канадска борба-техники

Темата е заключена.

всички много добре знаем че техниката е също толкова важна,колкото и мускулите, които трябва да се тренират (ако не и по важна).кажете някои техники които всеки себеуважаващ се играч трябва да знае,защото аз не съм много запознат.

28.05.05
22:37

Ми естествено чупене на китка и вкарване на рамото когато вече сваляш долу противника!

28.05.05
22:45

За състезателна канадска ли говорим или са “махленска”.

Защото в състезателната, не е разрешено да се вкарва рамо туко-така/във оня вариант, който всички знаем/. А да се чупи китка е разрешено, стига да можеш де... :D

29.05.05
00:26

Ами съмнявам се, че говорим за състезания ;)

разбира се че махленската :D .Докато за чупенето на китката,в повечето случаи на мен ми го прилагат,кво да се праи-17см пък и не мога да се похваля с тренирана предмишница.

29.05.05
00:51

[quote author=“MI5”]разбира се че махленската :D .Докато за чупенето на китката,в повечето случаи на мен ми го прилагат,кво да се праи-17см пък и не мога да се похваля с тренирана предмишница.

Мога да ти кажа че едва ли има човек с обиколка на китката повече от 19 см. ! А за чупенето и аз съм така просто трябва да се тренира предмишницата повече с лост.

и все пак 2см при китка е много голяма разлика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1