20.06.11
23:51
Здравейте, от доста време ходя на лостове , не съм пил добавки досега и искам да попитам , дали ако започна да приемам протеин ще има положителен ефект върху релефа. И ако отговорът ви е положителен , моля да ме насочите към марка , по възможност да е европейска, понеже предполагам има доста по-голям контрол върху съдържанието на продуктите. Благодаря предварително
20.06.11
23:59
Отговора е отрицателен.
21.06.11
00:13
А за какво би помогнал протеина ?
Намираш мнение писано от потребителя emzo!! В неговия подпис има линк, който ще ти отговори най-добре на въпроса!!!
21.06.11
00:50
казано от Sve Kukuyanov на 21.06.11, 00:13:
А за какво би помогнал протеина ?
За мускулната тъкан помага,но протеин има не само в добавките ;) Особенно в България дето протеина с високобиологична стойност(изолат) ,както и казеина са безбожно скъпи(около 50 лв килото,може и по-скъпо) е доста по-добре да си вземеш например пиле ,свинско,риба,яйца и мляко отколкото този протеин.. В крайна сметка за лостаджия доста ще се охарчиш за глупости(праховете :) )
21.06.11
00:54
Старая се да се храня сравнително правилно, от тренировки съм постигнал задоволителни резултати и ми стана любопитно дали може чрез протеин да ми нарастне още мъничко ръката, като се запази релефа ?
21.06.11
01:02
По-добре ще е да опишеш хранителният се режим,пък добавките ги остави настрана..
Мнението беше редактирано от The Next на 21.06.11 01:02.
21.06.11
07:19
казано от Sve Kukuyanov на 21.06.11, 00:54:
Старая се да се храня сравнително правилно, от тренировки съм постигнал задоволителни резултати и ми стана любопитно дали може чрез протеин да ми нарастне още мъничко ръката, като се запази релефа ?
Ако ставаше така с протеинче - всички да сме с по 50 см. ръка!
21.06.11
09:15
И все пак ако си толкова упорит и решен да си похарчиш парите - в момента един от най-качествените протеини ON Gold Standart 2lb е на промоция - 50 кинта. Вземи си го, пробай го и си начешай крастата, нищо няма да ти стане (от здравословна гледна точка) пък и няма да се набуташ кой знае колко. Друг е въпроса, че малко ще се разочароваш като ръката ти не мръдне и със сантиметър и веднага ще следва тема “Взех си качествен протеин, но ръката ми не мръдна, защо не ми действа?”
21.06.11
09:26
Sve Kukuyanov
Протеина като добавка е един вид храна,синтезирана и изчистена,приемаща се лесно,и бързоусвоима(по скоро пожелание отколкото правило).Не трябва да се очаква чудеса от него,но въпреки това никога не е излишен,обикновено,повечето хора не се хранят правилно,не приемат достатъчно градивен матрЯл,така че приемането на аминота и протеин винаги е в +
Собствено,след тренировка приемам около 50 грама хидроизолат,за да ги приема от храна трябва да се натъпча като мечка,и следователно да съм нетрудоспособен следващите 2 часа,което за мен не е опция
Аз не съм фен на ЕУ марките,поради простата причина че има ама наистина големи дървета измежду тях,е,то и в США ги има,но там поне има и доказали се брандове,собствено и неангажиращо мнение
21.06.11
09:59
казано от Георги Андреев на 21.06.11, 09:15:
И все пак ако си толкова упорит и решен да си похарчиш парите - в момента един от най-качествените протеини ON Gold Standart 2lb е на промоция - 50 кинта. Вземи си го, пробай го и си начешай крастата, нищо няма да ти стане (от здравословна гледна точка) пък и няма да се набуташ кой знае колко. Друг е въпроса, че малко ще се разочароваш като ръката ти не мръдне и със сантиметър и веднага ще следва тема “Взех си качествен протеин, но ръката ми не мръдна, защо не ми действа?”
Да бе :D Много евтина за 900 грама 50 кинта :D :D xaxaax