Фитнес(Помощ)

16.06.11
20:28

Здравейте на 14 години съм. Тежа около 80 кг (+ ; - 1) и съм висок 1.85м. От една година ходя на фитнес редовно (всъщност по едно време бях прекъснал за няколко месеца, но сега пак активно спортувам) Като цяло съм добре (от лежанка блъскам 55 кг ), но искам да натрупам още повече мускулна маса и да ‘’издялам’’ тялото си както трябва. Имам малко подкожни мазнини в частта на корема. Какво ще ми предложите?? Също така ще имам цяло лято за ходене на фитнес и искам да натрупам сериозна мускулна маса и да напредна малко. Ще ми предложите ли някаква хранителна програма, която да става за мен и фитнес програма. Също така използвах протеини ( първо за поддържане на тялото и после за натрупване на мускулна маса-все още) ще ми предложите ли нещо, което да приемам допълнително ( Л-Карнитин ще ми свърши ли работа както казах горе имам малко подкожни мазнини) Аххх, забравих да кажа, че преди тренировка винаги правя на стадиона около 10 обиколки. Надявам се да ми помогнете. Благодаря ви предварително!!

16.06.11
21:37

Искаш маса а питаш за Л-карнитин ? Като за начало разгледай сайта по обстойно.Хранителен режим си избери от тук http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi . Пробвай ВВД като начало.За 1 година кажи речи нищо не си направил ... 80кг и лега ти е едва 55кг ? Просто чети,интересувай се можеш и да прегледаш мъжките дневници.Успех!

16.06.11
23:13

Аз ходя на фитнес близо 5 месеца, и блъскам лежанка от 20 кг на 50. Също така ако искаш маса, не ти трябва л - карнитин, първо качи още 5-6 кила и тогава чисти. Щом ходиш 1 година вече на фитнес, защо един фитнес инструктур не ти избаца една програма за маса ?

Н

17.06.11
10:45

Аз преди 1 месец бях 90 кг и блъсках 110 кг от лег а съм със 10 месеца стаж в залата ... И започнах с 40 ...

17.06.11
12:41

Прекалено е малко за 1 година 55кг лег на 80кг лично тегло.Отдели 5-6 дена и прочети сайта по-обстойно.Упражнение,тренировки,методика и хранене.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1