Мнение за тези продукти и кои от тях да избера?

26.06.11
18:21

Продуктите които ми препоръчаха са тези:

Syntrax-Macro PRO
ON-Serious Mass
Scitec-Jumbo Professional
BSN-No EXPLODE
BSN-Cell Mass
ON-Tribulus
UPSlobs-Jack 3d
Biotech-Creatin PH
Biotech-Sterol Complex
Biotech-Nitrox Alkatech

Като от тези искам да взема един гейнер + някое от останалити неща.Какви са мненията ви за продуктите? Целта е покачване на тегло,като сега привършвам една кофа с Muscle Juice и някакви хапчета Advanced PCT и резултата е за месец и половина 5 кг. от горе. (69кг.-74кг.)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 27.06.11 17:19.

26.06.11
22:02

казано от liverpool235 на 26.06.11, 18:21:

и някакви хапчета Advanced PCT

Е ти не не знаеш ли за какво са тия хапчета. Просто си решил да ти пиеш ей така ли ? :D :D Иначе по темата е добре да кажеш с какви финанси разполагаш ако имаш достатъчно пари вземай  ON serious mass в голяма разфасовка и някакъв монохидрат .

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 26.06.11 22:05.

26.06.11
23:33

казано от adivnas на 26.06.11, 22:02:

казано от liverpool235 на 26.06.11, 18:21:

и някакви хапчета Advanced PCT

Е ти не не знаеш ли за какво са тия хапчета. Просто си решил да ти пиеш ей така ли ?

Нещо от род..(tmi) Просто едно приятелче работи в Сила.бг и влезнах в магазина им и ми препоръчаха Muscle Juice и PCT-to и не си спомням за какво казаха,че било.Спомням си,че ми казаха,че е безвредно и незнам си още какво.
Отностно бюджета съм си заделил примерно до 150 лв. за тоя месец.

Мнението беше редактирано от liverpool235 на 26.06.11 23:34.

PCT? Такива неща се ползват с определена цел и за теб определено не важи. Гейнърите за мен са пълно пилеене на пари. Хубав протеин, креатин, БЦАА, може и азотче. Нищо друго не ти трябва :)

27.06.11
03:49

казано от Ради Хаджирадев на 27.06.11, 03:14:

PCT? Такива неща се ползват с определена цел и за теб определено не важи.

А защо бързате така генерално да отхвърляте възможноста подобен продукт да бъде използван с различна цел? Не ми се занимава да разглеждам какво съдържа този в частност, но какво съдържа обикновенно един продукт за PCT? Даааа, естроген блокер или SERM, + тестостерон бустер, какъв по добър начин човек да повиши нивата на свободния тестостерон, без да прибягва до употребата на забранени вещества??? Много доказани продукти работят на същия принцип ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.06.11 03:50.

27.06.11
13:40

Абе щом имаш 150 лева вземи си 2кг протеин матрица и креатин матрица . Азотен буустер не добра идея според мен когат целта не е релеф .

27.06.11
14:06

казано от adivnas на 27.06.11, 13:40:

Азотен буустер не добра идея според мен когат целта не е релеф .

Ха сега да видим защо мислиш така.Би ли обосновал мотивите си за това твърдение ?

казано от Valdis на 27.06.11, 03:49:

казано от Ради Хаджирадев на 27.06.11, 03:14:

PCT? Такива неща се ползват с определена цел и за теб определено не важи.

А защо бързате така генерално да отхвърляте възможноста подобен продукт да бъде използван с различна цел? Не ми се занимава да разглеждам какво съдържа този в частност, но какво съдържа обикновенно един продукт за PCT? Даааа, естроген блокер или SERM, + тестостерон бустер, какъв по добър начин човек да повиши нивата на свободния тестостерон, без да прибягва до употребата на забранени вещества??? Много доказани продукти работят на същия принцип ;)

Защо да си променя хормоналния баланс и да си намалява естрогена при положение, че не е над нормата. За да слезе под нея ли? :)

Като гледам тук се търси някаква проста и работеща комбинация. Няма нужда от такива “екстри”.

27.06.11
15:48

казано от a.k.a. The Boss на 27.06.11, 14:06:

казано от adivnas на 27.06.11, 13:40:

Азотен буустер не добра идея според мен когат целта не е релеф .

Ха сега да видим защо мислиш така.Би ли обосновал мотивите си за това твърдение ?

