24.05.04
21:54
Kakvo mislqt okolnite za nas? Kato vidqt nqkoi po zdrav s perfektno tqlo vseki si vika “vij go toq himik”....ne mislite li che taka si kazvat za nas? Nishto ne razbirat, no taka si mislqt. I neznam za vas, no az mn se iznervqm kato govorat taka okolnite. kajete si mnenieto
24.05.04
22:13
До колкото разбирам от предишни твои постове, ти наистина взимаш забранени медикаменти, тъй че ако ти каже някой, че си химик, няма да е далече от истината.
А за другите, които се дразнят бих казъл, че който плаща данък обществено мнение, няма да прокопса. Затова не мислете какво говорят другите за вас, а мислете какво говорите вие.
24.05.04
23:08
sax-o-matic, donqkude ne me razbra. Az se drazna sushto ot tova, che nqkoi kazvat “toq e himik…nachi e tup i s himiq vseki moje”, da ama ne! aide dai mu 500 leva za himiq, nai dobrata da si kupi i pak nqma da napravi nishto nali?? Ei za tova se qdosvam, shtoto koito e zobil i podcenqvat truda mu.
25.05.04
00:00
Щом казваш перфектно оформено тяло значи освен да ти се възхищават хората няма кво да се прави.Но има голяма разлика между добре изглеждащо релефно симетрично тяло и огромното културистично натрупано тяло.Когато си личи и се вижда че си се “загрозил” няма какво да кажеш освен че не ти пука и че си го праиш за теб а не за някви мързеливи тюфлеци.Мен лично си ме боли хорското мнение ако не на 100% то съвсем малко под това число тъй като не искам като се расхождам по плажа да чувам думи като “грозно животно” или “анаболен гигант”.Все пак едно тяло си има своя максимум когато се тренира чисто.След тази граница си е за хора които искат да се състезават или просто за хора които са си избрали такъв “стероиден” начин на живот.За мен най важно е на първо място ти да се харесваш но все пак да използваш огледалото вкъщи рационално и да се побираш в него :) :!:
25.05.04
09:29
Нормално е ако някой взима стероиди, да го наричам химик. Аз даже ще го наричам и още по-гадни неща, особено ако не е състезател. Този човек със сигурност има разбита психика, щом е посегнал на медикаментите. Това е нещо, което в никакъв случай не е достойно за уважение и си заслужава нападките.
Твоята теория издържа, но така е навсякъде - ти ако не си добър шофьор и ламборджини да ти дадат, пак ще ометеш мантинелата. За да се свърши дадена работа са нужни умения и най-вече информация. Но моля, разни пубертети да взимат стероиди - грам позитивна причина няма да чуя през живота си.
25.05.04
10:14
Ха,те на колегата до себе си-приятел сигурно му казват-”Виж го тоя химик”,но на ум си казват “Ех къв е убавец тоя,а аз съм едно нищожество и много ме е яд че тоз има такова тяло и затова сега трябва да го уплюя”.Пък друг е въпроса че хората които ще ти кажат в очите че си анаболно животно са много малко,повечето предпочитат да говорят зад гърба”.Според мен 90% от тези мнения се дължат на пълна комплексарщина,защото това с тялото се забелязва на всякъде и е едно голямо предимство през времето в което живеем(друг е въпроса дали ние го правим за да се показваме или просто за наше удовлетворение или промяна във външният вид)!
Интересно е как може да има такава завист за такова нещо като да си промениш външният вид!
А Сакс не само на зобачите казват че са химици.......един много тъп пример от даскалото също е показателен за това,още когато бях на 75кг бащата на едно момиче от моя клас когато ме видял от колата си веднага започнал да и разправя че съм бил на зоб да не се занимава с мене че такова тяло без зоб не се постига и т.н!!!
Нека са живи и здрави и да завиждат три пъти повече боли ме .... !
Само че истината е такава че те изглеждат като увиснал сопол а ние изглеждаме като............!!!
