супер нацепени :D смисъл от рода на Роки, Рамбо, 300, Undisputed…
Сети се кои са главните герои в тези филми и си намери техни филми.
Само за 300 може да останеш малко разочарован. :)
Undisputed е феноменален филм , еденицата не чак толкова , но 2 и 3 със Скот Адкинс разцепват. В утюб има клипчета от семинари с него.... много ги разбира ударите с крака ;]
Мнението беше редактирано от pull ups на 11.06.11 20:02.
Ооо, наистина “Фаворитът” 2 и 3 е много добър филм, даже са снимани в България! В “Терминатор” има един тип, където що годе има някво тяло... В “Хищникът” 1 част! Абе гледай филми с участието на Арнолд, Слай(Сталоун), Вин Дизел, Скалата не мога да се сети за други ама има много
11.06.11
22:43
А какво ще предложите за филми, свързани с храненето, фитнеса, влиянието на добавките и т.н. неща, от които всички тук се вълнуваме? Гледах Sugar-the bitter truth-много интересен и полезен наистина, бих искала още подобни предложения.
пОздрави
И преди съм го препоръчвал този филм и няма как да не ти хареса тази комедия :D http://zamunda.net/details.php?id=113838&hit=1
казано от tabu на 11.06.11, 19:23:
Здравейте препоръчайте ми филми, в който геройте да са супер нацепени :D смисъл от рода на Роки, Рамбо, 300, Undisputed…
От повечето филми в които главен актьор е Jason Statham леха на мускули.
Ако искаш сериал - Spartacus: Blood and Sand и Spartacus: Gods of the Arena
казано от Miss Fight на 11.06.11, 22:43:
А какво ще предложите за филми, свързани с храненето, фитнеса, влиянието на добавките и т.н. неща, от които всички тук се вълнуваме? Гледах Sugar-the bitter truth-много интересен и полезен наистина, бих искала още подобни предложения.
пОздрави
Към горе изброените бих добавил и: National Geographic Science of Steroids
12.06.11
17:08
казано от gips на 12.06.11, 00:29:
Към горе изброените бих добавил и: National Geographic Science of Steroids
А да знаеш от къде да намеря субтитри, че не съм много на ти с англиНския :)
12.06.11
18:56
Iron pumping с Арнолд :)
Не Iron Pumping a Pumping iron :D
Както и продължението му Raw Iron-The making of pumping iron :D
National Geographic Science of Steroids да за тоя верно, субс има ли някаде...
В днешно време, дори и да не искате е задължително да се знае поне един език (англ) .... колкото повече , толкова по-добре.
казано от pull ups на 13.06.11, 16:18:
В днешно време, дори и да не искате е задължително да се знае поне един език (англ) .... колкото повече , толкова по-добре.
да ама аз не го чаткам много English-a и за тфа ми трябват субс, сеш се !
13.06.11
19:08
Айде да го преведеш като си толкова учен, а ?
13.06.11
19:58
казано от tabu на 13.06.11, 18:25:
казано от pull ups на 13.06.11, 16:18:
да ама аз не го чаткам много English-a и за тфа ми трябват субс, сеш се !
А бе ти май и бъргаският толкова го чаткаш , ама както и да е :D
Не се обиждай :P