бианабол

Темата е заключена.
Прескочи до:
MA

28.05.05
00:29

моомчета кажете за бианабола със какви протектори да го взимам и дали след цикала дали трябва да взимам нещо за въстановяване на хормоналния баланс от сорта на Провивон и Трибестан.Кажете ми приомерна схема (първи цикал ще ме е 180 съм 96 килограма).Казаха ми че като се включи Омнандрен много се дърпало кайете мнение

28.05.05
11:56

Като за първи цикал само бионабол ще ти свърши работа. Като за начало искам да те попитам имаш ли в наличност защото в аптеките го няма.
Ето примерна схема като за теб:
Седмица 1
1ден 5 мг
2ден 5 мг
3ден 5 мг
4ден 5 мг
5ден 5 мг
6ден 5 мг
7ден 5 мг
Седмица 2
1ден 10 мг
2ден 10 мг
3ден 10 мг
4ден 10 мг
5ден 10 мг
6ден 10 мг
7ден 10 мг
Седмица 3
1ден 15 мг
2ден 15 мг
3ден 15 мг
4ден 15 мг
5ден 15 мг
6ден 15 мг
7ден 15 мг
Седмица 4
1ден 10 мг
2ден 10 мг
3ден 10 мг
4ден 10 мг
5ден 10 мг
6ден 10 мг
7ден 10 мг
Седмица 5
1ден 5 мг
2ден 5 мг
3ден 5 мг
4ден 5 мг
5ден 5 мг
6ден 5 мг
7ден 5 мг

На седмица 5 в ден 3 започваш да приемаш креатин. Ако имаш още средства можеш да си купиш и аминокиселини BCAA’s.
По време на цикала взимаш карзил. Има го навсякаде по аптеките. Това е протектор за черния дроб. Седмица 1 - по 1 сутрин и 1 вечер. Седмица 2 - 2 сутрин и 1 вечер. Седмица 3 - 2 сутрин 2 вечер. Седмица 4 е като седмица 2, а седмица 5 като седмица 1. Друго съществено е че през седмица едно ще делиш таблетката на 2 и ще пиеш едното сутрин другото вечер. Рано е още за други стероиди направи този цикал почини си 5-6 месеца и реши дали ще продалжиш. По време на цикала наблегни на храната, ако нямаш средства за суплементи. Имай си в предвид че една таблетка увеличава усвояването на белтък значително и затова трябва да увеличиш приема му. Освен това ти е нужен и висок прием на въглехидрати, но предполагам ти е ясно това. Все пак ако имаш въпроси пиши.

MA

29.05.05
22:49

ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама

също ако знаеш да ми кажеш дали бианабола е добре за мен или да вземам някои по слаб стероид и дали след цикъл като този е нужно да взимаш нещо за жъстановяване на хормоналния баланс

30.05.05
00:39

Несъм от Варна, а от Свищов. Значи за бионабола по-рано имаше разфасофка от по 5 мг за 6лв. И тя се купуваше основно за такива първонбачални цикли. Сега с тези  2 мг трябва да се спазват същите мг от схемата което означава повече таблетки и повече пари. Този цикъл е подходящ за теб. Няма нужда от други протектори освен тези които съм ти написал. Ако започнеш този цикъл се свържи с мен чрез лично съобщение и ще ти дам още съвети.

30.05.05
00:41

[quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама

да да 2 гр това ще да е някоя бая едра таблетка

30.05.05
00:48

[quote author=“kibi”][quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама

Объркал се е човека, по 2мг са, и аз се бъркам! Въпреки че може и така да правят някои: Киро Зоба (стана 5ти на квалификацията за балканско)стрива 1-2 грама (представете си какво е това количество :oops: ) в кисело мляко и май така ги пиел! От сигурен източник е чуто, така че може и да е вярно, а това за Недик и 200 мг на ден си звучи смешно на фона на останалото!!!

05.06.05
12:00

[quote author=“YODA”][quote author=“kibi”][quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама

Объркал се е човека, по 2мг са, и аз се бъркам! Въпреки че може и така да правят някои: Киро Зоба (стана 5ти на квалификацията за балканско)стрива 1-2 грама (представете си какво е това количество :oops: ) в кисело мляко и май така ги пиел! От сигурен източник е чуто, така че може и да е вярно, а това за Недик и 200 мг на ден си звучи смешно на фона на останалото!!!

