28.05.05
00:29
моомчета кажете за бианабола със какви протектори да го взимам и дали след цикала дали трябва да взимам нещо за въстановяване на хормоналния баланс от сорта на Провивон и Трибестан.Кажете ми приомерна схема (първи цикал ще ме е 180 съм 96 килограма).Казаха ми че като се включи Омнандрен много се дърпало кайете мнение
Като за първи цикал само бионабол ще ти свърши работа. Като за начало искам да те попитам имаш ли в наличност защото в аптеките го няма.
Ето примерна схема като за теб:
Седмица 1
1ден 5 мг
2ден 5 мг
3ден 5 мг
4ден 5 мг
5ден 5 мг
6ден 5 мг
7ден 5 мг
Седмица 2
1ден 10 мг
2ден 10 мг
3ден 10 мг
4ден 10 мг
5ден 10 мг
6ден 10 мг
7ден 10 мг
Седмица 3
1ден 15 мг
2ден 15 мг
3ден 15 мг
4ден 15 мг
5ден 15 мг
6ден 15 мг
7ден 15 мг
Седмица 4
1ден 10 мг
2ден 10 мг
3ден 10 мг
4ден 10 мг
5ден 10 мг
6ден 10 мг
7ден 10 мг
Седмица 5
1ден 5 мг
2ден 5 мг
3ден 5 мг
4ден 5 мг
5ден 5 мг
6ден 5 мг
7ден 5 мг
На седмица 5 в ден 3 започваш да приемаш креатин. Ако имаш още средства можеш да си купиш и аминокиселини BCAA’s.
По време на цикала взимаш карзил. Има го навсякаде по аптеките. Това е протектор за черния дроб. Седмица 1 - по 1 сутрин и 1 вечер. Седмица 2 - 2 сутрин и 1 вечер. Седмица 3 - 2 сутрин 2 вечер. Седмица 4 е като седмица 2, а седмица 5 като седмица 1. Друго съществено е че през седмица едно ще делиш таблетката на 2 и ще пиеш едното сутрин другото вечер. Рано е още за други стероиди направи този цикал почини си 5-6 месеца и реши дали ще продалжиш. По време на цикала наблегни на храната, ако нямаш средства за суплементи. Имай си в предвид че една таблетка увеличава усвояването на белтък значително и затова трябва да увеличиш приема му. Освен това ти е нужен и висок прием на въглехидрати, но предполагам ти е ясно това. Все пак ако имаш въпроси пиши.
29.05.05
22:49
ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама
също ако знаеш да ми кажеш дали бианабола е добре за мен или да вземам някои по слаб стероид и дали след цикъл като този е нужно да взимаш нещо за жъстановяване на хормоналния баланс
Несъм от Варна, а от Свищов. Значи за бионабола по-рано имаше разфасофка от по 5 мг за 6лв. И тя се купуваше основно за такива първонбачални цикли. Сега с тези 2 мг трябва да се спазват същите мг от схемата което означава повече таблетки и повече пари. Този цикъл е подходящ за теб. Няма нужда от други протектори освен тези които съм ти написал. Ако започнеш този цикъл се свържи с мен чрез лично съобщение и ще ти дам още съвети.
[quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама
да да 2 гр това ще да е някоя бая едра таблетка
[quote author=“kibi”][quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама
Объркал се е човека, по 2мг са, и аз се бъркам! Въпреки че може и така да правят някои: Киро Зоба (стана 5ти на квалификацията за балканско)стрива 1-2 грама (представете си какво е това количество :oops: ) в кисело мляко и май така ги пиел! От сигурен източник е чуто, така че може и да е вярно, а това за Недик и 200 мг на ден си звучи смешно на фона на останалото!!!
[quote author=“YODA”][quote author=“kibi”][quote author=“man_on_fire”]ако си от Варна мога да ти кажа каде го има и то на много добра цена-3лв ти са 40 таблетки по 2 грама
Объркал се е човека, по 2мг са, и аз се бъркам! Въпреки че може и така да правят някои: Киро Зоба (стана 5ти на квалификацията за балканско)стрива 1-2 грама (представете си какво е това количество :oops: ) в кисело мляко и май така ги пиел! От сигурен източник е чуто, така че може и да е вярно, а това за Недик и 200 мг на ден си звучи смешно на фона на останалото!!!
