Търся някой дето кара байк?

28.05.05
13:28

Значи - в свободните дни между тренировките , обичам да си карам байка по горичките в Борисовата и Южния парк , често по Витоша :wink:  Проблема е че напоследък никой от хората с които тренирам не ще да кара :roll:  Ако има някой тука , дето издържа на дълго каране и се кефи на предизвикателства (сега ми е фикс идея да се кача с колелото до Черни връх...или поне до хижа Алеко)  :arrow: нека пише , и сам не е много тъпо да караш , ама когат сте няколко човека е по-весело :wink:  Често комбинирам карането в Борисовата с лека тренировка на лостовете (има 2 готини места там) :wink:
Сигурен съм , че тука ще се намерят маняци , аре поздрави :wink:

28.05.05
14:18

В борисовата миналата година един приятел го свалиха от колелото и аре пеша към тех от тогава не карам там ти имаш ли някакви наблюдения за наркоманчета и такива утрепки

28.05.05
14:50

Еййй - ако ти кажа от кога си мечтая някой така да пробва я да ми гепи колелото , я да го сбарам докато ми разбива колата :lol:  Ма пусто нещо не щат...май не им влизам в крирерия за “жертва” :lol:  Ако тва ти е притеснението , а си маняк и ше издържиш на каране , казвай някой ден да си правиме среща на Борисовата да караме :wink:  Па виждам , че си маняк и искаш да ти правиме и колата , та смятам , че ше имаме общи теми за разговор :wink:

29.05.05
18:44

Аре бе - никой ли не кара колело в тоя форум бре :roll:

NK

29.05.05
20:57

Аз... ама съм във Варна и не ти върша работа...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1