25.05.04
11:21
Момчета, нека мине време, нека пак да говорим и дано мненията Ви не са променени заради здравословни проблеми (вече знаете примери). След три години ние пак ще сме тук, пак ще сме естествени и нека видим кой как ще мисли.
25.05.04
12:01
Бухахахах ако това го пишеш като имаш предвид мен-АЗ не употребявам стероиди!!!Аз също съм ЕСТЕСТВЕН :? !
Аз не вземам абсолютно нищо.Нито хранителни добавки , само тъпча.Вярно качвам по-трудно , но кача ли хе хе.Никога не съм чул да казват химик , защото виждат колко се яде
25.05.04
19:31
Кога употребата на стероиди е нужна и кога това се прави от комплекс за малоценност - нарцисизъм, дисморфофобия и пр?
Причини който биха ме подтикнали да взимам стероиди:
- Война - това е задължително, няма да го коментирам...
- Ако, работя като служител на реда - полицай, пожарникар, охранител или съм бияч (и това си е работа) и пр.
- Ако съм професионален спортист...
- Ако простатата ми вече не функционира, съответно на възраст над 70.
- Излседовател в дивите месностни на света - макар, че е малко вероятно...
- Ако съм алпинист.
Във останалите случай онова което ще ми сторят стероидите само за 2 години вредната храна ще ми го стори за 20 години, а комбинацията от двете е направо предизвикателство за оцеляването... Т.е. смятам го за неоправдана проява на слабост в личностния поведенчески модел!
Не не се изхвърлям - стероидите УБИВАТ! В повечето случай, разбира се убиват бавно и осакътяват трайно, но ХЕЙ нали знаете - “всичко което не ме убива ме прави по-силен...”
Каква ще да е заблудата, че стероидите дават кой знай каква сила на индивида и с тях той може да бъде човека, който винаги е искал да бъде? Страх! От какво Ви е страх? От мнението на околните или от натрапчивия “глас” в главата? Ето какви отговорих на едно приятелче дето дойде при мене и ми каза - “братле мисля да зобна нещо”. “Абе я ми реши проблемите” -му разправям - “че като гледам твойте си ги решил, че и нови си търсиш... ” Той не беше глупак, разбра ме и много се засегна! Такава е и целта ми да Ви засягам! Когато разберете разликата между личност и индивид, няма да Ви е до стероиди, вервайте ми! Войната продължава, докато не се помирите със себе си - избора си е ваш!
:(
(излизам от темата)
25.05.04
20:34
Image прав си обаче аз не разбрах защо отидохме до стероидите,та нали от тези дето постнаха досега само Джеимс е вземал(не се обиждаи пич :) ).По скоро ставаше дума за това как точно хора които не са вземали стероиди а са направили всичко със знания,храна,постоянсто не им се оценява труда като постоянно го омаловажават с изрази заа зобачи!
Иначе знаем колко са лоши стероидите!
25.05.04
23:06
Тук явно повечето наистина тренират, за да бъдат оценени или да бъдат център на внимание, или нещо от сорта - ей, момчета, не бъдете толкова жалки - слагайте себе си пред всичко на този свят, иначе не бихте оцеляли - дори и да е егоизъм, така се постигат успехи. Четете лозунга на нашия екип, всеки път като влизате в сайта ни и вникнете в него - той обяснява абсолютно всичко, което се съдържа в този спорт.
Въпреки всичко пак ще кажа - всеки избира как да умре.
ха, много странно...
...тъкмо вчера си мислех, че ще Ви е интересно да се погледните през едни женски очи или да ви напиша кка изглеждате през очите на една жена...
...общо взето съм доста наблюдателна и за месеците в залата съм се пооглеждала...а с Вас като с приятели бих споделила , като с жена
аз разделям “трениращите” на няколко групи
1.едните изглеждат като надути балони с релефни мускули-и някак изглеждат ненормално, вероятно са положили много труд, за да го постигнат, но мен лично първосигнално ме отблъсква тази “прекаленост и ненормалниост”, като нещо противоестествено...
