31.05.11
21:25
Здравеите искам да попитам дали ако тренирам канадска ръката ми ще расте.Защото от няколко дена са фанах и натоварването е мн голямо .Всеки ден Упражнения за бицепс китка предмишница и обшоо взето тренировка за канадска,освен това всеки ден и игра канадска по колкото сила имаш и след това правиш упражненията изброени по горе.Много голямо натоварването и се получава една болка от страничното натискане при канадската.Не е като мускулна по силна е болката и ме хваща след като спра да играя канадска и освободя от напрежение.Ще се опитам да свикна с болката,защото приятели дето тренират ми казаха че ще мине за няколко седмици ще свикна с нея.Искам да попитам освен че ще се развивам силово в ръцете,дали те ще растат или поне релефни дали ще станат за срок от 4-5 месеца примерно.И дали има ползи от този спорт.Мерси предварително :)
Ами аз досега такива които тренират канадска с малки ръце не съм виждал => расте
31.05.11
22:03
К`во толкова тренираш на тази канадска :D
31.05.11
22:27
Еми има си упражнения за китка,връх премишница.Разни машини има за канадска щото в моита зала тренират мнн такива кадаскаджии ;дд.Тренира се техника но преди сичко това 1 час играя канадска докат са изтощя .
казано от igra4o на 31.05.11, 21:59:
Ами аз досега такива които тренират канадска с малки ръце не съм виждал => расте
Не си виждал, защото те от малки са такива и такива ги избират.... с големи раце(и шкембаци) ... ген..
Тая болка дето изпитваш според мене не е мн нормална, може тежко да се контузиш, а и всеки ден да тренираш ръцете си (надявам се и 2те да са ...) няма да доведе до мн растеж ...
Мнението беше редактирано от Hellyz на 31.05.11 22:47.
31.05.11
23:00
аз по принцип знам че няма растат много но се фанах защото за големината на ръцете ми силата ми е мн малко .И бицепса ми някъв мн късичък самия искам да порасне поне тои ..
Слушай там Красьо какво ти казва и не се безпокой за това дали се претоварваш и дали ще ти расте ръката....той е с 52 ръка.
20.06.11
22:45
Здравей,
тази болка е нормална, защото не се занимаваш с този спорт. Искам да кажа, че в началото има болка в мускулите и сухожилията, защото не са свикнали на този вид натоварване. Ще ти расте ръката като тренираш във фитнеса. Също така размера не е от значение. Техники се учат само при човек, занимавал се или занимаващ се с този спорт. Този спорт води до много контузии, заради неправилната игра - по-точно навън, на маси в кафенета и т.н. трябва много добра загрявка и физическа подготовка. Ако искаш да тренираш кажи от кой град си, за да ти кажа дали има клуб. Всичко останало в сайта ми - http://armstars.blogspot.com/
Съвет: Ако ходиш Пон, Сряда и Пет на фитнес, играй канадска в тези дни - Втор, Четв, Съб, Нед.
@Hellyz, никой никого не избира, човек има ли хъс сам отива и тренира.
Поздрави,
Мартин Николов!
Мнението беше редактирано от Мартин Николов на 20.06.11 22:53.
22.06.11
22:47
Bressan, може ли да ми кажеш, ако знаеш в София къде има зала, където се тренира канадска борба ? :)
22.06.11
23:16
казано от Стефан Бонев на 22.06.11, 22:47:
Bressan, може ли да ми кажеш, ако знаеш в София къде има зала, където се тренира канадска борба ? :)
Цели трички, заповядай - http://armstars.blogspot.com/p/blog-page_8608.html :)
23.06.11
07:57
Благодаря. :)
казано от Andriqn Yordanov на 31.05.11, 21:25:
.Всеки ден Упражнения за бицепс китка предмишница и обшоо взето тренировка за канадска
Е всеки ден.. ми звучи като претрениране?
Мнението беше редактирано от Крисо на 26.06.11 20:28.
26.06.11
22:36
Бицепса може 2 пъти седмично, а предмишница и китка 3-4 пъти седмично. Ако тренираш и канадска 3 пъти седмично фитнес и 2 пъти седмично канадска е добра комбинация. :)
Мнението беше редактирано от Мартин Николов на 14.07.11 15:36.