Bootcamp "Дяволският триъгълник"

19.06.11
14:17

Често трениращите на открито, с пудовки, бойни изкуства, кросфитъри и т.н. ходят на организирани тренировъчни лагери - bootcamps. Обикновено те са седмични или през уикендите на море, в планината и т.н. Излишно е да се изброяват плюсовете на едно такова начинание...
Другият месец ще има такъв лагер в зона талиБанско - “Дяволският триъгълник”: Банско, Разлог и Добринище. Освен трениращите в Младост и Надежда, на него са се записали да дойдат и други трениращи, начело с всеизвесния ни Славко.
Ето каква е състезателната част от програмата, а останала - разпускането, може да включва минералния басейн в Добринище, някое от местните заведения и т.н., и няма нужда да се описва предварително :)

Състезанията са:
Събота от 10:00 в Разлог в залата на един от най-добрите Strongman състезатели в България ще бъде първото състезание с акцент върху силата и мощността. Упражненията ще са някои измежду трибойските и щангистките дисциплини и/или подобни (лег, тяга, клек, преден клек, обръщане...). Вдигнатите килограми ще се изчисляват с коефициент спрямо теглото и ръста на състезателите.
Събота от 16:00 в Банско ще е второто състезание. Ще включва гимнастически елементи като лицеви опори и набирания; пудовки, чували с пясък, плюс по-близки до дивата природа упражнения - животински ходения, катерене по въжета и т.н.
Неделя от 10:00 в Добринище - състезание с акцент на издържливостта - голяма продължителност като време и станции от бягане, бърпита и т.н. недолюбвани неща.
Ще се вземат под внимание ръст, тегло и атлетично ниво на всеки, така че победител може да бъде атлет независимо от това дали е от елитния отряд или не.

Тренировъчният лагер включва 2 нощувки в Добринище, 2 вечери (петък и събота), 2 закуски и 2 обяда (събота и неделя).

За повече информация пишете тук или на лично съобщение.

19.06.11
14:41

Славко и компания :D

Супер, увеличава се бройката. Ще направим малка армия да опостушим калифорния :D

АЧ

19.06.11
15:53

Strongman (devil)

Браво страхотно звучи. Може ли да дойдат хора които не искат да тренират и да се състезават.

Решили сме да правим вечерта и комплекс “The Drunken Master”, така че идвай! :D

19.06.11
18:39

Аз идвам 100%
Надявам се да мога да взема още две от моите момчета...
Ще навивам и ловешкия Ивчо...
Да го направим както трябва де:)

казано от Десо на 19.06.11, 17:29:

Решили сме да правим вечерта и комплекс “The Drunken Master”, така че идвай! :D

За съжаление и този комплекс би представлявал сериозен проблем за някои хора :).

19.06.11
20:32

аз ще поема твоя ред, Ванка:)...идвай спокойно

Ванка, то ще трябват и съдии с трезва преценка, така че идвай ;)

Нали знаеш, че по стадионите пеят една песен с текст “на съдиията дъщерята....” :). Честно казано може да намина просто като наблюдател и да пробвам от атмосферата която ще създадете там, има много време до тогава.
Славко с удоволствие ти остъпвам реда си :)

06.07.11
15:10

Юли, пиши ме и мен! Само ако може храната за мен да се коригира :)

казано от kini на 06.07.11, 15:10:

Юли, пиши ме и мен! Само ако може храната за мен да се коригира :)

Може, дай някакви примерни менюта.
P.S. На лична, за да не спамим.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 06.07.11 15:19.

Малко повече инфо за бууткемпа:

Очертава се битка на титаните, като, за съжаление, Вик не може да дойде. Но сили ще премерят Славко, Олег и двамата Иво - от София и Ловеч.

Първият event ще е в зала и ще бъде трибой - три различни упражнение за сила/експлозивност в сингли/ниски повторения, като ще се направи класиране за всяко движение по отделно. Т.е. три минисъстезания. Със сигурност едно от трите е тяга или клек. Другите ще са измежду: щангистките, лег, военна преса, пуш-преса, набиране с тежест, кофи с тежест, тръстер... Ще използваме коктейл от няколко формули (на Сиф, Уилкс...), за да отчетем физическите различия на отделните вдигачи.
Второто състезание в горите над Банско ще е отново от 3 минисъстезания. В първото комплесче ще има малко изометрии и ще се казва “Шат Ап анд Плие!”. Второто е “Bionicle”, а третото няма начин да не е с женско име. Ще са от типа АМРАП за определено време, 21-15-9 и т.н.
В неделя е състезанието за издържливост, наречено “Тил ПЮК!”.

Ето и записаните досега:
GirlZ: Надя, Иглика, Jojoli и Атом.
Ванката от Бургас
Иво от Ловеч
Славко и kini от Плевен
Скота, Алек, Илиян М, Десо, Кольо, Иван, Иво, Калин и Олег от София

Останалите, които са се записали, но не са потвърдили, както и нови желаещи, могат да пишат на лична до края на седмицата.

07.07.11
14:22

казано от Oranje на 07.07.11, 12:53:

...
Очертава се битка на титаните, като, за съжаление, Вик не може да дойде...

Вик, разбира се, ще прави комплексите (стига да има нужното оборудване) и ще качва клипчета... Не мога да ви оставя сами да купонясвате, нали?

Чувствам, че ще се разцепите яко 8-)

07.07.11
14:33

Бягаш ти от прекия двубой...ама наистина сега чакаме благата вест:)))...и мислим комплекс, с който да отбележим събитието подобаващо...ти само подай сигнала:)))

07.07.11
14:36

казано от slavko на 07.07.11, 14:33:

Бягаш ти от прекия двубой...ама наистина сега чакаме благата вест:)))...и мислим комплекс, с който да отбележим събитието подобаващо...ти само подай сигнала:)))

Не бягам аз, а работя за увеличаване на спортното общество. Време е да последвате личния ми пример 8-)

Кажи му го на Славко, че някой ден ще се сети твърде късно :)

Е Вик много си груб,  Славко за сега не може да те бие по увеличаване на спортното общество, но пък може да те бие на комплексите хехе

07.07.11
17:40

казано от Иван Шишманов на 07.07.11, 17:34:

Е Вик много си груб,  Славко за сега не може да те бие по увеличаване на спортното общество, но пък може да те бие на комплексите хехе

Ванка,

Не съм груб, а закачлив (поне в конкретния пост). А Славко знае от собствен опит, че за да ме бие, трябва да се потруди здравата, защото аз никога не се отказвам. Освен това ще съм първия, който ще му стисне ръката след комплекса.

Мнението беше редактирано от Vic на 07.07.11 17:43.

Това не е единственият шанс, така че възможности ще има много. След “Дяволският триъгълник” ще има друг тренировъчен лагер-състезание: “Beneath the Remains”.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 07.07.11 17:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1