2.други има много сухи и релефни , аз ги наричам тип “червей” или скакалец, да, релеф ама...
3. най-готината група имат си и релеф и маса, масата е малко над нормалното, т.е усеща се че има маса, но и релеф
4.има едни имат маса, но релефа се губи и стои едно пухкаво , имат сила , вдигат много, но тая пухкавост...
5.и много гадно има едни с грозно развити мусклули, осонемо по ръцете-имат анякакъв релеф, имат някаква маса, ама нещо н еса красиво оформени, ненормално изглежда
... е не се сърдете , момчета за гадния и брутален език, знам, че ако някой се разпознае в група различна от трета боли и е гадно, би ме намразил, вероятно, но аз предупредих, че ще споделя с вас както бих го казала на приятелка
веднъж четох едно мнение за жена, която тренира като ненормална
аз лично, ако Ви е интересно искам да имам малко маса в горната чст на тялото и релеф, а по краката работя за много стройни и елегантни крака и релеф, много държа да си запазя женствеността,
за стероидите и др такива, за мен няма никакво значение кои как си е направил тялото, всеки избира как да живее(как д се трови също...) и всеки си плаща цената за полученото(резултатите), аз виждам резултата и ...
25.05.04
23:36
Охо позволи ми да кажа както ти един път ми каза-”Въобще не ме познаваш за да ме оценяваш и да ми даваш определения”
Колкото и да го правим за себе си,целият ни живот е свързан с околният свят и се осмисля от него,не мислиш ли!
Това че го правим за себе си не означава че трябва нормално да приемаме глупостите които се говорят за нас.Може да не ни пука,но не е добре да не ни пука.Оффф за кво въобще става дума бе хора............даите да не се отварят такива теми че все някои нещо ще намери(та и аз) да каже встрани и после всичко да отиде накриво!
Аз правя всичко за мое удовлетворение,но се радвам и да бъда оценяван,също да бъда критикуван стига критиката да е конструктивна!
не знам колко уместно се намесвам в диалога Ви, но относно това “кой какво си миси за мен”, естествено , че има значение, но за мен е важно точно определени хора или определен тип/група хора, какво мислят, тяхното мнение бих взела под внимание и ...
целувки
Stranno no az ne sum 4uval loshi dumi za tova 4e sum edur puk sum golyamo mom4e 115 litra 183sm na 29 godini sum. E vednuj trenirovu4niya mi partnyor koito mi e i kolega mi kaza 4e mu prili4am na duvar ma tova shtoto mi e golyam gurba. Ina4e yavno horata se pritesnyavat da me kvalificirat predvid razmerite mi az naprimer problemi v gradskiya transport ne sum imal prosto kontrolyorite me izbyagvat vupreki 4e v pove4eto slu4ai sum redoven putnik, daje vednuj skolegata se vrushtahme ot trenirovka s avtobus i kontrolata vidimo se podtisna psihi4eski kato ni suzrya to verno 4e oshte ne byahme spadnali ot treninga. Ta obshto vzeto emociite na okolnite ne sa pozitivni no men tova ne me pritesnyava. Shte vi kaja i za oshte edna slu4ka s edin taksimetrujiya koito me vozeshe i me popita kakvo rabotya i az mu kazah 4e se zanimavam s kompyuturna grafika atoi sa izsmya i kaza “Da be a az sum kosmonaft!” i tova samo zashtoto ofisa ni e blizo do edna sgrada s parkirani opred bronirani djipove mercedes i nekvi “mom4enca” pazat nekuv Boss. Ta takiva mi ti raboti az i predi sum pisal tuk vuv foruma 4e za mene kulturizma e hobi i raztovarvashto psihikata mi zanimanie a ne na4in za dokazvane na neshto puk horata da si mislyat kvoto shtat vse pak sme demokrati4na durjava nali. Jelaya vi vsi4ko nai dobro i usilni trenirovki.
