11.06.11
10:53
тва’ от къде ти дойде в ума бе :D :D
11.06.11
11:02
Виж му снимката е брат :D Супер мнол мяза на тебе :D или поне по цаките :D
11.06.11
11:06
е то с очила и къса коса почти всички си приличат :D :D :D разликата идва от връта на долу...
11.06.11
11:11
11 Юни 2011 - Почивка
днеска ужасно време тук... и един стабилен почивен ден от доста време.. почти никакви поражения от crossfit комплекса вчера освен леко придърпване в гърдите...
11.06.11
14:40
Имаш добра генетика и реални шансове за тройката на юноши по културизъм!
11.06.11
15:13
ЯхахааххА :D :D Мятай са, Крискоуу! ;)
11.06.11
15:16
Ся да не се надуеш, Крис! Генетично чудовище такова!
11.06.11
17:19
от това накъде повече приятели :D няма страшно не ми го казват за пръв път, че да се надувам ( май не прозвуча много скромно а? :D :D :D ) може да имам някаква добра генетика която е заложена ама за генетично чудовище ще трябва да съм 180см 90кг изчистен без добавки дори :D а аз съм 165см и ~70кг... ама той нали Христомир се отказа в леките катеогории нямам равен вече :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.06.11 17:21.
11.06.11
17:21
Не си го помисляй да ходиш на състезания - за твое добро е, защото после ще има:
Понеделник: лег, Бицепс
Вторник: Прав щанга бицепс
Сряда: Концентрично
Четвъртък: Почивка, но съвсем лекоооо - бицепс :) и т.н.
11.06.11
17:30
Надувай се момче и почвай да развиваш таланта. Наистина физиката ти има много завършен вид и при това си положение.
П.П. Генетиката в тоя спорт не е само да си говедо. Говеда много! Важното е да имаш симетричен и завършен вид на тялото, та за тоя спорт ако качиш 15-20 кг може и да се окажеш генетично чудовище.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 11.06.11 17:32.
11.06.11
17:33
казано от kristiancho на 11.06.11, 17:19:
...май не прозвуча много скромно а? :D
Ммм...не. Тотално закопа всички хейтъри и изнесе в култ собственото си телó! :D
11.06.11
17:35
ахахах Прокс радваш ме...
huckleberry - всичко което казваш е напълно вярно съгласен съм с теб... на състезание не печели този с най-големите ръце или крака... размерите са второстепенни освен при фрапиращи разлики в размерите на двама състезатели които се виждат с просто око иначе 1-3см разлика мисля, че е незабележима на сцената особенно ако можеш да привлечеш погледите с гранитени бедра... тези малко по-малки ръце от този до теб никой няма да ги помни...
Пико - изобщо не стоят нещата в този спорт... напротив... гледал си предполгам лег пресите и клековете на Рони, Джей, Декстър и компания ;) така, че това трениране само на бицепс доникъде няма да ти помогне в този спорт особенно ако искаш да се състезаваш и да успяваш.
Като цяло всеки каза по-малко истина но аз за сега нямам такива амбиции въпреки генетиката и таланта ми... Всъщност целта ми е наистина да се занимавам с Спорт но по формата на треньор ( фитнес инструктор по конкретно )... приказлив съм завързвам разговори, имам познания към храненето и тренирането ( разбира се за тази професия малко знания не са достатъчни но за това си има специалности където придобиваш нужните качества ) нямам хич хабер от добавки защото не ползвам ( мрете хейтъри няма да умра от проблеми с черния дроб (devil) ) но и това ще науча като му дойде времето... е ако след 5-6 години съм клошар, нямам пари за жилище и ям само хляб ще се пусна на състезание да спечеля малко кинти :D таман само на хляб разликата със втория в класирането ще е очевидна а не очевадна :D
ПП: надявам се кросфита да е наеочакван шок за тялото ми и с хранене и ген да изглеждам още по-добре. :D в последните ми бодибилдинг тренировки тотално забравих какво е мускулна треска... само от заучаването на Clean, Front Squat, Thruster ... имах треска на раменете....
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.06.11 18:07.
