Какво мислите за този стак?

12.06.11
18:19

Целта на стака е изключително повишаване на силата и издръжливостта, а също и натрупване на адекватна мускулна маса на що годе добри пари. Продуктите са следните:
Scivation Whey
Green Magnitude
IntrAbolic
Primaforce Citrulline Malate
Primaforce Beta-Alanine
Now ADAM
CL OxiMega
Citrulline Malate-а се приема 3гр. през деня и 3гр. заедно с Green-a преди тренировка, бета аланина 2гр. през деня, 2гр. с Green-а, и във IntrAbolic-а има още 1.6гр.
Приемам всякакви критики и забележки. Мисля че би било полезно за много хора да спретнем едно добро стакче.

12.06.11
19:44

Признавам си,че не съм запознат с ефективността на Citrulline Malatе,но доколкото видях е нещо като бустър на арганина,вместо негобих включил един азотен продукт за допълнителен фокус по време на тренировката,стига да не се препокрива с действието на Интаболика.
С тези добавки  би трябвало като влезеш в залата да се чувстваш,като в матрицата.
Все пак това са само добавки,недей тръгва с  прекалено голями очаквания.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 12.06.11 19:45.

19.06.11
04:05

Цитрулин малата се използва като основа на азотните бустъри (или то - или аргинин,или смесено ) . И в интраболика имаше ако не се лъжа но нищожна доза..а азотен бустър е избегнат може би точно за да не се препокрие с интрата,дори и да не е така цитрулин малата в последно време доста го хвалят като по-добър от аргинина..поне из чуждите форуми,че и тук ^^ Стака изглежда доста добре , остава да го подкрепиш с здрави тренировки и ядене ! Успех !

П.С. : Цитрулин Малат има в корите на дините,а аз си мислех че се бъзикат с мен когато някой ми каза че кората на динята била полезна,но в малки количества :D ( и все пак не мисля да ям кора от диня като мога да си взема готов продукт ^^)

20.06.11
10:52

ДОбавките сами по себе си са чудесни,но като стак не са особено подходящи за комбиниране,особено матрицата с бета аналина,поради простата причина че матрицата е микс с аминокиселни,в това число и немалка доза таурин,а таурин+бета аналин е взаимно-изключващо се комбо,във форума има много инфо по темата,поинтересувай се защо

Най малкото което ще постигнеш е недействие и на таурина и на бета аналина

незнам защо си мислите че като се натъпчете със 100 добавки за 6-8 седмичен цикъл и ще качите 10 кила ...това все пак не стериоден цикъл :)

Ако вече си ги купил горещо ти препоръчвам да ги сплитнеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1