22.06.11
22:45
Здравейте :) Преди 1 седмица карах ролери при рампите пред паметника на Съветската Армия и паднах.При падането аз се подпрях на двете китки (лактите бяха напълно изпънати).От този момент насам осещам болка в китките при движение на китката на ляво и на дясно (боли ме само,когато си завърта китката с другата).Въпроса ми е дали има начин да е счупена и дали да потърся лекарска помощ (аз ще потърся,но мисля че няма смисъл ако не е нещо сериозно).Моля ако някой е имал същия проблем да ми каже какво е правил.Благодаря предварително :)
23.06.11
09:22
Няма как чрез Интернет да разберем дали имаш сериозно нараняване. Ако имаш нещо счупено със сигурност ще разбереш. Болката ще е така приятно силна, че сам ще искаш да отидеш на лекар. Най-вероятно си ги навехнал. Остави ги да починат още малко време и не ги товари. Ако болката продължава и не намалява отиди да те прегледат.
23.06.11
13:18
Така е :) .Аз също мисля че съм ги навехнал,защото като ги претоваря започват да ме болът.Мажа ги с някакаф мехлем който е за точно това.Вече ще си почивам повече и мисля да ги превържа с бинт.Благодаря за отговора :) .
24.06.11
17:06
На един приятел му се случи подобно, обаче с колело. Беше на лекар и той го прати да си купи накитници от аптеката, така че прай си сметката - или отиди на лекар, или просто си сложи накитници и изчакай 1 седмица да видиш как ше бъде.