12.06.11
11:49
12 Юни 2011 - Crossfit ( M )
Футбол на изкуствено игрище - 60min
направо си беше кардио комплекс затова и така го писах като тренировъчен ден :D
Тц тц тц, аз докато се върна от САЩ, Криско станал барем - президент + плажен билдер/културист/кросфитър и пауър лифтър на годинита в БГ :D Само нз как ще се разберат с Бойко... :D
Инак по-темата - 2-3 месаца кросфит окей, но не заебавай тотално залата. По-добре ще е кросфит + зала, не виждам смисъл в отричането на едното или другото и тренирането само на едното или другото. И двете си имат и + и -. Айде Криско и да се похвалиш като идеш на морето колко ЖИНИ си забърсал :D
13.06.11
18:48
то същност кросфита ми е в зала де... :D няма как да тренирам кросфит в истинския му смисъл навън тъй, че съм си в зала просто плажните ме гледат странно как правя изхвърляне, обръщане с клек и т.н.. :D :D :D :D Той бати Бойко днеска има рожден ден... да му е честит ! И да си кажа чесно не ме бива с гаджетата.... незнам защо такава слава ми се носи и бб-тийм средите.. не, че се оплаквам де :D
13 Юни 2011 - Crossfit ( GW )
6min - пътека
~15min - заучаване на обрщане, изхвърляне, последни щрихи на преден клек.
6min - Jonestown sprint модификация
15,10,5повторения
- лицева опора с бърпи
- пуш преса с 30кг.
Преден клек
3,3,3,3,3,3,3 х 30,40,50,60,65,70,75кг
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 2 070кг
Предния клек като по учебник... мога да напредна тук в работните тежести мисля... предния е а по-дълбок от задния клек което незнам дали е логично но май е факт при мен. Рамената ми се смазаха от комплекса преди това. Като цяло супер тренировка стана доволен съм.
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.06.11 21:08.
Споко ве, Дон Жуан...и моя преден клек е по-дълбок от задния..така ми идва естествено..обиикновенно е защото коленете излзиат малко по-напред и компенсират мобилността на задната верига. Може и да е заради съотношението между частите на телото ти, билдърско :Д
13.06.11
20:21
Валери явно е агресивен Кросфитър... та като цяло кросфитърите са малко агресивно настроени към билдърите незнам защо така :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.06.11 20:21.
Еееееееееееееееее...Лятото ще отскачам до Русе, то се е видяло, просто няма как да пропусна.Ако ме приютиш и с преспиване екстра(тука не намеквам нищо, просто приятелски :D).Пържолите са от мен :P
Бе агресивен съм.....сигурно съм най-спокойния човек, който ще познаваш :Д Просто се опитвам да ти помогна..поразтегни го малко тоя задник.....пък и от кросифта няма как да си агресивен. Е вече за билдърските истории...с цялото това зверене пред огледалото...не знам ;)
13.06.11
20:49
Марто - само не разбрах повода за идването ти... :D иначе щи намерим място в нас споко :D
Валери - идея нямам какво искаш да ми кажеш... какъв задник да разтягам защо да го разтягам :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.06.11 20:50.
ХХаххахахах :Д
Значии...мисълта ми беше да разтягаш задната верига, за да ти е по-удобно и при задния клек да пускаш ниско и да не ти са подвива опашката в долно положение...ако искаш де не е задължително. Просто хващаш 2-3 упражнения за разтягане и си ги праиш. Сигурен съм, че от билдърските тренировки мускулите ти са доста сковани, така че няма да ти навреди.
13.06.11
21:02
да това май е факт ( скован съм ) но не всички билдъри са такива смисъл има си тренировки за такива ситуации които не съм правил - не смятах до скоро за важно да си подвижен и мобилен . Може би една от причините да започна кросфит е точно, че искам повече мобилност, подвижност и сила а кросфита като цяло предпоставя развитието на тези умения. От като започнах кросфита вече няколко дена и загряване на китките всяка тернировка и разтягането им чрез упражнения и движения вече не пукат - има напредък ! едната сега ме боли то не точно китката но то е от падането вчера на мача не от кросфита.
14.06.11
18:31
14 Юни 2011 - Crossfit ( MGW )
6min - пътека
~15min - заучаване на Обръщане, Изхвърляне, Скачане на въже и преси от стойка на ръце
20min - JPD ( Jump, Pushups and Deadlift ) - 10рунда
- Скачане на въже 30повт.
