29.05.05
20:37
В момента пия геинър и се чудя дали да си взема и глутамин да пия.
Дали да пия глутамин с генъра или други амино киселини ?
Ако може да кажете и наи добрата комбинация според вас от хранителни добавки
29.05.05
20:48
e зависи какво искаш ? кила ли ? ако е за кила земи си геинер и амино по добре глутамина спомага за по бързото възстановяване :D а и излиза малко ... скъпичко на ден по 5-10 грама ... то 120 грама са ти някаде 10 лева .... по добре ги даи за амино според мен де 8) тва е лично мнение на универсал амино 2700 са ти 20 лева и по 4 хапа на ден точно за 30 дена ще ти стигнат и ще качиш малко маса и повечко издръжливост с тях :twisted:
А теа амино на универсал 2700 с протеини или с геинур да ги пия ?
Аз искам маса но предпочитам да напраа плочки и тн.
Иначе глутамина или аминото ще е по добре а пари се ше намерат
29.05.05
20:57
пич на секи организам е различно имам един мои приятел пи го тоя глутамин и ... нъц нищо ... с амино по добре протеин абе я кажи колко пари може да дадеш за да знам какво да ти кажа 8) щото така на сляпо ... е е лошо и глутамин да си земеш но според мен за да има смисал требе да го пиеш по 15 грама на ден а така вече излиза верно скъпо :? а креатин пиеш ли ? а и кажи какъв тип тяло си и тва има много значение :D направо си даи даните и колко искаш да качиш :D
Според това което си писал нема да имам пари за глутамин и начи ще пия амино и протеини. Аз са почнах с добавките изпил сум 200 грама от геинура junior на nutrim.
А иначе във какъв смисъл тип тяло - аз съм на 16години към 60 кила и съм висок 170
Забраих да те питам кви протеини ше ми препоръчаш.
По принцип не гоня някакви специлани постижения - да дигна еди колко си и да кача мноо , просто искам да стана по здрав и да напраа по голем релеф
29.05.05
21:54
ами глутамина ти е 10-15 лева 120 грама ... и ти кат пиеш по 15 грама на ден сметни колко ще ти требе за 1 месец :D а за протеина ... лично аз съм си харесал http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=138&gid=60 еи тва нещо 1 кило ти е 15 лева добре си направил че си си зел на нутрим тоя геинер наистина е добър :twisted: но еи тоя е по хубав дет съм си го аризал :D има и трибулус в него от което малко или много пак ще ти се качи силата и издръжливоста :D а креатинче ще пиеш ли ? не е много скъпо 34.50 ти е 500 грама дет ще ти стигне за 85 дни със зареждането :twisted: мисля че няма да ти навреди ако имаш парите де :D
а да забравих .. той е 82 % протеин демек .. на ден да пиеш от него по 80 грама делнато на две дози са ти точно по 32 грама протеин на доза 8) надявам се да съм ти помогнал и най вече да знаеш кога да го пиеш и как да се храниш за да не си дадеш парите на вятара
мерси много ми помогна :wink:
а чак с креатин не мисля да се злобя :shock: - ще си зема протеина и аминокиселините
29.05.05
22:42
[quote author=“Zealot”]мерси много ми помогна :wink:
а чак с креатин не мисля да се злобя :shock: - ще си зема протеина и аминокиселините
ееее... брат ми ... креатина зоб ли е бе ? кои ти е втълпил тая ГРЕШНА МИСАЛ ?