23.06.11
17:56
Здравейте, хора. Да се оплача-хвана ме гаден летен вирус, носещ със себе си прелестите на цяла гама от компоненти-повръщане, болки в корема, температура, отпадналост (парцаливост направо), гърло... за радост сега (след 1 седмица) болката в корема намаля значително, но все пак остана като неприятно усещане след хранене. Не минава, а ми омръзна да съм на тази луда диета-препечен хляб, сухари, ориз, картофи, сирене и пилешка супа. Чудя се, бъркам ли някъде с нея? Джипито я препоръча, като докато ми беше “разстроен” стомаха не даваше пилешко и сирене, но аз реших, че няма да мина без никакъв протеин! Та, вече пак съм си запечена, какъвто е ефектът от горезброените храни, но стомахът не минава. Пия Ранитидин, Нош-па и Био Гайа.
Много ви моля, ако някой е карал или в момента кара този вирус, или пък познава някого, който е, да даде съвет, да сподели какъв режим е спазвал, колко време, какво му е помогнало, какви храни мога вече да включа и от какви да се пазя.
Страшно ще съм благодарна!
пОздрави
23.06.11
22:26
Леля ми преди я беше хванал тоя вирус. Знам, че ядеше леки храни.
23.06.11
22:35
Уф не знам дали имам същото, но понеделник вечерта като се почна... гадене, повръщане, болките в стомаха не са спирали вече 3-ти ден.. не мога да ям, вода по мъничко пия... 38 градуса телесна температура вдигнах и съм тотално обезводнен. Имам подозрения, че е хранително натравяне, но може и този вирус да е. Ти пак си добре, че можеш да хапваш нещо..