- Лицеви опори с швейцарска топка 20повт.
- Мъртва тяга с BW тежест 10повт. - 70кг
Възможно най-много рундове за 20минути
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 7 000кг
Супер тренировка... комплекса JPD изцяло мое творение.... не, че пренебрегвам доказаните комплекси но в наща зала доста от тях са неприложими... Следвам статията на Милена в сайта и схемата там... та днеска трябваше да тренирам на долния етаж заради мъртвата тяга и ми трябваше кардио... единственото възможно беше скачането на въже ( за пръв скачам на въже другото е било лигавене за 1,2минути ) и от ‘‘G’’ упражненията реших пак лицеви като вчера но ми хрумна да ги правя с швейцарска топка ( слагам си краката на швейцарската топка така баланса е по-трудено съответно и упражнението е по-трудно. ) Доста добре се получи де доволен съм... прасеца много се нацепи от скачането на въже и след това при балансирането на швейцарската топка доста се натоври прасеца и корема. Мъртвата тяга без проблеми. Мога да кача още 2рунда но просто въжето ме забавяше през 10тина скока се оплитах е накрая вече влязох в ритъм но все пак поне 2рунда мога да кача още. Много доволен от Кросфита до момента. След тренировката двойна доза мръвка, защото просто ми бепе необходима :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.06.11 20:12.
14.06.11
18:36
Вече цяла седмица отделяш на кросфита. Браво! Друго си е да разбиеш рутината от гръб/бицепс, гърди/трицепс, а? :D
Даже ще ти препоръчам дневника и ще се абонирам, че ми стана интересно.
Айде успех! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.06.11 18:37.
14.06.11
18:55
Мерси :)
Ами да редом със доста голямото натоварване което отнасям за 2пъти по-малко време за което отнасям с класическия бодибилдинг, чисто мократа ми тениска след тренировка и доволно изражение.. интереса ми е 10+ към Кросфита много различно много уморително но и много универсално натоварване получаваш... Китките вече не пукат което е здравословен плюс на кросфита вече. :D Смятах да тренирам 4пъти ( 3 тренировки Кросфит и 1 тренировка Бодибилдинг ) ама като дойде време за бодибилдинг тренировка си викам ‘’Мнеее дай един комплекс’’ :D
отностно предпоръчването I LOVE YOU Прокси... :D (h) вече имам 2препоръчвания има напредък... :D Хора с много препоръчвания пазете се аз идвам с бърпи скок ! :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 18:56.
14.06.11
19:11
Крисчо жалкото е,че си нисък,но пък и това си има доста предимства :D
А ще е добре да не говориш как не взимаш добавки и тн,ами да кажеш кой те снабдява с медикаменти ? :D
ПП: На колко си ? :)
14.06.11
19:19
на 17 съм на 29 Декември правя 18… има време :D ами единсветния минус според мен, че съм нисък е, че немога да направя голяма маса изчистен примерно ( 90-100кг изчистен ) говоря за терниране без козметика както е модерно май да се казва :D Със Джей Кътлър правим общи поръчки на медикаментите смисъл покрай него закачам някое намаление 2кила метан за 14$ някви ей такива ама то метана за седмица има няма заминава, като протеин го пием вече ... :D Предимства, че си нисък не виждам ама сигурно си има важното е да не ме бърка... може би съм удобен за високите ми приятели да ги нося на конче така по един двама лесно се качват :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 19:21.