Страшни сте, 2мг са зверско количество!  :lol:
А на колегата Skretch ще кажа, че програмата му не е баш най-добрата която може да се измисли  :wink:
А й само да кажа пише се БИОНАБОЛ не БИАНАБОЛ или подобни глупости  :D

06.06.05
11:56

peter3d ти някога виждал ли си химия бе?

пише се биоанабол а схемата на skretch си е много добра даже

колкото за тая миша отрова...очаква се да я пуснат отново на пазара с нова цена и опаковка

Виждам че си разбирач, но все пак се пише БИОНАБОЛ ;)
И гледай да спазваш добрия тон във форума ;)
К

B

06.06.05
19:48

ХЕХЕХЕ :lol:  :lol:  :lol:
Абе момчета , вие четете ли си кво пишете :?: Тия работи ги четат и други хора :oops: Даже от други държави :lol:

06.06.05
22:13

недовиждам вече http://www.bda.bg/drugs/details/images/750.htm

10.06.05
13:16

[quote author=“Nenormalen”]peter3d ти някога виждал ли си химия бе?

Да, виждал съм или поне така си мисля :?:  :roll:

[quote author=“Nenormalen”]пише се биоанабол а схемата на skretch си е много добра даже

Не, не се пише биоанабол, а бионабол (както е редактирал някой от модераторите), а доколкото схемата на skretch, не е най-добрата от тези който съм виждал/правил, по ред причини, да хубаво е да се ползва прирамидата, но цикала е много кратък и промяната в дозата става, първо много рязко, второ “върха” на пирамидата се задържа твърде кратко, тоест момента в който организма е във върхова форма се задържа малко време, в което няма да имаш такъв успех, какъвто би постигнал с една найстина добре направена програма, сега разбра ли ме?  :wink:

10.06.05
14:46

[quote author=“peter3d”]а доколкото схемата на skretch, не е най-добрата от тези който съм виждал/правил, по ред причини, да хубаво е да се ползва прирамидата, но цикала е много кратък и промяната в дозата става, първо много рязко, второ “върха” на пирамидата се задържа твърде кратко, тоест момента в който организма е във върхова форма се задържа малко време, в което няма да имаш такъв успех, какъвто би постигнал с една найстина добре направена програма, сега разбра ли ме?  :wink:

Пич, промяната в дозата е с 5мг на седмица - никак не е рязко! Второ, цикъла е кратък и върха също, защото това е схема за начинаещ! Много хора ще качат 7-8 кила за тези 5 седмици без нито един страничен ефект!
“Добре направена програма” е програмата, която отговаря най-точно на профила на човека, който ще я прави (т.е. години, стаж в залата, опит със стероидите, цели...)!

10.06.05
22:37

точно пък за начинаещ е много рязка промяна, има по-дълго време за напълване на депата :wink:
доколкото за схемата, според мен тя трябва да е една и за напреднал и за начинаещ, разликата трябва да бъде в дозата  :D

10.06.05
22:51

[quote author=“peter3d”]точно пък за начинаещ е много рязка промяна, има по-дълго време за напълване на депата :wink:
доколкото за схемата, според мен тя трябва да е една и за напреднал и за начинаещ, разликата трябва да бъде в дозата  :D

Абе ти може и да си чупиш хапченцата и да сваляш и качаш дозите с по 1мг като искаш :shock: ! Ама тва е лигавщина и безсмислено!
А разликата между циклите за напреднали и начинаещи е огромна!

19.06.05
12:10

абе кви са тия пирамиди бе. я си го зимай 6 седмици по 15мг. на ден и тва е. според мен при тия малки дози нема смисъл от пирамиди. аз съм го зимал по 15 и съм доста доволен.

TO

24.08.05
19:59

като за първи цикъл  7 седмичен се отразява най-добре, а той е следният :
1 седмица - 5мг на ден
2 седмица - 10мг на ден
3 седмица - 15мг на ден
4 седмица - 20мг на ден
5 седмица - 15мг на ден
6 седмица - 10мг на ден
7 седмица - 5 мг наден

Но моя съвет е въобще да не се тровкате със стероиди от какъвто и да е тип....  Това важи ОСОБЕНО за начинаещите!

27.08.05
14:21

незнаех че има хап с името БИаНАБОЛ ,а щом така си го написал ясно ми става колко си имаш представа от хапове....а там за цикала ако си решен 2-4-6-6-4-2 е добър цикал според мен за начинаещ с по 2 МГ.(това дет сам го написал са брои хапчета наден, не мг.)

