Поръчване на хранителни добавки от ebay

25.06.11
12:03

Здравейте!
Ровейки се из сайтовете попаднах на следната оферта
http://cgi.ebay.com/Optimum-Nutrition-100-Whey-Protein-10-lbs-CHOCOLATE-/320406027294?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo=LVI&itu=UCI&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=891834128680079028#ht_2145wt_1139
Цената е наполовина колкото в силата, там същия продукт струва 260 лв, а в тази обява- 85 долара. Продавачът твърди, че има много бройки в наличност, а в ибей се ползва с висок рейтинг. Убеден съм, че пратката ще пристигне, но се притеснявам, че може да е менте. Не знам, твърде евтини ми се виждат! Някой пазарувал ли е добавки от ибей? В сайта има и други много изгодни оферти в пъти по- евтини от на българския пазар.

25.06.11
15:09

Здравей, никога не съм си поръчвала хранителни добавки от ebay.
Стана ми любопитно и разгледах какво се предлага. Стигнах до извода, че не бих си купила добавки от там!

Първото нещо, което видях беше: http://cgi.ebay.com/Alpha-ULTIMATE-OXY-Elite-Pro-Formula-90-ct-STRONGER-/260807534756?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb95728a4#ht_1088wt_1139 Тази имитация на OEP. Дори имам огромни съмнение, че останалите продукти, които представят като ОЕП са истински.
То и аз мога да копирам етикета на популярен продукт, да сложа хапчета с неясно съдържание и да го продавам...

Всичката тази работа ми вдъхва несигурност.
Пак казвам, че не съм купувала хранителни добавки от ebay, но това ми направи впечатление и реших да го споделя.

Здравей, не съм си поръчвал от ибей протеини, но това което казваш е така от много време. В Ибей сигурно всички стоки са в пъти по-евтини отколкото на БГ пазара. Относно качеството, трябва според мен да гледаш рейтинга на продавача(той се прави от вече купили потребители и не бива да е по 99%, в твоя случай 99.7%, което си е супер) и от коя държава ще ти изпрати стоката. Ако си поръчаш стоки от Китай, Хонг Конг и др подобни азиатски държави, обикновено доставката става много бавно и за качеството също е малко съмнително. Това, което забелязвам обаче е, че доставката на този суроватъчен протеин е само в САЩ. Иначе изглежда супер и като история с 172 продажби. Моето лично мнение е твърдо ЗА, ако продавачът ти е казал, че доставят към България! У нас всичко е с много голяма надценка, без коментар просто. Все пак не искам да ти влияя на мнението, решението си е твое и ако искаш проучи още оферти.

Hesoyama, видял ли си това в обявата “SHIPPING:  SORRY, NO SHIPPING TO HAWAII, ALASKA, APO/FPO, PUERTO RICO OR INTERNATIONAL DUE TO FOOD SHIPMENT RESTRICTIONS.” Явно няма да може да бъде доставено до БГ и всякакви други добавки също...жалко, тъкмо и аз си харесах... Ще трябва да отида в САЩ, че да си купя :) Другото лято :P

25.06.11
15:54

казано от hesoyamaa на 25.06.11, 12:03:

Здравейте!
Ровейки се из сайтовете попаднах на следната оферта
http://cgi.ebay.com/Optimum-Nutrition-100-Whey-Protein-10-lbs-CHOCOLATE-/320406027294?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo=LVI&itu=UCI&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=891834128680079028#ht_2145wt_1139
Цената е наполовина колкото в силата, там същия продукт струва 260 лв, а в тази обява- 85 долара. Продавачът твърди, че има много бройки в наличност, а в ибей се ползва с висок рейтинг. Убеден съм, че пратката ще пристигне, но се притеснявам, че може да е менте. Не знам, твърде евтини ми се виждат! Някой пазарувал ли е добавки от ибей? В сайта има и други много изгодни оферти в пъти по- евтини от на българския пазар.

Сигурен съм, че не е менте, но първо трябва да убедиш продавача да го прати до България, което едва ли ще ти коства по-малко от 60-80$ взимаме средна цена и се получава общо 156$ + 20% ДДС - стават 187.20$ =  около 262 лв. и това + разправии със митници и съществуваща вероятност да не го “пуснат”, та къде точно разправяш, че е далаверата?

25.06.11
21:38

Има много магазини/продавачи в ebay, които продават на доста добри цени.Проблемът е митницата -занимаване, ДДС, евентуално и МИТО и става дълга и широка! Далавера накратко - НЯМА. В Европа добавките излизат по скъпо и трябва да приемем този факт. То и с храната положението е същото.

Мнението беше редактирано от entwickler на 25.06.11 21:39.

25.06.11
23:20

Не си открил топлата вода :D.
Има изгода за големи поръчки,когато доставката след определно тегло е фиксирана,или евентуално малки неща,които са скъпи,но са леки на тегло.
От САЩ нещата са много евтини,но доставката и евнтуално мито си правят почти едни и същи на цена с продаваните тук.
От година насам всички магазини за добавки правят доста сериозно намаления и просто не си струва да поглеждаш навън,при положения,че едвали ще ти излезе по-евтино от 10-15 лв,при поръчка от около 200-300 лв.
Аз за последно си пазараувах Myofusion тук на цена по евтина от bb.com

25.06.11
23:32

Тоя протеин струва 170лв.и това е нормалната му цена за България незнам вас какви 260лв. ви преследват но “Силата” съвсем не е от най-изгодните магазини за пазаруване на хранителни добавки.Ако го поръчаш чрез ebay ще ти стъпи минимум 200лв и ще си скъсаш нервите докато дойде
Между другото протеина е доста хубав аз няколко пъти съм си взимал и съм доста доволен.

Мнението беше редактирано от Георги на 25.06.11 23:34.

HE

25.06.11
23:42

казано от Biad__ на 25.06.11, 23:20:

Не си открил топлата вода :D.
Има изгода за големи поръчки,когато доставката след определно тегло е фиксирана,или евентуално малки неща,които са скъпи,но са леки на тегло.
От САЩ нещата са много евтини,но доставката и евнтуално мито си правят почти едни и същи на цена с продаваните тук.
От година насам всички магазини за добавки правят доста сериозно намаления и просто не си струва да поглеждаш навън,при положения,че едвали ще ти излезе по-евтино от 10-15 лв,при поръчка от около 200-300 лв.
Аз за последно си пазараувах Myofusion тук на цена по евтина от bb.com

Е не мога да се съглася с теб. Спестеното излиза доста повече за тези пари /или повече продукти - все тая/. Вече е в зависимост, ако ползва отстъпки в някои магазини може и тук да му излезе толкова, но това е рядкост, както и отстъпките над 10%.

п.п. Защо изобщо коментираме този сайт, след като има доста други от които си струва човек да пазарува?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.06.11 23:43.

Не си поръчвам често хранителни добавки,но дали ще е ebay или някой друг сайт....все.Преди няколко дни си поръчах Yohimbine на Pure nutrition от fitness1.bg и за мой късмет както винаги предпазната лепенка на капачката беше прилично обгорена.(dull)

05.04.14
17:21

казано от Ибсилон Иванова на 05.04.14, 08:54:

Не си поръчвам често хранителни добавки,но дали ще е ebay или някой друг сайт....все.Преди няколко дни си поръчах Yohimbine на Pure nutrition от fitness1.bg и за мой късмет както винаги предпазната лепенка на капачката беше прилично обгорена.(dull)

хахахаахах бахти тъпото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1