Страшни сте, 2мг са зверско количество! :lol:
А на колегата Skretch ще кажа, че програмата му не е баш най-добрата която може да се измисли :wink:
А й само да кажа пише се БИОНАБОЛ не БИАНАБОЛ или подобни глупости :D
06.06.05
11:56
peter3d ти някога виждал ли си химия бе?
пише се биоанабол а схемата на skretch си е много добра даже
колкото за тая миша отрова...очаква се да я пуснат отново на пазара с нова цена и опаковка
Виждам че си разбирач, но все пак се пише БИОНАБОЛ ;)
И гледай да спазваш добрия тон във форума ;)
К
06.06.05
19:48
ХЕХЕХЕ :lol: :lol: :lol:
Абе момчета , вие четете ли си кво пишете :?: Тия работи ги четат и други хора :oops: Даже от други държави :lol:
06.06.05
22:13
недовиждам вече http://www.bda.bg/drugs/details/images/750.htm
[quote author=“Nenormalen”]peter3d ти някога виждал ли си химия бе?
Да, виждал съм или поне така си мисля :?: :roll:
[quote author=“Nenormalen”]пише се биоанабол а схемата на skretch си е много добра даже
Не, не се пише биоанабол, а бионабол (както е редактирал някой от модераторите), а доколкото схемата на skretch, не е най-добрата от тези който съм виждал/правил, по ред причини, да хубаво е да се ползва прирамидата, но цикала е много кратък и промяната в дозата става, първо много рязко, второ “върха” на пирамидата се задържа твърде кратко, тоест момента в който организма е във върхова форма се задържа малко време, в което няма да имаш такъв успех, какъвто би постигнал с една найстина добре направена програма, сега разбра ли ме? :wink:
[quote author=“peter3d”]а доколкото схемата на skretch, не е най-добрата от тези който съм виждал/правил, по ред причини, да хубаво е да се ползва прирамидата, но цикала е много кратък и промяната в дозата става, първо много рязко, второ “върха” на пирамидата се задържа твърде кратко, тоест момента в който организма е във върхова форма се задържа малко време, в което няма да имаш такъв успех, какъвто би постигнал с една найстина добре направена програма, сега разбра ли ме? :wink:
Пич, промяната в дозата е с 5мг на седмица - никак не е рязко! Второ, цикъла е кратък и върха също, защото това е схема за начинаещ! Много хора ще качат 7-8 кила за тези 5 седмици без нито един страничен ефект!
“Добре направена програма” е програмата, която отговаря най-точно на профила на човека, който ще я прави (т.е. години, стаж в залата, опит със стероидите, цели...)!
точно пък за начинаещ е много рязка промяна, има по-дълго време за напълване на депата :wink:
доколкото за схемата, според мен тя трябва да е една и за напреднал и за начинаещ, разликата трябва да бъде в дозата :D
[quote author=“peter3d”]точно пък за начинаещ е много рязка промяна, има по-дълго време за напълване на депата :wink:
доколкото за схемата, според мен тя трябва да е една и за напреднал и за начинаещ, разликата трябва да бъде в дозата :D
Абе ти може и да си чупиш хапченцата и да сваляш и качаш дозите с по 1мг като искаш :shock: ! Ама тва е лигавщина и безсмислено!
А разликата между циклите за напреднали и начинаещи е огромна!
абе кви са тия пирамиди бе. я си го зимай 6 седмици по 15мг. на ден и тва е. според мен при тия малки дози нема смисъл от пирамиди. аз съм го зимал по 15 и съм доста доволен.
24.08.05
19:59
като за първи цикъл 7 седмичен се отразява най-добре, а той е следният :
1 седмица - 5мг на ден
2 седмица - 10мг на ден
3 седмица - 15мг на ден
4 седмица - 20мг на ден
5 седмица - 15мг на ден
6 седмица - 10мг на ден
7 седмица - 5 мг наден
Но моя съвет е въобще да не се тровкате със стероиди от какъвто и да е тип.... Това важи ОСОБЕНО за начинаещите!