KP

28.08.05
08:00

[quote author=“Skretch”]
Седмица 1
1ден 5 мг
2ден 5 мг
————————————-
6ден 5 мг
7ден 5 мг

аз също съм съгласен с някой мнения, че този “цикъл” изобщо не е добър!
1. продължителността му е малка... тамън ще почне да натрупва маса и спира цикъла...
Според мен 6 седмици е минималния оптимален срок за взимане. Много по-добре е 8 седмици.
2. 5 мг на ден е адски малко: само се скапва черния дроб без да има достатъчно силен анаболен ефект.
Аз бих го правил така:
+1 седмица и всички дневни дози
+ 10 мг.

VA

29.08.05
16:57

Хей, хякой знае ли защо липсва бианабола? Не мога да си намеря - знаете ли заместител? моля за инфо - но на таблетки не на инжекции. Благодаря ви предварително

29.08.05
18:29

липсва защото са го спрели. временно май, но не се знае. на места кадето продават стероиди може да го има. иначе Naposim е същото само дето е румънско.

VA

30.08.05
01:47

[quote author=“grafa”]липсва защото са го спрели. временно май, но не се знае. на места кадето продават стероиди може да го има. иначе Naposim е същото само дето е румънско.

ima li go po nashte apteki i po sushtiqt nachin li se pie?

30.08.05
01:51

Напосима не знам но може метан да пробваш, въпреки че само метан много смисъл няма, ама айде!

VA

30.08.05
13:59

Naposim. - Това пише за него -Наличието на 17 - алфа алкидна група предразполага към висока токсичност за черния Дроб. Той ароматизира лесно дори приеман при ниски дози. Като резултат се получава водна задръжка и високо кръвно налягане.
Моля кажете си мнението. Дали си струва да го ползвам? Знам за стероидите, въпросът е дали ефекта ще си заслужава рисковете?
Ако някой има по добра идея за хапове обаче, не инжекции - моля да я сподели.

30.08.05
14:32

ами Стромба(орален винстрол) ама е скъпо. иначе ефект ще има. с по 15 на де се качват м/у 8-12 кила за цикъл (2 месеца). стига разбира се да се храниш. не те агитирам да го взимаш, но страничните ефекти при минималната доза са слаби. кръвното се качва малко и после спада постепенно. акнето е леко (зависи все пак от кожата).а за черния дроб се пие лив.52 и нямя проблем. но стромбата е доста по добра. по малко вредна е и маасата е по чиста.

VA

30.08.05
22:33

[quote author=“grafa”]ами Стромба(орален винстрол) ама е скъпо. иначе ефект ще има. с по 15 на де се качват м/у 8-12 кила за цикъл (2 месеца). стига разбира се да се храниш. не те агитирам да го взимаш, но страничните ефекти при минималната доза са слаби. кръвното се качва малко и после спада постепенно. акнето е леко (зависи все пак от кожата).а за черния дроб се пие лив.52 и нямя проблем. но стромбата е доста по добра. по малко вредна е и маасата е по чиста.

кажи ми нещо повече - ползвал ли си го и какво значи скъпо.извинявам се на всички но не съм наясно - не съм вземал нищо досега. а това 15 на ден - броя или милиграма.иначе ми звучи добре.

30.08.05
23:14

еми като не си наясно защо искаш да ползваш стероиди????
и по добре че не си зимал като зимаш ще станеш по зле???

VA

31.08.05
00:00

[quote author=“WESTA”]еми като не си наясно защо искаш да ползваш стероиди????
и по добре че не си зимал като зимаш ще станеш по зле???

Благодаря ти за съвета, но щом се интересувам - значи ще ползвам.просто незнам какво, но все ще намеря нещо - с ваша помощ надявам се.Благодаря ви, но не искам съвети защо да не почвам, а съвети с какво да започна

31.08.05
00:17

с млеко и месо орално!!! :lol:  :lol:  :lol:
аз не ползвам стероиди но имам познати и те са ми казвали че deca durabolin е доста добър препарат!
съветвам те преди дапочнеш нещо да разбереш всичко за него(препарата)!!! :wink:

31.08.05
01:03

[quote author=“WESTA”]
съветвам те преди дапочнеш нещо да разбереш всичко за него(препарата)!!! :wink:

Прав е Уеста! Вземи за пример Кевин Леврон, нали искаш да зобиш, ако и заприличаш на него...  Та той преди да почне въобще да тренира е чел литература по въпроса около 2 г! След това е започнал с каквото и да е! Несериозно е да вземаш някакъв препарат, който дори не знаеш какъв е и колко ще ти навреди! Предполагам те е страх от инжекции, но те са по-добрия вариант, не се тровиш толкова, не са толкова токсични и т.н., ама докато предразсъдъците минат...

