Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:
TN

14.06.11
21:23

Банана има от 50 до 70 ГИ,тоест малко :)

казано от The Next на 14.06.11, 21:23:

Банана има от 50 до 70 ГИ,тоест малко :)

остави ти ама аз ако не си направя урока за утре как ще го ям банана с какъвто и ГИ да е ...

TN

14.06.11
21:58

Къв урок бе мушмул :D

Термо контролери.... устройство, действие, приложение, видове... всичко дееба колко се прекарах...

И аз съм имал такива тежки моменти в техникума. Повечето пъти прекарвах урока на по кафе с някой приятел, който съвсем приятелски срещу 1лв. ми продава извинителна бележка. ;)

P&

14.06.11
22:12

К’фо, избиваш рибата ? Раменната обиколка ми е 120см, минимум :D А поне и на мен да ми върви един мускул, мааму стара :D

Пико не се прай по-хубав съм от теб... :D

е аз хубаво няма да влзя в час но трябва да имам още една оценка и това е... дали утре или в други ден се трябва да имам :)

P&

14.06.11
22:15

Убъф си ти “Crossfit-ър” :D :D :D Баси бисера :D (rofl) (rofl) :D :D

Шшшт... препоръчай ми дневника билдъре :D :D :D

P&

14.06.11
22:20

Когато под ника ти пише “Плажен билдър” ;)

TN

14.06.11
22:21

казано от ProXxX на 14.06.11, 22:04:

И аз съм имал такива тежки моменти в техникума. Повечето пъти прекарвах урока на по кафе с някой приятел, който съвсем приятелски срещу 1лв. ми продава извинителна бележка. ;)

Остай кафето е пич , земи си 5-6 литра вода и си пийни 50-60 грама креатин!

няма го като опция Пико... :D

Некст - нямам пари за такива НИЩА :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.11 22:23.

P&

14.06.11
22:23

Без базик - ще е много яко да я има тая възможност. Първи ще се възползвам, ей така за кеф :D

15 Юни 2011 - Почивка

Днес почивен ден след 3тренировъчни добре ще ми се отрази утре продължаваме ударно Кросфита... отностно урока който трябваше да поготвя - имам 6 класния ми обясни всичко в 1мин. навън в коридора с малко знания и много талант ето го резултата - доволен съм макар, че можеше да се представя още по-добре. Благодаря на Прокс за помоща с темата... имаше неща които видях в темата която Проксито даде - казах ги и забих даскалката в земята :D :D :D

Браво бре, машино!

Направи един рунд в моя чест, щом съм успял да бъда полезен! :)

лелее... Прокс като видях това Тихомир.... и си викам ‘’това момче пък кое е...’’ и гледам а нашия Прокси тука :D ще кръстия и комплекс в твоя чест нещо като - PROX ( Purshpress, Ring Dips, OSH and X-pullups )... :D това последното упражнение сега го измислих ама ако ми дадете малко време ще го измисля и на практика :D даже го измислих... :D от долна позиция се набираш към лявата страна на лоста ‘’ \ ‘’ ето така... след това от долна позиция надясно ‘’ / ‘’ и като сложиш това заедно става ‘’ Х ‘’ :D

иначе пак благодаря Прокси-Тишко ! (h) :D

Под прикритие съм, трай си! :D

И моля...не Тишко! (devil)

тъй вярно г-н Модератор.... ( козируване ) :P Писна ти да отговяряш на ЛС от сорта ‘’как да си пия креатина ? баницата става ли за след тренировка? Ще умра ли от птичи грип ако ям яйца? ‘’ и за това си си сменил ника ...  или ти ги препращаш към my idol Хед-а който им обяснява как стоят нещата с родословното дърво на майките им.... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.06.11 16:31.

подстригах се сам, изкъпах се, наядох се, купих филета направих ги, прибрах прането, измих чиниите... е не съм ли домакин :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.06.11 17:47.

И 6-ца си изкарал. Заслужаваш за награда 100-тина бърпита. :)

ПС: М/у другото, защо не посетиш Юли тази Събота/Неделя. Ще ти се отрази чудесно. Гаранция. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.06.11 17:51.

Впрочем наградата не трябва ли да е ‘’-100 бръпита’’ :D

Юли е в Русе ли ?!

http://assets.bb-team.org/users/134638/580/b173824417003e5d650a70e1226cac2d.jpg - ето нещо СПЕЦИАЛНО за дамите ! ! ! :D :D ЗА ХУБАВИТЕ... ДАМИ

Оу, не знаех, че си от Русе. (wasntme)

ее кофти ... викам си да не идва на посещение тука ама то Русе не е много спортен град :D тука има само лостаджий, фитнес маниаци и един кросфитър - АЗ :D иначе щеше да е супер да потренирам малко с големите момчета. Впрочем след време ак осе задържа така може да основа кросфит група в Русе с име ‘’Дунавските Тюлени’’ :D. Прокси нищо не казваш за снимката бивам ли за корицата на сп.’‘За жената’‘

Ако очакваш от мен да ти хваля голите снимки, то си сбъркал човека. Нищо лично, но не ми идва отвътре (giggle)

абе аз те питам професионално беее... смисъл има ли фокус върху тематиката на списанието дали ще се нрави на жените... ся не искам да ми казваш колко съм секси.. :D

Професионалното ми мнение е, че трябва да гледаш в ютията, а не в апарата. :D Айде стига толкоз, че ти направихме дневника на миш-маш.

