14.06.11
20:39
Настана време за новия сезон на големите усти и бързите пръсти. :D
Често ви се въртят странни мисли? Попаднали сте на интересно видео или мъдра мисъл? Изпаднали сте в интересна ситуация или просто искате да си размените два лафа с някой - на правилното място сте!
Не забравяйте, че макар и поразпуснати, правилата важат и тук.
Приятно лафче!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 10.11.11 09:20.
Супер. Окриваме сезон 5.
Оставам си с надеждата, че темата за приказките, някой ден ще ни избоде очите с българско заглавие. :P
Мнението беше редактирано от 6th на 14.06.11 21:02.
14.06.11
21:07
хора КОД ЧЕРНО - термореле и термостат едно и също ли е ?!!? имам да правя урок за утре а се сетих сега... и се сетих също, че аз исках пожелание... :D :D
разбрах, че не е едно и също... трвогата се понижава на КОД ЧЕРВЕНО... нямам информация тъпия гугъл само глупости ми изкарва.. ако някой има идея откъде да гледам
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 21:11.
14.06.11
21:16
Крис, какво точно имаш за учене? :) Хем познато, хем страшно ми звучи. :D
А за заглавието, ще го имаме в предвид за следващия сезон. Ще прекратим старата традиция и ще създадем нова. :)
14.06.11
21:30
Термо контролери - схема, устройство, начин на действие, видове направо урок трябва да изнасям
само глупости намирам в гугъл трябва някой по сериозен сайт да ми дадете линк нещо... Прокс ако ми погмогнеш ще ме спасиш за незнам кой път вече :D
14.06.11
21:39
Дано си добре с английския:
http://www.omega.com/prodinfo/temperaturecontrollers.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Thermostat
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&tl=bg&u=http://www.howstuffworks.com/home-thermostat.htm&anno=2
Иначе пробвай в Гугъл с думата термостат. Предполагам е едно и също с термо контролер. :)
ПС: Дори и да не успееш, важното е, че дневника ти се препоръчва яко. :P
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.06.11 21:40.
14.06.11
21:45
английския ми е катастрофален... сега едно момче ми го намери на руски - по-добре е ... няма да стане с термостата май... не са баш едно и също ..
о да дневника ми живна много (rock) ти даде инерция на хората да препоръчват Прокси :D (h)
14.06.11
21:50
Баш едно и също са. По скоро термостата е един от видовете термо контролери. Ский к’во видях: :D
The simplest example of a temperature controller is a common thermostat found in homes.
Ето и един мнооого добър линк, на който попаднах:
http://www.instrumart.com/Content.aspx?ContentID=283
Направо си е за урок. ;) Ползвай Гугъл преводача. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.06.11 21:52.
14.06.11
21:57
DAMN… трябва да е на народен език Прокс какво ми даваш ти.. пак ще включвам таланта си в действие :D
трябва ми нещо просто... тази статия която си дал е много философска... само като видях заглавието :D трябва ми нещо от сорта ‘’термо релето се състои от това това това и това... като се включи това се случва това и това...’‘
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 22:00.
14.06.11
21:59
казано от ProXxX на 14.06.11, 21:50:
Ползвай Гугъл преводача. ;)
14.06.11
22:03
Може ли някои да ми даде клип с добро обяснение как се прави коремно.
Благодаря предварително :)
14.06.11
22:17
Баси.... от кога следя за тая тема и не можах да напиша първият коментар :D
14.06.11
22:26
Имам един въпрос. Разполагам с около 60 лева и се чудя дали да си взема 6-7 кила месо или креатинче. Как мислите вие ?
Креатина ти е 30 лева (половин кило), така че ще остане и за месо ;)
http://www.mobile.bg/11307463803891745
Бях се засилил да я купувам (парите бяха в мен), изглеждаше отлично, ама като погледнахме маслото - нямаше никакво, пръчката изобщо не закачаше. А според лепенката и сервизната книжка, има още 3000 км до смяна. Не знам, дали си струва да рискувам? Един ремонт на двигателя е над 500 лв.
Според мен не взимай ecotec, по лични наблюдения, а и по други мнения - горят си го маслото :)
14.06.11
22:42
И аз като колегата ще те посъветвам да пропуснеш екотек-а като двигател.
А щом е без масло - бягай далече, защото не се знае колко преди теб са я тествали без масло и в какви обороти е вкарвана. Най-малкото е палена и е работила без масло.
п.п. Гледам, че волана и педалите не са много изтрити /не, че не се научиха по автокъщите да ги оправят тея неща/ та има шанс да не е тормозена много. Истинското положение на двигателя ще се види след първата смяна на масло и 1000 км. с новото. Иначе Италянка изглежда да е, та имай едно на ум с маслото /там много мразят да сменят масло/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.06.11 22:45.
Да, външно изглежда добре, много е запазена.
Иначе, сменяно е редовно (уж), на около 15000, ако сервизната книжка е реална. Или го гори, или тече от някъде.
