Дневникът на Ventsi

Темата е заключена.
Прескочи до:

2 дена почиваш че нещо не бях на 100%.

Днеска : 2 спринта по 30 метра.4 по 50 метра.5 скока на дължина и 1 упражнение за глезените.

офф в тая жега нито ми се тренира нито ми се учи ама нищоооооооооооооо ..........

Днеска тренировка в старата зала.

2х1 силови на лост.
Клек 80х10,100х5,110х5
Лежанка 40х10,50х5,60х8,60х4
Набирания широк хват 5,5,5
  суперсерия
Кофички 10,10,10
Ab-wheel от колене 3х5
V-прес - 25,20,15 или 20 бяха.

Лежанката мисля че е добре като не съм правил от 5 месеца някъде.Мястото за кофички е доста неудобно.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 20.06.11 16:11.

P&

20.06.11
16:15

Защо не напънеш лега или тягата, да станат и те по 100-200кг ?  :D

20.06.11
16:24

Гаси въпроса :х

шото не съм трибоец д’ге.Иначе лятото може лега съвсем леко да го почна повече да го направя 80х5 и толкос :D Тяга ме мързи да правя :D

Имам лека мускулна треска в гърдите,краката,трицепса и корема

Бех замислил за днеска комплекс да правя отивам залата пълна с хора дето не знаят какво правят ......... Правих пуш преса 50х3 направих без голям зор кофички и малко трицепс ....

Ба реших да си направя 250г кисело мляко 2 яйца и 1 банан в пасатора лелеле тва немога го изпия щях да повърна ......

22.06.11
19:24

Киселото мляко го ям за закуска, обят и вечеря :D

Running with Fran (BW)

21 Burpees (бърпита)
21 Pullups (набирания)
600 m Run (бягане)
15 Burpees
15 Pullups
400 m Run
9 Burpees
9 Pullups
200 m Run

Жалък съм.16:00

100 лицеви за време : 5:14 и 2 стотни

Около 185см висок 66 кг.

26.06.11
22:04

казано от Венцислав Игнатов на 26.06.11, 21:28:

100 лицеви за време : 5:14 и 2 стотни

На какви серии си ги раздробил? 5 минути ми изглеждат твърде много.. при условие че ти знам възможностите

Първо 30 в серии след това 3-4-5.Пробвай го .. времето ще го направя под 4 минути до 1 месец.Иначе можех сега под 5 минути.

26.06.11
22:53

Това се прави в две серии бе...за под 2 мин...Ако са до долу,ако не са може и на 1 серия :D

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 26.06.11 22:53.

26.06.11
23:07

xaxaxa знам ви на вас набиранията и лицевите... т’ва ако имаше съдия на 1-2ма човека едно повторение нямаше да им запишат!

Чудя се да ли да си събера пари да си купя колело .....

100-150-200 метра спринтове вчера.Бах тва 200 метра ми взе душата викам първите 100 метра така кросче горе доло и на другите 100 ще натисна ама то нямаше кво да натисна д’ге ...... Аааа даскалото свърши и е време за ЯКИ ТРЕНИРОВКИ !!!

29.06.11
13:58

казано от Стели на 26.06.11, 23:07:

xaxaxa знам ви на вас набиранията и лицевите... т’ва ако имаше съдия на 1-2ма човека едно повторение нямаше да им запишат!

Ще те пробвам когато кажеш, по каквито правила искаш :D Ако искаш на 1 ръка, ако искаш без ръце :D

Сашо, твоите лицеви са по добри от на Теди.Без да се заяждам но съм виждал 2-3 пъти преди време как Теди ги прави в комплекс.Еми нито заключва лактите нито пуска до долу ? Това лицева ли е ?

29.06.11
14:59

като си докоснеш гърдите в земята ще си вдигаш ръцете така че да се отлепят от земята :) или няма да можеш шото си дървен :D

29.06.11
17:23

казано от Венцислав Игнатов на 29.06.11, 14:34:

Сашо, твоите лицеви са по добри от на Теди.Без да се заяждам но съм виждал 2-3 пъти преди време как Теди ги прави в комплекс.Еми нито заключва лактите нито пуска до долу ? Това лицева ли е ?

Така е.Ама това е било преди :)

29.06.11
22:49

казано от Стели на 29.06.11, 14:59:

като си докоснеш гърдите в земята ще си вдигаш ръцете така че да се отлепят от земята :) или няма да можеш шото си дървен :D

Стели,дървен или не,факт е,че е номер едно в България в спорта ,който практикува.

29.06.11
22:52

т’ва не го отричам ;) нека се развива той си знае :)

Експлозивен клек - 3х8 (50,60,70)
Експлозивен лег - 3х8 (30,40,40)
Power Clean

На клека направо щангата подскачаше на лега на 30кг толкова експлозивно я вдигнах че щеше да връкне в въздуха за малко да я опусна :D На Power clean-a малко техника и бързина на 25-30кг.

500 скока на въже за 7 минути и 20 секунди.Не си разчетох темпото.

