РБД с цел изчистване на подкожните мазнини

15.06.11
16:48

Здравейте!
Искам да ви споделя моят хранителен режим, с който целя да намаля максимално подкожните мазнини! Не съм почитател на точното смятане на калории и тем подобни, така че главно гледам се храня често като не се тъпча и не се оставям да огладнея. На 25 години съм, ръст 178, килограми за момента 82. По принцип качвам чисто, но когато започнах имах доста голям процент подкожни мазнини, въпреки че бях около 85-6 килограма, и така и не успях да преборя мазнините на корема. Тренировките ми по време на хранителния режим ще са както следва: 4 силови тренировки и 3 кардио тренировки в почивните дни.Добавките, които ще ползвам по време на хранителния режим ще бъдат : суроватъчен протеин и БЦАА. Хранителния режим е както следва:

6-6:30 80-90 грама овесени ядки с 5 яйца(1 или 2 жълтъка) + прием на БЦАА
8:00 Тренировка
9:00 Протеин + БЦАА + банан и мед (без банан и мед ако правя кардио)
11:00 150 грама пилешко месо, 80 грама кафяв ориз, домат и малко бадеми
14:00 150 грама телешко месо, 80 грама кафяв ориз, салата
17:00 Протеин + банан и бадеми
20:00 150-200 грама риба и салата + БЦАА
Преди лягане малко ядки(бадеми или орехи).

Единствено броя грамажа на протеина в цялата “схема”, който е около 160гр, което според мен е достатъчно с наличието на БЦАА да запазя максимално мускулите си докато горя мазнини. Мисля си дали да не увелича малко въглехидратите? Овкусявам салатите със зехтин и оцет. Сол използвам максимум в едно от яденетата. Вода около 3-4 литра(без да включвам тази, която се състои в храната).

Еми това е, очаквам вашите мнения и препоръки! Поздрави!

MF

15.06.11
21:14

Можеш спокойно да махнеш следобедния банан. Какво имаш предвид под “малко бадеми”?

15.06.11
23:37

3 пъти БЦА е много според мен :)

16.06.11
07:43

Под малко имам предвид около 15-20 грама. Пия 3 пъти БЦАА, защото все пак тренирам 7 пъти в седмицата(понякога си давам 1-2 дена почивка от кардиото).

16.06.11
10:10

Бсаа то няма сми да го приемаш с храната,по скоро м/у храненията,а и въглехидратите са много,използвай топлотовреме,и намалихраната,такъв филм като изчистване изапазване на чистата маса няма...освен разбира се ако не си от кисметлиите(5%) или не си на някоя върла химия

16.06.11
12:35

То е ясно че изкаш да се изчистиш .Напиши малко подробнусти как спортуваш . И ще ти кажем .

16.06.11
17:16

Еми написал съм: 4 пъти силови тренировки(сплит) и 3 пъти кардио в почивните дни или веднага след силова тренировка, като в последно време наблягам повече на супер серии при силовите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1