29.05.05
19:45
Искам да си взема Креатин и Глутамин на Мусаши за лятото. Искам да ви попитам дали е добра комбинация като ще се опитам и да изгарям мазнини колкото мога.
29.05.05
20:19
що пък точно на мусаши ми кажи само ? те са с егати цените тея ! я по добре си земи на универсал не знам точните цени но са по добри от тези на мусаши :D иначе комбинацията е добра :P ама ти какво целиш с нея ?ще да качваш сила ?маса ? щото за маса тва не става само 8) а за мазнините ... какво да ти кажа требе да минеш на НВД и че умреш от глад :lol: имам приятел дет е на НВД и едвам мисли без маитап а за нестихваштия апетит .. зареди се със няколко кутии зелен чаи и кат огладнеш го пии него :D
айде успех :wink:
[quote author=“aide_na_kafe”]що пък точно на мусаши ми кажи само ? те са с егати цените тея ! я по добре си земи на универсал не знам точните цени но са по добри от тези на мусаши :D иначе комбинацията е добра :P ама ти какво целиш с нея ?ще да качваш сила ?маса ? щото за маса тва не става само 8) а за мазнините ... какво да ти кажа требе да минеш на НВД и че умреш от глад :lol: имам приятел дет е на НВД и едвам мисли без маитап а за нестихваштия апетит .. зареди се със няколко кутии зелен чаи и кат огладнеш го пии него :D
айде успех :wink:
пич гледал ли си цените на мусаши? Хинт: Разликата не е толкова голяма, колкото си мислиш. Да, сравнено с нутрим и биогейм сигурно, само че нали се сещаш, че качеството е доста различно. Доста от продуктите на мусаши са по-евтини от тези на Оптимум или Юнивърсъл, при това (по мое скромно мнение) не отстъпват - доста съм си доволен аз поне. Пил съм и на оптимум, и на мусаши, и на юнивърсъл и имам някакъв опит.
Колкото до НВД това дето си го писал е смехотворно. Моля те прочети повече и тогава пиши подобни коментари. Може да ми прегледаш и постовете във форума, да си помислиш доколко “умираш от глад”.
Айде информирай се, и без лоши чувства!
Поздрави!