21.06.11
21:14
.....
Темата беше редактирана от ME4O_TURIST на 01.09.13 01:18.
21.06.11
23:58
Ако беше така културистите нямаше да са плешиви повечето от тях де,то по принцип от химията им става най вече,при тебе явно е нещо от хормоните,може да е от много неща... А какво ще рече не е наследсвено нито един от роднините ти не е плешив такали?
22.06.11
09:20
emilianenk0, моля те, посочи ми 5 плешиви културиста.
@mecanin 123 - оплешивяването може да се дължи на много фактори, не е задължително да е наследствено.
Две от най-често срещаните причини при младите мъже са мазен скалп и/или високи нива на Дехидротестостерона (DHT).
Съветвам те, да потърсиш консултация от добър дерматолог.
22.06.11
09:27
казано от mecanin 123 на 21.06.11, 21:14:
Здравейте, от известно време косата ми започна да оредява, а не е наследствено. На 20 години съм. Попрочетох малко и на няколко места пише, че аминокиселините предотвратяват косопада. Вярно ли е според вас и ако да , какво бихте ми препоръчали :)
Не се знае дали е вярно или не,обаче е 100% сигурно че много марки,по специално БСАА се произвеждат именно от човешки коси,по специално тези на Сайвейшън да речем,няма да забравя как ...може би преди 5 години имаше подобна тема в ББ ком,и някой издаде къде е главното суровино-обработващо предприятие и от какво се правят
ГОлям дебат се развихри тогава,общо взето хората най вече ги е гнус...но какво от това че е от коси...все пак косата е качествен матрял,по ли добре беше да е от петрол да речем ?
22.06.11
09:34
Аз пък това за BCAA не го вярвам, защото човешката коса се продава много по-скъпо като коса, отколкото като суровина за аминокиселини.
Всеки който има познати във фризьорски салон знае колко струват т.нар “екстеншъни”
22.06.11
09:43
Косата е скъпа когато е поддържана и дълга,а колко хора имат такива коси?0,1%?99% отива с кофата,като суровина за аминота на дали има значение колко е дълга и лъскава,и здрава
22.06.11
10:54
По-скоро мога да повярвам на другата теория, която се развива в бб-ком - че се правят от патешки пера.
22.06.11
10:57
Владимир8507 тука има няколко worldwidebodybuilders.blogspot.com/search/label/bald bodybuilders
Тези които взимат химия и са генетично предразположени доста по бързо им пада косата от обикновенно..