с какво да комбинирам гейнера

29.05.05
12:37

Зех си biogame supermass и се чудиа с какво да го го комбинирам за още по голям ефект с протеин или с глутамин ако искам бурзо да кача маса?

29.05.05
13:15

пич нищо не идва бързо кат за начало :P а глутамина е за по бързо въстановяване не за качване на кила :lol:  земи си протеинче и едни витаминки и даваи :D

29.05.05
14:09

абе с тия гадни български добавки бързо няма никога да качиш. а и тия гейнъри трябва по много да се пият.

29.05.05
20:24

[quote author=“grafa”]абе с тия гадни български добавки бързо няма никога да качиш. а и тия гейнъри трябва по много да се пият.

има нещо верно тука :wink:  пич требе да пиеш на ден към 200 грама и с яко ядене и трен през ден за да качиш 8) а и го имаи в предвид че много хора съм чувал да се оплакват после от болки в корема от bio game :lol:  :P

29.05.05
21:15

200 гр на ден е тва е супер много бе. аз за 2 дена 6е го изпия а имали нещо по ефикастно от тия гейнери за качване чувал съм че има някъв естествен анабол той как е става ли?

29.05.05
21:23

[quote author=“marin_18”]200 гр на ден е тва е супер много бе. аз за 2 дена 6е го изпия а имали нещо по ефикастно от тия гейнери за качване чувал съм че има някъв естествен анабол той как е става ли?

еми така е пич за да има наистина добър ефект се пие по много :P и се яде по още повече :twisted:  и ставаш машина :wink:

а естествения анабол ... пак нещо си дочул ама не достатъчно тва е трибестана :D тои ще ти качи силата ама няма да качиш от него кила мисля може и малко издръжливост да качиш още не съм сабрал пари за него да си го зема :x иначе е 16 лева по аптеките ама колко хапа не помня иначе не е лошо кат идея и кат пиеш по 600-1000 мг на ден ще осетиш ефекта му почти мигновено 8) говорил съм с един приятел и тои ми каза че му е спомогнало доста за възстановяването :D пък и е качил доволно

я кажи колко си килца и колко си висок и ... горе доло каква диета спазваш да ти кажа дали изобщо ще качиш нещо ? щото не се ли храниш както трябва езък за парите дет си дал и времето най вече

29.05.05
21:33

висок съм към 187 и тежа 73-74 кила ям доста чист белтък към 100 гр на ден до сега пих някъв гейнер на Джей ка  нутришън тренирам от 2 месеца някъде преди да почна бях някъде 69 кила а тоя естествен анабол има ли страничните ефекти на другите анаболи а маса качва ли? чух че има някъв паур-л

29.05.05
22:03

[quote author=“marin_18”]висок съм към 187 и тежа 73-74 кила ям доста чист белтък към 100 гр на ден до сега пих някъв гейнер на Джей ка  нутришън тренирам от 2 месеца някъде преди да почна бях някъде 69 кила а тоя естествен анабол има ли страничните ефекти на другите анаболи а маса качва ли? чух че има някъв паур-л

за тая височина ти трябват още малко килца и ще си супер :D а на ден е малко по 100 грама белтък ! ти щом си да кажем 75 кила по 2.2 грама на кили протеин ... 160 грама протеин ! а за трибулуса .. няма никви странични ефекти 8)  само както аз базикам един мои приятел да си го земе че и без тва той е малко психопат и кат види някоя млада майка и ... и му викам аз да си го земе че ми е мерак да гледам как ще изнасили някоя млада майка :P хаха тва качва половите хормоните нагоре но не си мисли че ще е нещо супер яко се пак тва не е стероид  :P но ще има ефект и то не малак но ... няма да заприличаш на рони да знаеш ако на тва се надяваш :wink:

29.05.05
22:08

е знам че няма да стана кат него ама са например ръката ми е стегнта е 34 и ако го пия цяло лято колко ще ми стане? ще стигне ли до 36-7?

29.05.05
22:21

[quote author=“marin_18”]е знам че няма да стана кат него ама са например ръката ми е стегнта е 34 и ако го пия цяло лято колко ще ми стане? ще стигне ли до 36-7?

личи си че си още малко невеж .... ти ми зададе въпрос със повишена трудност :P зависи от толкова много неща че ... никои няма да може да ти отговори на тоя въпрос :lol:  ако хапваш яко и пиеш колкото се може повече добавки (стеродидите не са добавки :wink: ) ще качиш може и повече дори

29.05.05
22:27

е невеж съм си още ама тренирам от 2 месеца :) ти спомена някви витамини кви точна да са на коя фирма само не ми казвай сам да избера шото хич не ги разбирам

29.05.05
22:34

[quote author=“marin_18”]е невеж съм си още ама тренирам от 2 месеца :) ти спомена някви витамини кви точна да са на коя фирма само не ми казвай сам да избера шото хич не ги разбирам

кат за начало мисля че са добри http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=169&gid=66 еи тея и нали знаеш че при дефицит на магнезии и  цинк в тялото при тая доза .. могат да ти се качат хормоните до 40 % нагоре което ти го пожевам :twisted:  айде и успех

ако има нещо дап иташ питаи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1