Как се пият OLIMP BCAA Mega Caps 1100mg?

Темата е заключена.
СИ

22.06.11
09:51

Колеги някой може ли да ми каже как се пият и по точно в не тренировъчните дни.Мерси предварително...

silabg.com/bg/6861-OLIMP-BCAA-Mega-Caps-1100mg—900-Caps-.html

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.06.11 10:15.

22.06.11
09:56

БСАА в нетренировъчни се пие между храненията,сутрин преди хранене и вечер...въпреки че в тази капсулирана форма по трудно биха навлезли в кръвообращението,и малко им се губи ефекта от бързото преминаване в кръвообращението

22.06.11
10:01

Първо: това не са хапчета, второ: пределно ясно е написано как се взимат и каква е дозата (или смяташ, че тук има някой по-компетентен от производителя?), трето: като съдя по въпроса, който си задал както и да ги пиеш ще е все тая, и това ще са пари хвърлени на вятъра, еквивалента на тези пари обърнат в пържоли ще ти донесе много по-големи ползи от въпросните “хапчета”.

СИ

22.06.11
10:13

Valdis не виждам да пише дали ще са ми полезни или не или колко паржоли трябва да изям,също так не питам дали това са хапчета,капсули или камани,а в описанието невиждам да пише нещо за не тренировъчните дни.Ако сички във форума са компетентни като тебе и отг. на върпоси,който не са зададени със сиг. ще е по добре да си ги пия дори без да чета... Мерси на колегата,които ми е отг. на въпроса това ме интересуваше...

Указания за употреба има на сайта на производителя, на опаковката на продукта и на линка, даден от автора на темата. Дозирането на ВСАА не е строго секретна информация по принцип.

Темата е лишена от смисъл. Затваря се и заради плачевен правопис.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.06.11 10:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1