14.06.11
22:52
Замислям се за поръчка от sportsdirect (dull)
Вместо да те цитирам, цъкнах на “редактирай”. Извинявай!:)
Е, ще го напиша тук, че омазах работата - ще припаднеш, ако видиш на какво прилича трикото на 3 от 7-те тениски Евърласт! По-долнопробно на допир няма!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.06.11 00:04.
14.06.11
23:49
казано от picco ’ на 14.06.11, 22:17:
Баси.... от кога следя за тая тема и не можах да напиша първият коментар :D
и аз :D :D
Дайте по 20 евро и ще ви напиша какво е усещането :D
Мнението беше редактирано от 6th на 14.06.11 23:59.
Купих си електрическа четка за зъби - вече седмица я ползвам и съм адски доволен, а бях скептично настроен! :)
казано от Стоянчо на 15.06.11, 00:05:
Купих си електрическа четка за зъби - вече седмица я ползвам и съм адски доволен, а бях скептично настроен! :)
Кач пара са ?
казано от Едуардо на 15.06.11, 00:07:
Кач пара са ?
Моята я взех за 60-ина, но започват от 25 и стигат до над 100.
15.06.11
00:30
казано от Стоянчо на 15.06.11, 00:19:
казано от Едуардо на 15.06.11, 00:07:
Кач пара са ?
Моята я взех за 60-ина, но започват от 25 и стигат до над 100.
Никога няма да ги дам тия пари,ако ще да мие зъбите докато спа :D :D
3-ма в залата. Аз и 2 американоса. Единият дойде, въртя колелото, докато четеше списание и едвам не заспа - 20 мин. Другият очевидно футболистче - въртя 40 мин, като отвреме на време слизаше и хващаше дъмбели по-леки от 15кг и прави некакви негови измислици :D Аз правих клек, лег и тяга.
Hey boy what are you doing, that’s not the right way to train man… :D Мъъъъъкаааа, мъкаааааа в тая америка :D
15.06.11
06:59
От две години съм с електрическа и не бих се върнал на обикновенна :)
Човек как само свиква на удобствата, а и по мое мнение с простата четка за зъби никога не можеш да постигнеш същия ефект.
15.06.11
07:30
Тази сутрин смятам рано-рано да ви накарам да активирате мисловната си дейност.
Вземете чаша кафе (без цигара) и купичка с мюсли и да дадем едно рамо на идеята на 6th. А именно нека с общи усилия изберем подходящо ново заглавие на лафчето.
Нека бъде нещо приятно за изговаряне, писане и...гледане. В тази част на страницата това е най-често показваната тема. Нека бъде нещо, което можете да гледате с часове, дни, седмици и години, без да ви омръзне. Та дори да ви привлича подсъзнателно и да ви кара да пишете. :D
Предлагам също така да подкрепяте чуждите предложения, които ви харесват, като така предложенията с най-много гласове ще се борят за почетното място. :P
Старт! :D
казано от head_hunter на 14.06.11, 22:52:
Е, ще го напиша тук, че омазах работата - ще припаднеш, ако видиш на какво прилича трикото на 3 от 7-те тениски Евърласт! По-долнопробно на допир няма!
Стига бе. :x
15.06.11
10:37
Скота, вдигаш летвата високо! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.06.11 10:37.
казано от head_hunter на 15.06.11, 06:59:
От две години съм с електрическа и не бих се върнал на обикновенна :)
Човек как само свиква на удобствата, а и по мое мнение с простата четка за зъби никога не можеш да постигнеш същия ефект.
Аз ползвам от 4 години. Първо ползвах 2 години Braun, преди 2 си купих Philips - главите са МЕГА добри. И аз не бих се върнала към нормалните - това е сигурно най-добрата инвестиция, която съм правила. Никога, ама никога не се постига същия ефект с обикновена. Зъболекарите казват, че трябва от време на време да се почива от електрическата, разбира се, така и не ги послушах :D :D :D
15.06.11
10:49
Аве защо сте написали името на Том Пети с малки букви? :)
А който не иска да спами да се чувства поздравен с:
15.06.11
10:49
казано от Тихомир Велев на 15.06.11, 07:30:
Тази сутрин смятам рано-рано да ви накарам да активирате мисловната си дейност.
Вземете чаша кафе (без цигара) и купичка с мюсли и да дадем едно рамо на идеята на 6th. А именно нека с общи усилия изберем подходящо ново заглавие на лафчето.
Нека бъде нещо приятно за изговаряне, писане и...гледане. В тази част на страницата това е най-често показваната тема. Нека бъде нещо, което можете да гледате с часове, дни, седмици и години, без да ви омръзне. Та дори да ви привлича подсъзнателно и да ви кара да пишете. :D
Предлагам също така да подкрепяте чуждите предложения, които ви харесват, като така предложенията с най-много гласове ще се борят за почетното място. :P
Старт! :D
Предлагам - “Спам на килограм”
@karfi4ka и head_hunter - да, никога с обикновена не съм успявал да махна плаката както с електрическата! BTW как я зареждате? В упътването пише направо всеки път да се слага върху зарядното и само 1-2 пъти на 6 месеца да се оставя да падне изцяло батерията?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.06.11 10:57.