Леко изоставащи групи

24.04.11
00:30

Хм...Поне според забелязаното от мен по-слабо ми са развити рамената и прасците.Например за вас кои са най-полезните упражнения,които задължително трябва да са в тренировъчната ви програма за рамо.Прасците си мисля че са ми добре но явно нещо не се вписват сравнение с бедрата.Поне така ми казва бащата.Но според мен са си добре,но все пак от страни може да се прецени друго яче.Неговото мнение е да наблягам повече на прасците,а да намаля упражнения за бедрата.Бедрата варират около 59-62 см ,а прасците колкото ръката,около 40-42 см. Та какво мислите и също така кои са най-полезните упражнения за прасец според вас и с които сте имали или имате най-значителен напредък.
П.П. Не си мислете че краката ми са мазни и да ми казвате да правя кардиота.Кардио правя 3 пъти седмично,а клекове от 2 години.Имам добро развитие просто може би ми трябва още малко в прасеца.

24.04.11
01:58

Ако искаш метни едно око на тази тема - http://www.bb-team.org/fitness/exercises/calves , и мен ми е странен прасеца .. попринцип нямам мускулна маса и искам да кача още 5-6 кила, бедрата не са ми голями, но са мускулести, а прасците са ми много голями, незнам .. ;д

24.06.11
12:05

Според мен съотношението ти е добро м/ъ бедро и прасец. или може да качиш не повече от още 3-4см. Моя прасец е към 47см, но пък краката са ми мазни, тъй че не знам колко е реално, но аз го напрягам при всяка възможност. Като качвам стълби винаги съм на пръсти, като тренирам трапец, рамо или каквото и да било друго за корна част, ако мога седя на пръсти. Като цяло мускулите на краката са много здрави мускули и искат много мъчение за да ги умориш. поне мойте. Аз пък имам проблем с други мускулни групи - гръп(най-вече латисимус-а ) и вратлето..много е тънко и не иска да надебелява...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1