21.06.11
19:01
Днес си купих още една кутия от Scitec BCAA 6400 и гледам всичко точно но на опаковката пише една доза 5 хапа , а на миналите пишеше една = 4 хапа гледам в нета никъде нито в официалвия им сайт не пише 6400мг=5 хапа на всякъде дозата е четири. Някой да пие същите ? Моля да каже какво пише на неговите ?
21.06.11
19:13
На етикета на кутията или този на български го пише - кой визираш? Ако е родният, може да е сгрешен превод.
Така или иначе не мисля, че става дума за фалшив продукт.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 21.06.11 19:14.
На оригиналния , за жалост а как мислите печатна грешка ли е или е нарочно направено защото така се губи от стойността на продукта .
21.06.11
20:36
Получава се при смяна на опаковките - ако предните са били от старите със синята капачка, а новите са от тези с лъскавата е нормално. Случвало се е и при продукти на други фирми да променят броя хапове в доза /справка Оптимум с 2222/.
Като цяло тези амино са си пълен майтап /лично мнение/ и за нищо не стават. Чудя се защо не си дал още някой лев и да си вземеш на Гаспари или Ултимейт, ако първите са ти скъпи?
Не че са ми скъпи ами са на промоция в залата ама какво им е те тези са доста популярни ?
21.06.11
21:40
Не че са ми скъпи ами са на промоция в залата ама какво им е те тези са доста популярни ?
Мислил ли си върху въпроса “Как станаха популярни”? Масираната рекламна кампания по форумите /в този също по едно време/ и ниската цена /достъпна за доста голяма таргет група/. Пил съм достатъчно от това амино и мнението ми за е меко казано отрицателно /говоря за аминото/. Фирмата като всяка друга си има и добрите попадения, но това амино със сигурност не е от тях.
За кутиите прав ли съм или грешката е в етикета?
Take 1-3 servings day,before and after training…
Това пише на мойте.Днес ги взех.
“Популярни” в България е синоним за евтини, което автоматично и в повечето случаи означава некачествени да не кажа боклуци! Грешки се случват.
head hunter значи ето ги в сайта http://www.sciteconline.com/language/en/product.php?ver=1&name=scitec_bcaa_6400 нови опаковки и пак пише 4 а не 5 . Все тая ще си помисля за друга марка следващия път все пак кажете БЦАА как мислите е по-ефективно да се пият големи дози за по-кратко или по-продължително , но по-малки дози ?
23.06.11
18:41
Не е първият, нито последният продукт, в който Сайтек допускат грешка между опаковка и съдържание. И аз четох, че са 4 хапа по 1.1гр, а се оказа съвсем друго на опаковката като го поръчах за приятел преди няколко дни. Здраве да е, ако това беше единствената измама в бизнеса с добавки, всичко щеше да е блестящо. Като цяло очаквах нещо подобно, защото излизаха почти еднаква цена с праха, което е невъзможно :)
Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 23.06.11 18:41.
Все пак как мислиш че е по-добре да се пият бързо по-много или малко по-за дълго
Здравейте взех си аминокиселини на далаверка от силата.ком(пише се на латиница) - Weider аминокиселини
Проблема е че след това видях че няма аминокиселини на Weider с 250 хапа в кутия навсякъде са 300 , пък и нямаше хартиено фолио - директно махнах пластмасата и вътре бяха наблъскани хаповете. Проверих из нета и не открих такива с 250 хапа. Да ходя ли в магазина да им кажа че са ми продали ментак ? Според вас менте ли са ?