05.09.05
22:24

скъп е 90 ст. е хапчето за цикал ще ти трябват 100 хапа че и нагоре поне

ZZ

27.09.05
16:52

[quote author=“tonio”]като за първи цикъл  7 седмичен се отразява най-добре, а той е следният :
1 седмица - 5мг на ден
2 седмица - 10мг на ден
3 седмица - 15мг на ден
4 седмица - 20мг на ден
5 седмица - 15мг на ден
6 седмица - 10мг на ден
7 седмица - 5 мг наден

Но моя съвет е въобще да не се тровкате със стероиди от какъвто и да е тип....  Това важи ОСОБЕНО за начинаещите!

от всички цикъли които снаписани този е най-сполучлив! само искам да допълня че е препоръчително да се приема ЛИВ 52 за да се предпазва черния дроб!
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

27.09.05
17:03

ИНТЕРЕСНО. ТИ ЯВНО СИ РАЗБИРАЧ ;) ЛИЧНО НА МЕН МИ СЕ ВИЖДА ДОСТА ПОСТНИЧЪК ТОЗИ КУРС, НО ЗА НЯКОЙ НАЧИНАЕЩ ИЛИ ТАКЪВ С 1 - 2 КУРСА ЗАД ГЪРБА СИ , МОЖЕ И ДА СВЪРШИ РАБОТА. ИНАЧЕ НАПИСАНОТО СИ Е КЛАСИЧЕСКА ПИРАМИДА.НИЩО ОСОБЕНО.

BO

29.09.05
21:21

Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul

29.09.05
22:44

Някой може ли да ми каже дали да пия бионабол и как ...
Аз съм 16 годишен , 85кг 190см висок ... 8)
Преди тренирах , обаче не съм ходил сериозно от почти две години ...

29.09.05
23:17

недей да пиеш. млад си още. трнирай до към 18 поне и ако не си доволен тогава питай пак.

29.09.05
23:28

Ами аз когато си тренирах редовно бях доста доволен .. щот за 2 месеца качих 8 кг.... 8) Ама сега ми се искаше просто по бърз ефект ...

30.09.05
12:04

не само че си лапе, ми и разсъждаваш кат такова!
На тебе бионабол не трая ти са дава дори да гледаш на опаковка!
1-во и много важно не е важно дали ше качиш 5-10 дори 15кг а какво ще са тез килограми мускули или сланини!
2-ро на тез 16 години кав бионабол кво чудо - де си трагнал да са тровиш!

BO

30.09.05
21:23

това което е качил съвсем не е само вода и мазнини. Ако тренираш здраво, ядеш добре и възстановиш функията на тестисите бързо след спирането, спокойно можеш да задържиш до 50% от направеното.

KP

03.10.05
12:13

[quote author=“vasil_stoyanov”]Naposim. - Това пише за него -Наличието на 17 - алфа алкидна група предразполага към висока токсичност за черния Дроб. Той ароматизира лесно дори приеман при ниски дози. Като резултат се получава водна задръжка и високо кръвно налягане.
Моля кажете си мнението. Дали си струва да го ползвам? Знам за стероидите, въпросът е дали ефекта ще си заслужава рисковете?
Ако някой има по добра идея за хапове обаче, не инжекции - моля да я сподели.

това не е ли цитат от един сйат който е малко аматьорски и дори са объркали 17-алкилна група с 17 алкидна.
Горги, кво е алкидна група бе?

ZZ

05.10.05
15:28

[quote author=“bobo”]Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul

haha mai mai ni6to ne razbira6 i ti ot bionabol!to4no za tozi cikul sum se konsultiral s fitnes instruktur i sp. “olimp”

ZZ

05.10.05
15:29

[quote author=“bobo”]Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul

haha mai mai ni6to ne razbira6 i ti ot bionabol!to4no za tozi cikul sum se konsultiral s fitnes instruktur i sp. “olimp” (i m/u dr sum 78   kila)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1