Съвет за добавки за изчистване

СИ

18.06.11
13:13

Колеги 1 съвет за изчистване сега лятото.Кое бихте ме посъветвали от 2-те Фет Бърнар+аминокиселини или комбинация от бцаа+аминокиселини+течен л-карнитин.Хранене,кардио сичко ми е ясно просто ме инт. от 2-те кое според вас е по разумно.Мерси предварително.

Зависи от доста фактори. Стаж, години, колко имаш да сваляш и т.н. Ако си под 17-18г. не си за фетбърнър, също и ако имаш да сваляш малко - до 5кг. В такъв случай втория вариант ще ти свърши работа. Но ако имаш да сваляш доста (10+кг) заложи на първия вариант. Иначе мисля, че е очевадно кое е по-разумно (ако имаш впредвит здравословно, макар, че фетбърнърите уж ги водят 100% натурални и безопасни) :)

СИ

18.06.11
15:06

на 21 год. съм имах стаж година и половина,но прекъснах за 3 месеца и сега тренирам от 2 м. 107 кг. съм искам да се поисчистя до коло 90-95.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1