20.06.11
21:49
Здравейте.Навил съм се да пробвам някакъв пред-тренировъчен суплемент,но понеже не съм много в крак с “модата на добавките” и не знам кои са новите и добри такива,бихте ли ми препоръчали нещо?Искам малко повече фокус,енергия както и сила разбира се :) Напомпването не ми е главен критерии,но е добре дошло.Също така ако в добавката има кофеин,да НЕ е много,защото не съм му фен.Креатин също не ми трябва.Гледах доста добавки последните дни,но не се спрях на нищо.А и ако може без шантави суми хехе :D
20.06.11
21:57
Някаква информация да дадеш за теб!
20.06.11
22:04
казано от Зангадор на 20.06.11, 21:57:
Някаква информация да дадеш за теб!
19 год. стаж почти 3 год. 185 см около 95 кг. Пробвал съм креатини,аминокиселини и т.н. но не ми дадоха желания ефект (ако въобще е имало такъв) и затова си карам от доста време само на протеин и витамини.
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 20.06.11 22:04.
20.06.11
23:01
Общо взето и аз се спрях на тези и още някои,но не знам коя да избера.Има ли откъде да си поръчам мостри на няколко добавки да видя коя как ми действа?Гледах по бг сайтовете за добавки,но никъде не видях да има.Не искам да се набутам за някакъв прах който после да не ми върши работа.Мерси.
казано от -=REFLEX=- на 20.06.11, 23:01:
Общо взето и аз се спрях на тези и още някои,но не знам коя да избера.Има ли откъде да си поръчам мостри на няколко добавки да видя коя как ми действа?Гледах по бг сайтовете за добавки,но никъде не видях да има.Не искам да се набутам за някакъв прах който после да не ми върши работа.Мерси.
Каквото и да си вземеш няма гаранция че ще работи при теб,има хор просто които не са чувствителни на такива стимуланти.
Jack3D,аз това пия в момента смея да кажа че съм доволен.Все пак съм на 1/2 от максималната доза,така че може и да е по-добър ефект да се постигне.
21.06.11
01:04
Модерация: Непозволено съдържание! Моля, въздържайте се от подобни “съвети” в този форум!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.06.11 06:23.
21.06.11
01:08
казано от Biad__ на 21.06.11, 00:56:
Каквото и да си вземеш няма гаранция че ще работи при теб,има хор просто които не са чувствителни на такива стимуланти.
Jack3D,аз това пия в момента смея да кажа че съм доволен.Все пак съм на 1/2 от максималната доза,така че може и да е по-добър ефект да се постигне.
Точно затова искам да си взема мостри и да пробвам няколко добавки да видя коя как ми действа и да си преценя.Това им е хубавото на този тип добавки,че действат от първата доза и се разбира дали си струва или не :) Ако някой знае откъде мога да си поръчам мостри ще му бъда много благодарен!
21.06.11
01:13
Зима,лято като искаш да трупаш маса,няма сезон! Писна ми от летни билдъри,дали имат дали нямат тегло почват веднага релефа,само си губят времето с глупости!
21.06.11
01:20
казано от The Next на 21.06.11, 01:13:
Зима,лято като искаш да трупаш маса,няма сезон! Писна ми от летни билдъри,дали имат дали нямат тегло почват веднага релефа,само си губят времето с глупости!
Да бе,виж че те ебавам.А тва за летните билдери не знам какво общо има с мен и с темата :D
21.06.11
02:32
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Моля, спазвайте Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.06.11 06:22.
21.06.11
06:44
SuperPump Max - един час след като тренирам с Jack3d се чувствам супер отпуснат, докато със SP положението е доста по-добро. Вземи мостра!
21.06.11
11:25
казано от -=REFLEX=- на 21.06.11, 01:20:
казано от The Next на 21.06.11, 01:13:
Да бе,виж че те ебавам.А тва за летните билдери не знам какво общо има с мен и с темата :D
Еми ти си знаеш бе брат,всички почват лятото с релефа имат нямат маса,почват от Април до към Септември и губят 5 месеца от годината за глупости..
Иначе казаха ти,щом не ти действат креатини и буустери нз..
21.06.11
13:02
казано от The Next на 21.06.11, 11:25:
Еми ти си знаеш бе брат,всички почват лятото с релефа имат нямат маса,почват от Април до към Септември и губят 5 месеца от годината за глупости..
Викаш време е за тестостерончето?А и кое му е лошото на чистенето,че не разбрах :D ?Всеки си има свои представи за красиво тяло.Аз не чистя в момента,но ми е интересно какво ще кажеш :)
Иначе буустери не съм пробвал,така че не мога да кажа дали ми действат или не,и точно затова ще си взема няколко мостри да видя как стоят нещата преди да купувам :)
21.06.11
13:16
казано от -=REFLEX=- на 21.06.11, 13:02:
казано от The Next на 21.06.11, 11:25:
Викаш време е за тестостерончето?А и кое му е лошото на чистенето,че не разбрах :D ?Всеки си има свои представи за красиво тяло.Аз не чистя в момента,но ми е интересно какво ще кажеш :)
Иначе буустери не съм пробвал,така че не мога да кажа дали ми действат или не,и точно затова ще си взема няколко мостри да видя как стоят нещата преди да купувам :)
За кое какво ще кажа? Като си 5-10 кг под ръста си,за къв релеф говориш на 30 см ръка? Смешна е работата..Качвайте масата първо и после гледайте релефа,както искат хората де,на 30 см ръка искат релеф,ок :)
Вземи няколко мостри и виж! Креатина след колко време стаж го взе ?
Мнението беше редактирано от The Next на 21.06.11 13:17.
21.06.11
13:42
казано от The Next на 21.06.11, 13:16:
За кое какво ще кажа? Като си 5-10 кг под ръста си,за къв релеф говориш на 30 см ръка? Смешна е работата..Качвайте масата първо и после гледайте релефа,както искат хората де,на 30 см ръка искат релеф,ок :)
Вземи няколко мостри и виж! Креатина след колко време стаж го взе ?
Само не знам защо говориш в множествено число и това малко ме обърква.Не мога да преценя дали това се отнася и за мен или само за някои други : “Качвайте масата първо....”.Не знам дали си видял поста ми по-горе,но аз не съм 10 кг. под ръста си.Дори и да бях,това теб какво те засяга?Както казах преди малко всеки си има представа за красиво/функционално или каквото и да било тяло.А и сега да не вземеш да се обидиш,не целя това,просто говоря без да овъртам работите :)
Креатин пробвах за пръв път след около година и половина и то не един вид.Моното не ми действа,а на матриците са им толкова надути цените,че няма на къде.