Интервю с diva 97

Темата е заключена.
ВН

22.06.11
12:53

Обект на следващото интервю е diva 97. Тя е оригинален член на bb-team обществото от самото му зараждане в интернет пространството. Всъщност diva 97 е сред първите дами, които забелязаха потенциала на мъжкият ни клуб още преди 2004-та година. Аз нямам търпение, да прочета интервюто, а вие?

Очаквайте интервюто през юли!

Темата беше редактирана от Владимир Недков на 01.07.11 23:03.

22.06.11
13:21

Официално благодаря за поканата на екипа на BB-Team и бих отговорила на всички въпроси. Използвам поста да пожелая много успехи на любимият ми сайт :), дано промени повечко хора, както промени мен. Спортувайте!

22.06.11
14:33

Честно казано, не знам какво да те попитам, но искам да споделя, че очаквам това интервю с нетърпение, защото съм сигурна че имаш какво да кажеш (sun)

22.06.11
14:51

Здравей Дива :)
Последният ти дневник се казва ” Аз съм това, което съм “. Би ли разтълкувала това определение?
За тези години прекарани във ББ теам какво научи за себе си ? Промениха ли се възгледите ти за здравословен начин на живот и спорт и как ?
Успя ли духът да надделее над тялото ? Или с други думи личното щастие и спокойствие да са по значими от въшния вид ?
Какво се случва с егото ? Успяваш ли да го превъзмогнеш и как ?

Мнението беше редактирано от Rali на 23.06.11 16:36.

Мила

23.06.11
07:39

Какви методи на трениране си прилагала ? (например - много повторения- по-леки тежести и т.н.т )

23.06.11
16:26

казано от Mon coeur est a vous на 23.06.11, 07:39:

Какви методи на трениране си прилагала ? (например - много повторения- по-леки тежести и т.н.т )

Допълвам въпроса с: кои от тях намираш за най-ефективни (при теб), и кои най-много ти допадат (като усещане). :)

24.06.11
13:08

Дива ми е най-любимото момиче във форума. Въпросът ми е хипотетичен, но ми е интересен все пак отговора.
Дива,
ако можеш да избираш между живота си сега- храниш се съзнателно, тренираш също така, контролираш се за много неща или да не беше чувала никога, че имало протеини, въглехидрати и т.н?

24.06.11
18:13

Много сте мили ,благодаря за интересните въпроси :)

Ако нямаш нищо напротив, аз ще задам малко по-провокативни въпроси:

1) - Доколкото знам ти имаш силикон в гърдите, поправи ме ако греша. Въпроса ми е следният. От това, което съм забелязал относно възгледите ти, ти си против добавките, против месото и против други “изкуствени” елементи, които приемаме.Не мислиш, че външният и неестествен силикон е в една категория с добавките и противоречивите храни и не е ли това един вид “двоен стандарт” да виждаш нещата така, както са ти удобни.

2) Веднъж беше се появила някаква тема, относно децата и формата на жените, чуха се мнения от рода “ще родя възможно най-късно, за да си запазя тялото”. Искам да те запитам като майка, кое е по-важно, това да се чувстваш атлетично по-дълго време и заради козметични въпроси да нямаш деца или да дариш живот за сметка на тялото си.

3) Колко труд и старание и какво ти костваше да подържаш такова тяло и след раждането?

Мила

24.06.11
22:53

казано от Десо на 24.06.11, 21:50:

Ако нямаш нищо напротив, аз ще задам малко по-провокативни въпроси:

1) Въпроса ми е следният. От това, което съм забелязал относно възгледите ти, ти си против добавките, против месото и против други “изкуствени” елементи, които приемаме.Не мислиш, че външният и неестествен силикон е в една категория с добавките и противоречивите храни и не е ли това един вид “двоен стандарт” да виждаш нещата така, както са ти удобни.

На мен също ми е интересно да разбера, защо си настроена толкова отрицателно към хранителните добавки :P

Винаги ще бъда благодарна на Дива! Чакам интервюто с интерес :)

Опитвала си различни тренировки и хранителни режими. Кои ти доставят най-голямо удоволствие?
Към въпроса с добавките и аз се присъединявам, но искам да добавя:
Разкажи нещо повече за билките и как откри пътя към тях?

fire.is.my.nature

25.06.11
13:21

Моите въпроси вече ги зададоха други, но ще споделя , че също очаквам интервюто с нетърпение :) ! ! !

28.06.11
10:23

аз нямам такива богати впечатления от теб, както останалите съфорумци, но от прочетеното до тук се убеждавам, че имаме много общи неща :-)
Въпросът ми е следният: Кога и кое провокира в теб (книга, духовна практика, учител) стремежа към себепознание и духовно израстване? Къде започна промяната и успяваш ли да задържиш баланса?

Благодаря :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1