Въпрос отностно хранителните добавки и начина ми на трениране.

15.06.11
11:59

Здравейте,ходя на фитнес от 1 година,в момента съм се зарибил страшно много по стрийт фитнеса.
Понеделник-Упражнения за гърди,като правя супер серии м-ду кофи и лицеви.
Сряда-Упражнения за гръб,като задължително по време на набиране се старая да са ми вдигнати постоянно краката.
Петък-Набирания,които според мен натоварват в по-голяма степен бицепса и отново кофи с акцент за трицепс.
След всяка тренировка тичам по 2 километра,а отделно избирам 2 дена през седмицата,в които бягам по 4-5 км.
на 17 години и половина съм 178 см 68кг. Целите са ми да кача чиста ММ.Въпреки многото тичане ям здраво по 6 пъти на ден.
Въпросите са ми :
1. Тази програма добра ли е и ако не е моля помогнете да я осъваршенствам ?
2. Коя комбинация на добавки според вас е по добра при такъв вид трениране:
Витамина на Оптимум+Рибено масло+USP laps JACKs3d(само в дните когато тичам.) или
Витамини на Оптимум+протеина на голд стандарт ?

15.06.11
12:01

Витамини на оптимум + Рибено масло и храна евентуално ;))

Н

15.06.11
12:25

Тренирай цяло тяло според мене ! То зависи от целта де , но ти сигорно знаеш че няма да натрупаш сериозна маса !
Фен съм на “протеина на голд стандарт “

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 15.06.11 12:26.

15.06.11
14:19

Витамини, омеги и евентуално един протеин е златната среда :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1