Бионабол от 2 mg.

Темата е заключена.

20.05.05
18:17

искм да питам как става приемането на бионабол от 2 mg,и изобщо вси4ко

20.05.05
20:28

Бионабол 2мл.? Това инжекционен бионабол ли е , или имаш предвид 2мг.? Дай повече информация за себи (години,ръст,тегло,предишен опит със стероидите), за да получиш адекватен отговор.

27.05.05
15:47

АЗ съм зимал и преди ама от 5мг, и не смятам да зимам за сега,питам за един от моя клас и тои иска да зима ама ве4е в бургас няма от 5мг и за това си е взел от 2мг и се интересува как да го приема тои е висок кам 1.80 тежи 67кг и е на 18 год

27.05.05
18:07

първо бих казал че ... е малак още ! 18 години не са много и има шанс да му се спре развитието !а и кат си го пил вече бианабола що питаш нас бе пич :?:  или ти си го пил когат ти скимне и по колкото ти скимне :lol: хаха

наи добре на пирамида но за пърз ефект ... може и направо по 15 мг на ден ...ама .. може да му се *** мамито :lol:

иначе по 5 мг първата седмица после по 10 после по 15 после по 20 после по 15 после по 10 после по 5мг 7 седмици е цикала и има добър ефект ама требе много яко хапване ! много протеин ! на кило по 3 грама докато е на 10 мг на ден а кат се качи на 15 и 20 мг на ден по 4 грама протеин на кило тои как е 67 кила тва значи по 260 грама протеин на ден .. тва е ожасно много ! и тва требе да се пие делено на по 30 грама става 8 пъти просто е ужас тва ! и отделно много яко въглехидрати абе тва са толкова много пари че не е истина ! кажи мо по добре да се откаже ! наи ефтиния ти протеин е към 17-18 лева килото тои 1 кило ще го испива за има няма и 7 дена ... сметни сам колко са ти за 7 седмици ! и за протекторите още и за креатин още за да задържи ефекта.... то стана .. да си отделиш поне едно 200 лева ! е и други хора ще го потвърдят щото ако не яде няма да задържи после нищо !!! само вода ще качи и после кат я спадне... ще се види в приключение отделно дет не се знае какви последици ще има от хапа ! така че .. отказваи се !

знам че ще има много хора дет сега ще ме овикат .... тва го знам аз и .. си го казвам винаги се радвам на критики поне ще науча нещо повече ама не на критики дет започват с обиди за родата ми ...

28.05.05
15:38

мои 4овек пак не си разбрал нещо,ако не знаеш има хап4ета бионабол от 2 и от 5мг.Таи като в бургас няма ве4е хап4ета от 5мг хората са принудени да си купуват от 2мг.И аз питам как да се приемат те-от 2 мг?

28.05.05
16:39

[quote author=“deyan__bs”]мои 4овек пак не си разбрал нещо,ако не знаеш има хап4ета бионабол от 2 и от 5мг.Таи като в бургас няма ве4е хап4ета от 5мг хората са принудени да си купуват от 2мг.И аз питам как да се приемат те-от 2 мг?

ауууу неееее :shock:

ми ти как мислиш че се приемат ? със сок със вода се тая ! попринцип времето на полуразпат е 3 4аса маи но не съм 100 % сигорен може и да е 4 така че си ги делни дозите на 3 части да кажем и пии :P

ST

29.05.05
12:42

Аве aide_na_kafe как я смяташ ти тая работа ако зима по 20мг. бианабол нищо няма да усети,само дето ще се натрови за нищо.По добре да качи на 35-40 мг. поне ще има добър ефект.А иначе другото което написа си е така

29.05.05
12:59

Има вече тема за такъв прием. Иначе разликата между 2 и 5 мг е че трябва да пиеш повече таблетки.

29.05.05
13:20

[quote author=“stanislav_bs”]Аве aide_na_kafe как я смяташ ти тая работа ако зима по 20мг. бианабол нищо няма да усети,само дето ще се натрови за нищо.По добре да качи на 35-40 мг. поне ще има добър ефект.А иначе другото което написа си е така

абе 35-40 мг не са си малко ! ако е с бърз метаболизам може да ги премине добре дозите и да качи без водна задръйка много но ако е с бавен ... ще задърви много вода ако не яде супер яко ! и не пие по 3-4 грама протеин на кило ! направо ще ми се *** мамито :lol:

30.05.05
10:57

абе ей като не сте го пили нема да говорите. нямало да има ефект от 20мг на ден. абе аз със 15мг на ден качих 10 кила за 8 седмици, без пирамиди без глупости. така че за първи цикъл 15-20мг си е екстра. виж по на там може да трябват по високи дози.

30.05.05
15:38

[quote author=“grafa”]абе ей като не сте го пили нема да говорите. нямало да има ефект от 20мг на ден. абе аз със 15мг на ден качих 10 кила за 8 седмици, без пирамиди без глупости. така че за първи цикъл 15-20мг си е екстра. виж по на там може да трябват по високи дози.

да така е но някои хора просто кат се назлобат и кат им се *** мамито и после дават такива савети и на другите хора ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1