ами да ви попитам...

28.05.05
02:30

Ами на 16 години съм и съм дост аедър 1.84, 87 кила, ръка 43!! Искам да започна да се чистя понеже навдякъде съм добре стегнат он нямам релеф. :( Говорил съм иначе с хора и са ми казвали, че имам потенциал и добра структура :D Най-големият проблем са ми корема и паласките :( просто не мога да се преборя с тях... ще мога ли само с кардиото да ги махна
Благодаря предварително!!!

редактирано от Мартин

28.05.05
03:01

Кардиото 100% ще помогне + хранителен режим ... дори да не е нещо особено просто внимавай какво ядеш... намали въглехидратите след обяд... яж обезмаслени неща и тн :) разгледай сайта за по-подробна информация. За корема прави преси, и ако правиш упражнения с тежести... по-малко килограми - повече повторения, а за така наречените паласки мисля, че ще помогнат упражнения за гръб(пак погледни сайта)... надявам се да съм помогнал :)

П.П. И пиши на кирилица!

Със Здраве!

28.05.05
09:29

Аз съм на 15 години и имах същия проблем с килограмите, но отслабнах с около 14-15 килограма и сега съм 65. Аз лично бих ти препоръчал да не ядеш сутрин и после през целия ден няма да си гладен. Също може 1 ден в седмицата да не ядеш. Препоръчвам ти да спортуваш някакъв спорт с приятели, като на пример футбол, волейбол, баскетбол(аз лично играя баскетбол и има голям ефект). А също и пия “FAT BURNERS” и има ефект.
Надявам се да съм ти помогнал!

28.05.05
11:30

Извинявай пич, но не съм съгласен! Това с неяденето не мисля, че е правилно! Храна трябва да има, но качествена! Яденето сутрин ти е най-важно... докато вечер гледай да няблягаш на салати, пилешко, пуешко, супи... не яж ориз, картофите също можеш да ги ограничиш след обяд.

28.05.05
12:17

[quote author=“Pesho89”]Аз съм на 15 години и имах същия проблем с килограмите, но отслабнах с около 14-15 килограма и сега съм 65. Аз лично бих ти препоръчал да не ядеш сутрин и после през целия ден няма да си гладен. Също може 1 ден в седмицата да не ядеш. Препоръчвам ти да спортуваш някакъв спорт с приятели, като на пример футбол, волейбол, баскетбол(аз лично играя баскетбол и има голям ефект). А също и пия “FAT BURNERS” и има ефект.
Надявам се да съм ти помогнал!

Остава и да не остслабнеш... Имаш много “интересна” програма.
:shock:
-не закусваш,
-после не ядеш много много през деня защото не си гладен/защото не си ял сутринта :shock: /
-а и 1 ден в седмицата, направо нищо да не ядеш
-тренираш баскетбол
-взимаш фетбърнъри
wish, прочети вече написаните /по-нови и по-стари/ теми с методики, приграми и съвети за ЗДРАВОСЛОВНО отслабване, както и раздела хранене в сайта. Така ще можеш да се ориентираш най-пварилно как да подходиш, че да имаш максимален резултат

Успех ти желая.

DO

29.05.05
13:24

ами моя съвет е НЕ ПРАВИ НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ТИ Е КАЗАЛ пеши89 нищо лично просто тва са глупости ! разгелдай сайта виж другите теми изготви си едно добро НВД спрямо теб самия, праи кардио няколко пъти в седмицата на седмица и това е в обши линии

AN

29.05.05
22:33

ами виж приятел и аз сам като теб съ6то сам 184см и тежа 80 кила на 15 години сам оба4е маиката му е да бяга6 или да варти6 на велоаргуметара и намали мазнините които поема6 на ден и 6те има ефект а са6то така и тестените работи и както каза онова мом4е може и да не закусва6 пък и корем4ето и паласките са 4есто сре6тано явление спокоино само бади редовен аиде успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1