14.06.11
19:32
Аидее препоръка и абонамент от мене и аз ще ставам крос..такова :D
14.06.11
19:53
казано от kristiancho на 14.06.11, 19:19:
на 17 съм на 29 Декември правя 18… има време :D ами единсветния минус според мен, че съм нисък е, че немога да направя голяма маса изчистен примерно ( 90-100кг изчистен ) говоря за терниране без козметика както е модерно май да се казва :D Със Джей Кътлър правим общи поръчки на медикаментите смисъл покрай него закачам някое намаление 2кила метан за 14$ някви ей такива ама то метана за седмица има няма заминава, като протеин го пием вече ... :D Предимства, че си нисък не виждам ама сигурно си има важното е да не ме бърка... може би съм удобен за високите ми приятели да ги нося на конче така по един двама лесно се качват :D :D
А ти си бил малък е :D Аз те направих от снимките на 20-22 години :D Ама то тва сиг от медикаментите xD :D
А що пък да не станеш 90-100 кг ? :D:D
Плюсовете да си нисък по-лесно вдигане на щангата (лега ;d;d) знаеш ли го тва :D Друго да си с 80 см ръце,друго да си с 90 см :D И плюс това мускулите изглеждат по-големи,помисли си ти като си 1.65 да имаш 40 см ръка и помисли си аз дето съм 1.81 да съм с 40 см ръка как ще изглежда.
ПП: Пичове мислите ли,че това,че Колман и аз имаме една и съща височина е просто случайност ? :D :D
14.06.11
19:57
казано от The Next на 14.06.11, 19:53:
ПП: Пичове мислите ли,че това,че Колман и аз имаме една и съща височина е просто случайност ? :D :D
Огромна случайност, бих казал :)
14.06.11
20:00
казано от The Next на 14.06.11, 19:53:
Категорично НЕ според мен ! :D
да това което каза ( по-лесно се вдигат някой тежки щанги ) и за размерите си е вярно.. аз сега съм с 35 ръка и ми викат че взимам какво ли не... ( каква химия с 35см ръка бе - много ще е китайска тая химия незнам незнам :D ) изглеждам по-големичък за ръста си така е... трудно се намират тениски (blush) и взимам ластични само (rock)
и си изглеждам голям на години така е... над 20 ми казват доста хора ;дд това е хубаво за момчетата да изглеждат по-големи демек по-зрели би трябвало да значи :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 20:02.
14.06.11
20:09
Важното е,че си пич :D :D
ПП: Наистина ли не взимаш добавки?
14.06.11
20:23
казано от The Next на 14.06.11, 20:09:
Важното е,че си пич :D :D
100% е така Некст :D
Да наистина не съм взимал нищо до момента нито протеини, аминки, анималче както и твърда козметика :D карам го на инат, ген и малко знания с опит... :D :D
ей ся се мерихме с тати... абе хич да не е 61.5см бедро изкара татето.. с 40см прасец :D (bow) аз съм :
гръдна през зърната - 95см - бива
гръдна горе - 104см - добре е доволен съм
раменен пояс - 117см - тука избивам рибата кеф голям
ръка - 35см - не променена
талия - 81см - свалих 1-3санта
бедро - 59см - и тука съм малко малко надолу за съжеление
прасец - 37см - доволен съм може и повече ама...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 20:25.
14.06.11
20:27
Добре де и като е без добавки след тренировка на вода ли го караш ? За това казвам,че работата ти не е много чиста :D
14.06.11
20:32
еми след тренировка се къпя обличам се и тръгвам за дома... прибирам се и хапвам :D как да не ми е чиста работата :D
впрочем смъкнал съм към 2кг... явно не е от към размери защото те не са по-лоши от преди.. малко бедрата куцат ама ще ги оправя няма да се плашим :D та при мен чистенето е спирам да се тъпча и ям каквото ми е на кеф и така смъквам 1-2кила мазно и съм готов за морето :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 20:33.
14.06.11
20:35
Не бе,защото не се сещам за нито един подходящ въглехидрат за след тренировка! Квото и да сложиш,мед/банан или пък ориз картофи на всяко нещо му има :D За това се питам да не би декстрозата да не я смяташ за добавка ? :D :D
Мнението беше редактирано от The Next на 14.06.11 20:36.
14.06.11
20:38
преди си взимах банан или мед но вече и това не правя... :D :D а и тая декстроза ( ако го написах правилно ) дори незнам откъде може да се купи :D
14.06.11
20:47
Има ги и по аптеките :D Но пък от сайт дето продава добавки също става :D
Меда щото има фруктоза..
Банана е добър,ама с нисък гликемичен индекс и за това ти казвам :D
14.06.11
21:06
ако е зрял банана има по високо ГИ :P
14.06.11
21:12
Офф.. кросфит.. поне се улеснявам като мина на КФ - по-малко време прекарано в бб-тийм ;)
(yawn)