Кога трябва да пия Креатина?

29.05.05
12:18

Преди или след тренировка, всеки ден ли или само когато тренирам?

29.05.05
12:41

секи ден по 5 грама сутрин се пие :D

а може попринцип да се пие до 7 грама но на 2 приема но тва е ако тренираш много яко и от много време

и требе да пиеш поне 2 литра на ден вода а при зареждащата доза по 3 литра ако можеш де :wink:

29.05.05
12:50

на гладно ли?

29.05.05
13:05

[quote author=“streetfighter”]на гладно ли?

маи да но не съм 100 % сигорен и требе верно много вода да пиеш и да ти кажа докато е време кат го спреш няма да ти падне силата но ще спаднеш поне с 1-2 кила и може и кат размери 1-2 см на рацете !така че ако тръгнеш да го спираш требе да тренираш секи ден или през ден за да не спаднеш

земи си тоя на bio tech не е лош ! и е 34.50 на пиродска 500 грама ще ти стигнат за 85 дена съсъ зареждането

айде и успех ако имаш още въпроси питаи пак ще кажа 8)

29.05.05
14:04

всеки ден се пие, като 5-7 дена зарейдаш и после поддърйасх. дозата зависи от това колко килограма си. пие се сутрин и след тренировка, но май може и преди и след, а когато не тренираш може сутрин вечер примерно.

така че ако тръгнеш да го спираш требе да тренираш секи ден.

секи ден не се тренира. просто продължаваш да тренираш яко, без да се претоеварваш. тва колкок вода ше задържиш си зависи от организма. надали ше е чак толко много.

29.05.05
16:05

а бе не си ли чувал че след тренировка каквото поемеш директно в мускула отива?
стандартното е 5 дена*15-20гр,взето на 3-4 дози
след това продулжаваш с 5 грама след тренировка
креатина по принцип се пие преди(с пред-тренировъчното ядене) и след(с след-тренровъчното)
пие се след ядене,когато инсулина се е вдигнал достатъчно,за да навлезе по-лесно в мускула
и следващия път преди да задаваш тъпи въпроси се порови из сайта или накаква друга информация.
всички тука искат всичко ей така да им пада отгоре :twisted:

29.05.05
23:43

Виж аз какво ще ти кажа!Значи,Креатина като доза е ясно мисля,нали?Така!КОгато пиеш обаче,тези 5 г ако може си ги разпределяй примерно на 2 или 3 приема!Значи,ти не може да измериш точно 5 г,дали са 5 или 6 няма такова значение!Това,което искам да ти кажа,е че колко по малко вземаш,но по често,толкова по-добре!Ако имаш възможност примерно 3 пприема,по 2 грама на ден!
Защо ли,когато отидеш до тоалетна по малка нужда,тези 5 грама,които си изпил на введнъж се изхвърлят,а ако ги пиеш така,както аз те съветвам,то действието ще е по-голямо,тъй като самия Креатин е повече  време в кръвообращението!

30.05.05
06:38

[quote author=“grafa”] секи ден не се тренира. просто продължаваш да тренираш яко, без да се претоеварваш. тва колкок вода ше задържиш си зависи от организма. надали ше е чак толко много.

един мои познат ми каза че кат е спрел да тренира е свалил 5 кила ! :shock:  аз за тва му казах че може да заържи 1-2 кила :D

30.05.05
10:30

е то тва е относително. ако е спрял да се храни както трябва и като не е тренирал е заслабнал. аз като не тренирам и иам много малко и слабея  :x

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1