Въпрос относно Hot Blood на капсули

15.06.11
12:17

Преди два дни си купих Хот Блъд на капсули. Взех една капсула и ми се стори, че обвивката е направена от пластмаса. Разговарях след това с човек от магазина от който си го купих и той каза, че капсулата не е от пластмаса, а от желатин ! Това нищо не ми говори ! Като се прибрах сложих една капсула в чаша вода и след около час почти бе разтворена. Все пак бих искал да знам, дали може да разтварям капсулите и да изсипвам прахта в чаша вода и след това да го пия ?

15.06.11
12:23

Можеш, само не се разбира каква е целта на занятието? Доста от съставките на подобни добавки са ужасни на вкус, а желатина изобщо не е проблем напълно естествен продукт е, и няма нищо общо с пластмаса.

15.06.11
12:37

Момчето от магазина сигурно доста ти се е смяло, след като си го питал дали тези капсули не са от ПЛАСТМАСА :D :D

15.06.11
13:18

A как ти се отразяват 6те капсули дават ли сила добри ли са ?

По-добре да си беше взел на прах :)

15.06.11
19:13

...Аре някой да каже работят ли от няколко месеца тярся някой ден да е пил

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1