Днеска малко суингове утре ще правя комплекса с 100-те суинга.

02.07.11
15:58

Та кога каза, че ще видим кой ще направи повече ? :) Ти си самия каучук :D
Хем добър във всичко хем в нищо :D Видяхте какво прави Славко, и щом е добро за него си въобразявате, че всичко е добро същото и за вас и юруш на маслините, останала ви е индивидуалност колкото на прахосмукачката ми в хола :D

Аде като стигнеш до там да има съдия свиркай, да гледам как ги правиш :D Славко стиган до там защото си адаптира и ежедневието и храненето и тн към тренировките, вие се ” адаптирате ” към някакви неща написани от незнайно кой в нет-а и към Славко :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.11 16:06.

02.07.11
16:04

изобщо не мога да разбера за к’во само се заяждаш като някво 10 годишно хлапе и навсякаде се правиш на дървен филосов!?!?!?!?!? изобщо целта ми не е да съм добър в нещо. тренирам си за КЕФ и се стремя да имам по-функционално тяло. вдигай си там ходи си на състезания и т.н. и изобщо не ми пука колко медала имаш и че си бил добър в силовия трибой... вдигай си 140 ама на мен изобщо не ми пука че вдигаш толкова при положение че не можеш да си изправиш ръцете на горе ;) т’ва не ти го пиша с лоши чувства просто ти казвам к’во мисля.

02.07.11
16:07

Като не ти пука спри да се сравняваш с мен - просто е :P ;)
btw - вече мога да си вдигам ръцете над глава, ама не ми е хич нужно, даже и да не можех :D
п.с. Ама е яко де, мога да си бера джанки с 2 ръце едновременно - какво прекрасно приложение (sun)

Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.11 16:12.

02.07.11
16:15

казано от Madboy на 02.07.11, 15:58:

Та кога каза, че ще видим кой ще направи повече ? :) Ти си самия каучук :D
Хем добър във всичко хем в нищо :D Видяхте какво прави Славко, и щом е добро за него си въобразявате, че всичко е добро същото и за вас и юруш на маслините, останала ви е индивидуалност колкото на прахосмукачката ми в хола :D

Аде като стигнеш до там да има съдия свиркай, да гледам как ги правиш :D Славко стиган до там защото си адаптира и ежедневието и храненето и тн към тренировките, вие се ” адаптирате ” към някакви неща написани от незнайно кой в нет-а и към Славко :D

много си тъп Саше... ама много... изобщо не мога да разбера Славко с какво е индивидуален? с това че тренира кросфит ли? т’ва го правят още сума ти и хора по целия свят. и за начина на хранене е същото. и само ти да кажа човек Слако одавна изобщо не го питам за хранене и тренировки (чета и питам хора които разбират много повече от него и в 2те насоки(и тук не искам да го обиждам по никакъв начин)). а ти към какво се адаптираш? към 3 движения и само това правиш. спецелиазирал си в нещо и само това е!! и естествено че ще станеш добър в него при положение че правиш само това. и аз да почна да правя 3 движения и аз ще стана добър рано или късно в тях. другото което казваш за турнира... ами той си е напълно свободен да храва Бойко или Петкан от улицата и да ги пратя в Гърция и те ще могат да участват. и не мога да разбера какво ми се правиш на много як при положение че в твоята категория са още 3ма човека... ХА!

02.07.11
16:27

Ами ако дойдеш в твоята и 1 да има пак ще те бие, така че е същото :D
И все пак питаш някой, питаш някой как ЗА НЕГО е по - добре, демек въобще не можеш да се усетиш кое за тебе е правилно, и е по-лесно да взимаш на готово разни неща :) Като можеш да станеш добър в нещо рано или късно просто го докажи, а и нали беше просто за кеф , нещо си противоречиш ?!
Малко е тъпо да сравняваш Славко с “Бойко и Петкан от улицата”
1 - пишеш някви глупости без никаква аргументация просто ей така, 2 - пишеш ги неграмотно, и 3 - пишеш за оная стълбичка с 3 те места все едно някога си бил на нея ;)

02.07.11
16:33

изобщо нямам намерение да се качвам на тая стълбичка. и не сравнявах Славко с тия от улицата а просто казах че и те да искат могат да участват... повече изобщо не искам да ти пиша и да се занимавам с тебе абе забрави че съществувам...

02.07.11
16:44

Още си ми любимият Плевенски Кросфитър - ей :D :*

Мали ще се напъна 20 дена с тоя клек и ще извадя титаник сам :D

Вчера правих предизвикателството на треньорите.Днеска почивка.

Днес бягане 300 метра след което веднага скачане на въже 5 пъти така.

05.07.11
17:43

СКачането на въже до отказ ли е? :Д

For time
800м бягане
30 суинга 16кг
800м бягане
Време: 8:34

Як комплекс.

Днес реших да почина не се чувствах възстановен от вчерашната тренировка.Утре отивам на планина за 2 дена.Поход ще правим 6 часа.В неделя вечерта ще пиша как е минало.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1