HE

15.06.11
18:37

казано от kristiancho на 15.06.11, 18:17:

Прокси нищо не казваш за снимката бивам ли за корицата на сп.’‘За жената’‘

Следващата трябва да е пред печката с престилка на голо - и ще ти задръстят личните съобщения :D

15.06.11
19:13

казано от Тихомир Велев на 15.06.11, 18:30:

Айде стига толкоз, че ти направихме дневника на миш-маш.

Човек, ти си голям чистофайник....само триеш мнения и спираш дискусии. :) Спри се бре..това ти е като комплекс вече.
Иначе, за суетния Крисчо :) Не не си секси чоек :Д ;)

Суетен съм донякъде... всъщност ако ме видиш как ходя до магазина :D даже да ви кажа една история от скоро ... с едно момиче се уговаряхме да излизаме нали тея дни и аз си отивам до магазина и я виждам случайно на спирката до нас... пълно съвпадение и си представете гледката момичето изтупано, нагласено  връщаше се от тренировката си по тае-бо и от другата страна аз с къси гащи на дядо коледа които са ми малки и стоят направо като бельо, джапанки стил ‘’класика в жанра’’ и бял тираджийски памучен потник с дупка ( по това се разбира, че е тираджийски ) и като я видях се чесах отзаде... не е ли прекрасно... тя като ме видя унемя в и аз не разбрах кой смисъл но сигурно в лошия... :D и така де поговорихме си на неофициално среща :D

15.06.11
19:25

Hahahahah, случвало ми се е ...аз постоянно ходя в дрехи за тренировка така че почти винаги не създавам впечатления от рода...басимо облякания пич или такиа тапотии ама чоек...питай си шапката ми...

Нямам думи. Стана кросфитър и ти препоръчаха дневника там 5-6 рандома... :O
Добре, успех.. :)
Оправи заглавието, да подсказва, че си КФ-ър.

Така си е добре заглавието харесва ми :D ще помисля за промяна ама за сега е така :D препоръчването беше ударна доза любов към мен от страна на хората :D :D :D :D ти сега не ревнувай Коко :D

Валери аз май имам наблюдение, че колко по неадекватно се обличам толкова по-добре се получава :D сигурно дъжавата в която живеем е виновна за това

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.06.11 19:31.

поздраввв!

Коко препоръчайме и ти де (blush)

А.. дреме ми на парчето :D
Просто сега трябва да следя само на Пикъра дневника.. той Мартински примерно, дори не си го попълва вече |(

защо бе отричаш се от мен така ли? :( :(

P&

16.06.11
10:59

Кво се правиш бе, човек. Имаш 7 човека, които са ти препоръчали дневника, а моя е празен като девствена блондинка :D

Не мисля, че е толкова празен баш :D ти си една от младите бодибилдинг надежди на бб-тийм :D аз хем остарях хем се преквалифицирах :D останахте Ти-недоволния, Марто-назобания, Коко-сърдития, Рози-тореса и май това сте вече :D

Мерси на Владо за препоръчването... :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.06.11 14:50.

TN

16.06.11
14:53

Kristiancho тоя Марто-назобения,ти ли го снабдяваш със зобчето ? :D

И няма ли да описваш тренировки/хранителен режим или за чат ще го ползваме :D:D:

ей ся отивам да се рацепя в залата (rock) полсе описвам тренировката впечетленията си за нея и т.н.. храненето ще го пиша с 1-2 изречения да добиете представа... не ми се пише конкретни неща за това какво ям то без това който го интересува по-конкретно ми пише на ЛС  :D

16 Юни 2011 - Crossfit ( G )

6min - пътека
~15min - заучаване на изхвърляне, обръщане с Джерк ( Clean & Jerk ), обръщане
27min - Barbara
        - 20набирания
        -30 лицеви опори 
        -40 коремни преси
        -50 клека
5рунда за време...

Като цяло тактиката ми беше тотално грешна и това го разбрах след края на 2рунд... през 1вият направо прелетях втория леко ме запъна но от нататък много тегаво затова и времето е ужасно. Ако не бях се хвърлил така на набиранията а бях разпределил на по 5набирания сериите щях да поддържам сравнително еднакво темпо през цялото време. Добре, че бяха лицевите да ги ползвам като почиващо упражнение т.е. да възстановявам сили и да напредвам на бройки едновременно. Мога да сваля още 4-5мин. от това време така мисля ( главно от набирания ) :) Като цяло ефекта в огледалото след комплекса беше много задоволителен. Храненето пак е двойно след тренировка... явно Кросфита ме е узверил доста. Теглото доста надолу вече... 66-67кг аз си хабя доста енергия де с кросфита... за момента няма да го взимам като фактор. За утре ще правя WM тренировка т.е. едно упражнение с щанга и едно кардио упражнение заедно... фиксирани рундове за най-кратко време ако имате предложения давайте ги...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1