Овесени трици или овесени ядки?

14.06.11
16:21

Кой е по добрият вариант- овесени трици или ядки за закуска :)

14.06.11
16:34

казано от Yoana Georgieva на 14.06.11, 16:21:

Кой е по добрият вариант- овесени трици или ядки за закуска :)

Малко по-различна гледна точка:

Н

14.06.11
16:53

Което ти се яде !

14.06.11
19:35

Триците не са храна, служат за баласт. Ако имаш проблем с лениви черва, можеш да ги добавиш към храна, но самостоятелно е безсмислено.

Моят (принципно брониран) стомах имаше затруднения от триците, достатъчно сериозни. Ако е овес, по-скоро ядки според мен.

14.06.11
20:30

благодаря за мненията :)

15.06.11
13:56

Това зависи от тебе.Според мене е по добре овесени ядки .;)

15.06.11
14:32

Овесени ядки разбира се . Овесените трици са пъти по-неприятни на вкус. Авторът яла ли е някога трици ? И ако да с какво ми е интересно.

Само за пример да кажа, че като питах баба ми дали обича трици,защото на времето нали са се ядяли такива неща повече, а и не е имало пирожки и разни други закуски, тя ми отговори, че това само прасетата го ядат :)) Въпреки това има хранителни качества не може да се отрече.

16.06.11
14:54

да яла съм овесени трици, и не са толкова лоши на вкус, парвя си ги с кисело мялко, ябълка и мед :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1