ооо голям кеф ми е ...умирам от кеф ако някой ми каже нещо
подобно -)))
Ако не съм на кеф нещо може да му обясня ,че той и да взиам тва дето аз съм взимал няма да постигне нищо щото само с мераци нищо не става,ше му кажа да дойде в залата и да види за какво става дума,ше му кажа как се спазват режими и тем подобни и колко е лесно тва...ше му кажа че по неговата логика и аз да изреша всички математически сборници на света и аз ше съм някакъв супер добър математик примерно и така нататък,ше му обясня че мене не ми дреме кво си мисли защото той си остава хилав недорасъл глист,а аз съм си тва дето съм и така нататък...много неща ше му кажа ама рядко шото не ми се занимава...
В повечето случаи ми е кеф -)))
иначе слушайте sax-o-matic ! Аз също съм против “забранение медикаменти” ! :wink:
Не ме интересува кой как е направил тялото си - със или без стероиди, не мога да умаловажа труда нито на едните, нито на другите. Разликата е там, че без забранени медикаменти е далеч по-тридно и бавно.
Спомням си, че когато започнах да тренирам, сред връсниците ми в целия град (той е доста малък) се носеха какви ли не слухове - чух дори, че баща ми ходи всяка седмица (!) до Германия, за да ми купува стероиди. Отначало доста се връзвах, но сега не ми пука!!! Кой каквото иска да говори, още повече, че според мен е глупаво да наречеш някого с моята физика “химик”.
Направо ми е чудно злобата, с която ме поглеждат някои хора, когато се разхождам по риза и къси панталони през лятото.
Тези, които говорят лошо за тренирашите, в повечето случаи (да е кажа винаги) им завиждат за постигнатото, още повече, че нямат волята и познанията да стаат като ях, колкото и да им се иска.
pri men puk mom4etata ot moq klas super mnogo me draznqt,za6toto az treniram ot na4aloto na u4bnata godina nqkude i bqh hilav…poneje znaqt 4e vzimam kreatin…sega kato se suble4a po fanelka i govrqt ne6ta ot roda “toq kreatin 4udesa pravi”,“anabol” i vsqkakvi takiva,vupreki 4e sum im kazval 100 puti,4e kreatina e na hranitelna osnova i nqma ni6to ob6to sus steroidite.Tova sa izblici na kompleksi i zavist,no ne moga da ne im se vruzvam!
26.05.04
15:42
И аз да включа по темата - за добро или за лошо, по сериозните ми занимания в бодибилдинга промениха доста отношенията ми с хората. Знаете как е студентския живот - купони, дискотеки - и като не се наливаш с аклохол като другите (което не ми пречи на купонясвам здраво) те мислят за смахнат:) Малко се отклоних, но наистина бодибилдингът е начин на живот. И аз отначало се обиждах, но вече напратив, ми е кофти за тях, че (например) момиче на 65 кг за 160 см, което не прави нищо за себе си, ми се подиграва за хрането, което спазвам и т.н.
Въпреки това, доста хора ме хвалят, че правя нещо за себе си. Дерзайте и вие и до скоро!
Абе divna , моето момиче... да си чувала за нещо от сорта на “индивидулано излъчване” ? Не искам да се драча (въпреки , че ми е хоби и го умея) ама тука се издъни некво... Класификации ала бала...
:twisted: абе чувала съм го, вероятно, защото не ходя с тапи в ушите и слухът ми е добър все още, а и не ходя в скафандър против радиоактивно излъчване, така че вероятно и усещам разни вълни и лъчения, освен ако не очакваш , че съм пълно дърво, все пак едва ли, като пламна, след мен въглени не остават...
