15.06.11
17:00
Здравейте! От дълго време посещавам форума, но сега се регистрирах и Ви моля за съвет. Целта ми е понижаване на подкожнитe мазнини. На 17 години съм и искам да Ви попитам с какво да закусвам сутрин? От 3 дни съм на мюсли и вече ми омръзна. Бихте ли ме посъветвали с какво да го заменя, като се има впредвид, че ям в 6:30h и след това заминавам на училище до 13:30h. Там през голямото междучасие(10h) си взимам някакъв плод (най-често ябълка или банан).
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 15.06.11 17:04.
Мисля,че трябва изцяло да преосмислиш хранителната си стратегия-прочети в сайта за хранителните режими за понижаване на тегло.
А възможности много имаш,но не там е въпросът-ако не можеш 3 дни да издържиш да ядеш мюсли,което е адски вкусно,то се замисли ще можеш ли да си промениш хранителните навици и да постигнеш целта си.
15.06.11
21:12
Е все пак е въпрос на вкус-може пък да не му допада мюслито. За закуска изборът е ОГРОМЕН. Опитай да комбинираш въглехидрати и белтъчини.
Кисело/прясна мляко + овесени/ръжени ядки, мед, канела. Пълнозърнест хляб + яйца/сирене/извара + зеленчуци/плодове. Пълнозърнести макарони + извара/сирене, мед. Омлет + зеленчуци. Пълнозърнести палачинки пържени в тефлон без мазнина със сирене/извара и мед. Леле, има толкова много възможности, че се чудя как се мятате на пустото му мюсли.
15.06.11
22:07
Само с една закуска ме съмнява,че ще промениш всичко,но все пак прибави и малко белтъчини.Например варени яйца и зелена салата с повечко сирене.Също така можеш да сложиш мед към мюслито за повечко вкус.
Според мен това е един добър вариант от многото останали.
Отностно за училище,вземи си някакъква суроватка и си я пии с 1-2 бананчета.Или другият вариант е да си носиш храна,но аз лично се смущавам да ям пред 30 човека.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 15.06.11 22:10.
15.06.11
23:09
Благодаря момчета! Ще помисля как ще ги комбинирам нещата. :)
16.06.11
14:56
Доста бедно меню бих казал :D Вместо мюсли сложи куакера,в училище си вземи 2 сандвича със сирене и кашкавал примерно и пак земи някакъв плод,щом искаш да сваляш гледай въглехидратите след 4-5 да са минимални до нулеви (освен ако тренировката ти не е след 5 часа!)