Въпрос за Анимал Стак и Формадрол

Темата е заключена.

Здравейте.Въпросът ми е следният,има ли смисъл,в паузата от 3-4 седмици между 2 цикъла от по 2 месеца с LG Sciences Formadrol Extreme,да изпия 1 опаковка Animal Stak?Чел съм,че между 2 цикъла с Animal Test,е хубаво да се пие Animal Stak и мисълта ми е, дали с формадрола ще има ефект и смисъл?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.06.11 22:47.

20.06.11
10:27

След двумесечен прием на ATD, нямаш ли проблеми с либидото?

Не знам,не съм пробвал до сега :) И за какви проблеми по-точно става въпрос :)

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 20.06.11 14:26.

20.06.11
16:34

казано от Костадин Христов на 20.06.11, 14:25:

Не знам,не съм пробвал до сега :) И за какви проблеми по-точно става въпрос :)

:D :D :D Ниска мощност в самолетните двигатели :D :D :D Човек играеш си с хормоните без дори да имаш идея какво правиш, на мен така ми се струва.

20.06.11
17:33

Цялата тема е за бисерите. Макар че, по-скоро е тъжно, отколкото смешно.

Имах някакви опасения,че няма да получа кратък,точен и ясен отговор на въпроса,и така и стана...

20.06.11
17:54

казано от Костадин Христов на 20.06.11, 17:45:

Имах някакви опасения,че няма да получа кратък,точен и ясен отговор на въпроса,и така и стана...

Отговорът няма как да е кратък и ясен, а проблемът че не си направил труда да се информираш преди да започнеш да приемаш подобен род продукти си е лично твой. Това са продукти пряко влияещи на хормоните и съотношенията тестостерон-естгроген и с подобни продукти можеш да си докараш непоправими щети ако не си наясно какво правиш, по-кратко и ясно от това не мога.

Formadrol Extreme™ увеличава нивото на тестостерон в организма, блокира преобразуването му в естроген и стимулира организма да произвежда повече мъжки хормони. Съдържанието на естрогенни блокери прави продукта изключително ефективен в предотвратяването на неприятните ефекти (подуване, уголемяване на гръдната тъкан, натрупване на мазнини) вследствие повишени нива на естроген. Намаляването на естрогенното производство води до мигновено увеличаване на тестостерона. Formadrol Extreme™ е изключително ефективен за използване след стероиден цикъл, защото помага на организма да произвежда повече тестостерон натурално и по този начин възстановява баланса на хормоналния профил. За две седмици ще забележите прираст в силата и възстановяването, дължащо се на повишения тестостерон.
Продукт, предназначен за покачване на мускулна маса и сила.

Какво по-различно да очаквам от описаното?

20.06.11
18:04

Можеш да очакваш всичко написано да не се сбъдне в степента, която очакваш..........

Това ми е ясно и по принцип нямам очаквания на ефект близък до стероиди,въпросът беше,какво друго мога да очаквам,което не е написано?

20.06.11
18:18

Ключова дума ATD - 1,4,6-androstatriene-3,17-dione, а за дълготовременното блокиране на естрогена също можеш да прочетеш до какво може да доведе.

20.06.11
18:40

Години ? Стаж ?

20.06.11
21:05

казано от Костадин Христов на 19.06.11, 02:19:

Здравейте.Въпросът ми е следният,има ли смисъл,в паузата от 3-4 седмици между 2 цикъла от по 2 месеца с LG Sciences Formadrol Extreme,да изпия 1 опаковка Animal Stak?Чел съм,че между 2 цикъла с Animal Test,е хубаво да се пие Animal Stak и мисълта ми е, дали с формадрола ще има ефект и смисъл?

Това ти е първия въпрос нали... RECOMMENDED USE: As a dietary supplement take 2-4 capsules per day divided into two separate doses. For best results use for 4-8 weeks. Do not exceed 8 weeks of continuous use. Always check with a physician before using any dietary supplement. Discontinue use 2 weeks weeks prior to surgery. Do not exceed recommended dosage. Преведи си го ако не знаеш английски. Според мен стак няма да ти трябва .

ПС: По-точен отговор не може да има

казано от Padre на 20.06.11, 18:40:

Години ? Стаж ?

Възраст 26,стаж 4 години.

Модератор може да изтрие темата :)

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 20.06.11 22:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1