и аз като теб, не че гледам да се драча, но виждам, в профилът си си отразил, че си професионален дразнител и съм поласкана, че отношението ти към мен е професионално, а не снизходително, като към “неква пичка” дет се вре сред мъжките работи, тук ми е уютно и готино, всеее ощеее... :twisted: :twisted:
...че на темата:излъчвнето си е излъчване, аз ти говоря как изглеждат нещата през едни женски очи, през които ти никога няма да можеш да погледнеш, дори да обърнеш резбата, пък и не ми се иска да ти се случи...(честно казано, ще си е чиста загуба за нашия пол, а и вашия едва ли ще спечели...) :twisted:
az sa sam 11 klas i kam sredata na godinata ima6e edni glupci ot 9 klas deto se opitvaha da se bazikat razpraviaha himika razpraviaha 4e sam pil chemical X himikala ot animaciata powerpuff girls razpraviaha 4e sam si inplantiral muskuli s himioterapia i drugi takiva e teia hora ve4e spriaha da gi rasiat tia prostotii kazah si na um abe az za kvo treniram i 6teh da im sko4a da gi ma4kam mamka im no te bazliovci i hilki i nikoi ni6to i ve4e spreha do skoro pak nekav ot 10 klas razpravia6e 4e zalaga 100 leva 4e sam zimal steroidi i iska6e da hodime da se izsledvam v nekva bolnica 4e da dokajel bati tapaka kazah mu e….. mamata i tva be6e to verno zemah dve injekcii retabolil ama ni6to ne stana i Andro Complex vzeh i pak ni6to ne6to ne mi vliaiaiat koli4estvata sigurno ta nito masa nito sila samo se ohar4ih za gluposti ta moje spokoino da kaja 4e vsi4ko sam postignal na 4isto eto i sega si rabotia na 4isto i mai imam napredak 6toto poizmenih malko trenirovkata abe koito mnogo mnogo se due go spukaite koito samo podhvarlia mu se smeite horata ot bodibilding ne razbirat no “razbirat” ot steroidi znaiat 4e 6ampionite zimat i razni drugi deto ne im puka za jivota im i pri4isliavat si4ki kam zoba4ite a mejdu drugoto znam edin 4ovek deto se tapka6e s retabolil i bionabol i 4ak kato svar6e6e cikala pie6e karsil ni6to drugo droba mu se be6e ugolemil i si li4e6e be6e mu izduto ne znam kvo stava s nego no mai o6te e jiv ta vnimavaite kvo zimate i kak go zimate za prepora4vane e ni6to da ne vzimate
Eвалас на химиците.
Какво означава да си химик?
1. Значи имаш много пара - както за химия така и за кльопачка
2. Трябва да блъскаш и да ядеш много повече от стандартния билдър
3. Приел си или си пресметнал риска да повредиш жлезите си с вътрешна секреция и всички произтичаши здравословни проблеми
4. Обричаш се на хранителен режим и тренировки до живот /за това не съм много сигурен, но е логично/
Да си химик означава висок социален статус и че имаш мозък да ползваш химията пресметнато и пълноценно.
Това е въпроса погледнат от друг ъгъл.
Пак не ме разбра , Оважаема. Говоря ти некви такива.. абстрактни неща... Глеаш некъв напраен ала бала мускули йе йе и отгоре неква кьопава проскубана кофа и педалска походка... Има супер много детайли некви дето не ги отразяваш... некви червеи некви балони...
Ами релефен с голяма глава къв е ? Мики Маус ли ? Джони Браво мезоморф ли е ? Прекалено си се надъхала... то фитнес фитнес ама чак толкова... поспри се.
27.05.04
19:36
beastie v topika stava vapros za fizi4esko izla4vane,a ne na koi kva mu e kofata.eto ti edin sait http://www.eva.bg/ naslajdavai se na izla4vaniq,a moje bi tarsi6 duhovno - http://www.litclub.com
beastie, стига глупости!!! Форума е място за обмяна на информация, не място да се обсъжда кой какъв вкус има, още по-малко пък е мясти за заяждане!
