19.06.11
14:18
Здравейте, да ви запозная с проблема ми. Искам да започвам да свалям килограми - НВД, усилени тренировки, добавки, кардио. Имам протеин на Гаспари - изолат с млечно-яйчен, проблема при него е, че съдържа и креатин монохидрат, а отделно аз съм си купил фет бърнър Липо 6 Блек серията и течен Л-Карнитин Био Теч с хром. Ще има ли някаква неутрализация между продуктите, ако се комбинират или поне мислите ли, че малко количество на креатин ще обърка програмата ми за сваляне? За допълнение - не знам колко креатин има в доза протеин, никъде на опаковката не пише, а продукта дори не мога да го намеря в нета. Не изклчвам да е спрян от производство, защото този протеин ми е от 6-7 месеца купен. Мерси предварително.
19.06.11
14:38
креатина дебел няма да те направи, а и дозата в протеина е пренебрежимо ниска със сигурност.
19.06.11
21:01
Пo принцип си ги има доста такива продукти които в интернет ги няма , а само в складове,магазини.. Така че не е проблем това ^^ креатина наистина ще е пренебрежително малко , “неутрализиране” не би трябвало да има...