незнаех че има хап с името БИаНАБОЛ ,а щом така си го написал ясно ми става колко си имаш представа от хапове....а там за цикала ако си решен 2-4-6-6-4-2 е добър цикал според мен за начинаещ с по 2 МГ.(това дет сам го написал са брои хапчета наден, не мг.)
28.08.05
08:00
[quote author=“Skretch”]
Седмица 1
1ден 5 мг
2ден 5 мг
————————————-
6ден 5 мг
7ден 5 мг
аз също съм съгласен с някой мнения, че този “цикъл” изобщо не е добър!
1. продължителността му е малка... тамън ще почне да натрупва маса и спира цикъла...
Според мен 6 седмици е минималния оптимален срок за взимане. Много по-добре е 8 седмици.
2. 5 мг на ден е адски малко: само се скапва черния дроб без да има достатъчно силен анаболен ефект.
Аз бих го правил така:
+1 седмица и всички дневни дози
+ 10 мг.
29.08.05
16:57
Хей, хякой знае ли защо липсва бианабола? Не мога да си намеря - знаете ли заместител? моля за инфо - но на таблетки не на инжекции. Благодаря ви предварително
липсва защото са го спрели. временно май, но не се знае. на места кадето продават стероиди може да го има. иначе Naposim е същото само дето е румънско.
30.08.05
01:47
[quote author=“grafa”]липсва защото са го спрели. временно май, но не се знае. на места кадето продават стероиди може да го има. иначе Naposim е същото само дето е румънско.
ima li go po nashte apteki i po sushtiqt nachin li se pie?
Напосима не знам но може метан да пробваш, въпреки че само метан много смисъл няма, ама айде!
30.08.05
13:59
Naposim. - Това пише за него -Наличието на 17 - алфа алкидна група предразполага към висока токсичност за черния Дроб. Той ароматизира лесно дори приеман при ниски дози. Като резултат се получава водна задръжка и високо кръвно налягане.
Моля кажете си мнението. Дали си струва да го ползвам? Знам за стероидите, въпросът е дали ефекта ще си заслужава рисковете?
Ако някой има по добра идея за хапове обаче, не инжекции - моля да я сподели.
ами Стромба(орален винстрол) ама е скъпо. иначе ефект ще има. с по 15 на де се качват м/у 8-12 кила за цикъл (2 месеца). стига разбира се да се храниш. не те агитирам да го взимаш, но страничните ефекти при минималната доза са слаби. кръвното се качва малко и после спада постепенно. акнето е леко (зависи все пак от кожата).а за черния дроб се пие лив.52 и нямя проблем. но стромбата е доста по добра. по малко вредна е и маасата е по чиста.
30.08.05
22:33
[quote author=“grafa”]ами Стромба(орален винстрол) ама е скъпо. иначе ефект ще има. с по 15 на де се качват м/у 8-12 кила за цикъл (2 месеца). стига разбира се да се храниш. не те агитирам да го взимаш, но страничните ефекти при минималната доза са слаби. кръвното се качва малко и после спада постепенно. акнето е леко (зависи все пак от кожата).а за черния дроб се пие лив.52 и нямя проблем. но стромбата е доста по добра. по малко вредна е и маасата е по чиста.
кажи ми нещо повече - ползвал ли си го и какво значи скъпо.извинявам се на всички но не съм наясно - не съм вземал нищо досега. а това 15 на ден - броя или милиграма.иначе ми звучи добре.
еми като не си наясно защо искаш да ползваш стероиди????
и по добре че не си зимал като зимаш ще станеш по зле???
31.08.05
00:00
[quote author=“WESTA”]еми като не си наясно защо искаш да ползваш стероиди????
и по добре че не си зимал като зимаш ще станеш по зле???
Благодаря ти за съвета, но щом се интересувам - значи ще ползвам.просто незнам какво, но все ще намеря нещо - с ваша помощ надявам се.Благодаря ви, но не искам съвети защо да не почвам, а съвети с какво да започна
с млеко и месо орално!!! :lol: :lol: :lol:
аз не ползвам стероиди но имам познати и те са ми казвали че deca durabolin е доста добър препарат!