По-добре се разберете с лични съобщения, а не поствайте безсмислени, несвързани с темата съобщения :evil:
:twisted: :oops: много ухилено започвам този път и не навлизам в твоие професионални дебри, много ме накефи това”моето момиче” и “Оважаема”, с главно “О” :twisted:
за излъчването се съгласих, никога не бих си помислила да отричам нещо адекватно и осезаемо, но Мили, в залата влизаш не да си правиш излъчването, то си идв о твътре, в залата работиш по тялото и аз коментирам резултатите от този тип труд, които бива полаган, пък бил и подкрепян със стероиди или др. там не ги разбирам, да то е комплексен труд, с резултат, които аз виждам и коментирам... :oops: :roll:
:oops: :oops: дано пиша за последно тук, ама тъкмо се сетих , как преди години типове дето се занимават с други спортове и нямат така впечатрляващи фигури коментираха как ония “културисти” били кухи отвсякъде и хич сила нямали
нямат сила ли!!!?!, аз по себе си виждам колко по-силна и издържлива съм и преодолявам с лекота физически препятствия , които са били немислими по-рано и това адски ме кефи... е при мъжете не знам прекалената маса пречи ли, то прекалените неща не са много в ред....
1. За младежите - извинете , че съм такъв. Подписа ми говори достатъчно. И мене не ме кефят нечии мнения ама си трая в общи линии. Get it ? Радвам се , че живеете в накакви филми.. съжалявам , че ви разбих представите. Тъп съм. ХА ХА ХА
2. За дивната дето се дразни от поредния ми ДОБРОНАМЕРЕН пост - ский сега - аз така си говоря. Не съм искал да ти буча. Аз си имам мнение , което смятам за по-истинско от нечии други поради една проста причина - за мене това не е мания , не е стил на живот и си мисля , че имам трезва преценка. Да си правиш извод за човек по тялото е супер инфантилно и глупаво (поне според мен). Да делиш хората на “здрави типове” и “други некви” също е безсмислено.
Никой не дефинира какво е “здрав тип” - има хора с по 55-60 санта ръка дето грам релеф няма , дето бутат некви килограми незнаещи бройката си и въпреки това приличат на тюлени... Кво е здрав тип ?
ПС - Тва за културистите има своя смисъл. Този спорт не се базира на силовите постижения , а на визията. Има доста дуги спортове , в които има по-впечатляващи резултати (на фона на лично тегло и тн).
по отношението на човек към собственото му тяло могат да се направят доста изводи за него самия, като естествено всяко залитане в крайностите е пагубно,
да съм казла че сумистите ми харесват, аз коментирах какво виждам
28.05.04
01:57
beastie,mai naistina si sbarkal topika.ot posta ti se razbira 4e “Да делиш хората е безсмислено”,nameri saita na li4na drama i postvai.a ti kvalificira6 horata(celiq forum)napada6.obijda6(daje i jeni),ozloblenie ima v postovete ti(to mai samo tova),danebi nqkakvi kompleksi da se sa staili v teb(mnogo).van6no li ne se haresva6?prekaleno li si nisak(do165sm),ili dosta slab(debel)(ili i dvete(po veroqtno)),bez volq(zaradi koeto obvinqva6 horata s takava za maniaci) ili vatre6no ne se odobrqva6?ako predpolojim ot tova-имам мнение, което смятам за по-истинско -zna4i si i tap- Тъп съм. ХА ХА ХА.lo6o obrazovanie ili ne haresva6 tova koeto si postignal(ako ima ne6to takova)da ne si maltretirano dete?govore6e za izla4vane(zamisli se kakvo izla4va6,az ne iskam da se opitvam,4e predi malko hapnah 2 qbalki),priblizitelno 80,90%,te obrisuvah,prav sam,nali?zabravih 4e i ot kino razbira6,moje li da kaje6 ti v kakav film u4astva6?(po dobre nedei,mai e stra6ni4ak).4ove4e ti ima6 nujda ot pomo6t,zamislql li si se?
beastie,ti si edin ot otgovorite na topika.izrazqva6 mnenieto na dosta hora(ne 4e vsi4kite ti imat problemite,prosto mneniqta vi se vrazvat)
28.05.04
02:01
Хайде малко Time Out, че взе да става too hot and personal! :shock:
Ще отключа темата след няколко дни!