съветвам те преди дапочнеш нещо да разбереш всичко за него(препарата)!!! :wink:
[quote author=“WESTA”]
съветвам те преди дапочнеш нещо да разбереш всичко за него(препарата)!!! :wink:
Прав е Уеста! Вземи за пример Кевин Леврон, нали искаш да зобиш, ако и заприличаш на него... Та той преди да почне въобще да тренира е чел литература по въпроса около 2 г! След това е започнал с каквото и да е! Несериозно е да вземаш някакъв препарат, който дори не знаеш какъв е и колко ще ти навреди! Предполагам те е страх от инжекции, но те са по-добрия вариант, не се тровиш толкова, не са толкова токсични и т.н., ама докато предразсъдъците минат...
27.09.05
16:52
[quote author=“tonio”]като за първи цикъл 7 седмичен се отразява най-добре, а той е следният :
1 седмица - 5мг на ден
2 седмица - 10мг на ден
3 седмица - 15мг на ден
4 седмица - 20мг на ден
5 седмица - 15мг на ден
6 седмица - 10мг на ден
7 седмица - 5 мг наден
Но моя съвет е въобще да не се тровкате със стероиди от какъвто и да е тип.... Това важи ОСОБЕНО за начинаещите!
от всички цикъли които снаписани този е най-сполучлив! само искам да допълня че е препоръчително да се приема ЛИВ 52 за да се предпазва черния дроб!
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul
ИНТЕРЕСНО. ТИ ЯВНО СИ РАЗБИРАЧ ;) ЛИЧНО НА МЕН МИ СЕ ВИЖДА ДОСТА ПОСТНИЧЪК ТОЗИ КУРС, НО ЗА НЯКОЙ НАЧИНАЕЩ ИЛИ ТАКЪВ С 1 - 2 КУРСА ЗАД ГЪРБА СИ , МОЖЕ И ДА СВЪРШИ РАБОТА. ИНАЧЕ НАПИСАНОТО СИ Е КЛАСИЧЕСКА ПИРАМИДА.НИЩО ОСОБЕНО.
29.09.05
21:21
Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul
29.09.05
22:44
Някой може ли да ми каже дали да пия бионабол и как ...
Аз съм 16 годишен , 85кг 190см висок ... 8)
Преди тренирах , обаче не съм ходил сериозно от почти две години ...
недей да пиеш. млад си още. трнирай до към 18 поне и ако не си доволен тогава питай пак.
29.09.05
23:28
Ами аз когато си тренирах редовно бях доста доволен .. щот за 2 месеца качих 8 кг.... 8) Ама сега ми се искаше просто по бърз ефект ...
не само че си лапе, ми и разсъждаваш кат такова!
На тебе бионабол не трая ти са дава дори да гледаш на опаковка!
1-во и много важно не е важно дали ше качиш 5-10 дори 15кг а какво ще са тез килограми мускули или сланини!
2-ро на тез 16 години кав бионабол кво чудо - де си трагнал да са тровиш!
30.09.05
21:23
това което е качил съвсем не е само вода и мазнини. Ако тренираш здраво, ядеш добре и възстановиш функията на тестисите бързо след спирането, спокойно можеш да задържиш до 50% от направеното.
03.10.05
12:13
[quote author=“vasil_stoyanov”]Naposim. - Това пише за него -Наличието на 17 - алфа алкидна група предразполага към висока токсичност за черния Дроб. Той ароматизира лесно дори приеман при ниски дози. Като резултат се получава водна задръжка и високо кръвно налягане.
Моля кажете си мнението. Дали си струва да го ползвам? Знам за стероидите, въпросът е дали ефекта ще си заслужава рисковете?
Ако някой има по добра идея за хапове обаче, не инжекции - моля да я сподели.
това не е ли цитат от един сйат който е малко аматьорски и дори са объркали 17-алкилна група с 17 алкидна.
Горги, кво е алкидна група бе?
05.10.05
15:28
[quote author=“bobo”]Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul
haha mai mai ni6to ne razbira6 i ti ot bionabol!to4no za tozi cikul sum se konsultiral s fitnes instruktur i sp. “olimp”
05.10.05
15:29
[quote author=“bobo”]Тая цикъл е за някои не повече от 50кила начинаещ.
Пишете на кирилица.
Mr_Muskul
haha mai mai ni6to ne razbira6 i ti ot bionabol!to4no za tozi cikul sum se konsultiral s fitnes instruktur i sp. “olimp” (i m/u dr sum 78 kila)