Все по-популярно е да се слага така наречения 1,3 диметиламин ,който си е легален амфетамин и води до качествена загуба на мазнини , а при неналичието на достатъчно такива и на мускулна маса. Няма смисъл да напомням за големите дози кофеин и ефектът им върху мазнините .

ПС:Също тази информация намерих в статия в сайта :” Бета-аланинът понижава съдържанието на друга аминокиселина в черния дроб, таурин, с 60%. Тауринът и бета-аланинът се конкурират за усвояване, поделяйки си една и съща транспортна система в клетките.Едновременният прием на таурин и бета-аланин води до много бързо отделяне на таурина в урината. Като резултат бета-аланинът блокира нормалното повторно навлизане на таурин в бъбреците. ” 

Следователно гледайки толкова така наречени топ продукти да съдържат и двете в буустера ми напомня за главната цел на всяка компания за добавки- парите . Щом слагат и двете при условие че е доказано че е неефективно значи предлагат просто една каша от вещества кои  ефикасни, кои не чак толкоз ! ;)

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 27.06.11 15:49.

27.06.11
16:01

То,ако беше така,всичко живо щеше да лющи азот и да отслабва и тогава добавките за редуциране на мазнини щяха да изчезнат от пазара.Според теб това,че тези добавки са рекламирани като такива за повишаване на силата и масата си е чиста проба маркетингов трик с обратно действие ? Аз защо не съм отслабнал и не съм се орелефил при положение,че не съм спирал /не включвам 4- седмичните паузи / буустерите в последната година и половина ? По твоята логика хората,които пият по 7-8 кафета на ден са всичките релефни и слаби ?

ПП:Постовете ми не целят каквото и да е заяждане с теб,просто ми е любопитна твоята гледна точка.:)

27.06.11
16:18

Хората които пият 7-8 кафета може да не са релефни но това не значи че от кофеинът не се отслабва или от диметиламинът . Не мисля че азотните буустери са маркетингов трик те без съмнесие дават сила и фокус , но маса да дават ... това вече е толкова вярно колкото че и от трибулуса може да си качи мускулна маса (доказано е че не може)

ПС: с никакви лоши чувства към теб или към трибулуса той си остава най-добрата естесвена билка за покачване на тестостерона. Като цяло мисълта ми беше автора да предпочете креатинът ще има по-добър ефект според мен.

27.06.11
16:35

За креатиновата матрица съм съгласен,въпреки,че се съмнявам авторът на темата да има необходимият хранителен и тренировъчен опит,за да приема добавки,но това е съвсем друга история.Буустерите подпомагат качването на маса и обем,стига да има градивен материал за това,което ще рече ,че е необходим стриктен хранителен режим,богат на белтъчини.

27.06.11
17:16

казано от a.k.a. The Boss на 27.06.11, 16:35:

За креатиновата матрица съм съгласен,въпреки,че се съмнявам авторът на темата да има необходимият хранителен и тренировъчен опит,за да приема добавки,но това е съвсем друга история.Буустерите подпомагат качването на маса и обем,стига да има градивен материал за това,което ще рече ,че е необходим стриктен хранителен режим,богат на белтъчини.

Опита ми е точно този месец и половина(ако може да се нарече опит),като се опитвам да правя всичко както трябва.За хранителния режим все още не съм се усъвършенствал,повеже ми казаха за сега да си ям всичко,само ми разясниха на кои храни да наблягам повече и кои да избягвам,но нямам някаква стриктна диета,която да спазвам.За сега резултат има и искам да продължа в тази насока.Просто събирам повече мниния,за това кое е по-добре да взема,като искам нещо което е изпитано и се знае,че ще има ефект.

Мнението беше редактирано от liverpool235 на 27.06.11 17:17.

27.06.11
18:04

Един месец и половина стаж и си ползвал РСТ продукт :D :D чакам head hunter . Не, сериозно вложи всички пари в направата на един добър хранителен режим и ЕВЕНТУАЛНО ако останат пари си вземи едно протеинче иначе просто няма смисъл .

27.06.11
20:38

казано от adivnas на 27.06.11, 18:04:

Един месец и половина стаж и си ползвал РСТ продукт :D :D чакам head hunter . Не, сериозно вложи всички пари в направата на един добър хранителен режим и ЕВЕНТУАЛНО ако останат пари си вземи едно протеинче иначе просто няма смисъл .

И аз имах съмнения за този продукт,но се доверих на преценката на приятелят ми...

HE

27.06.11
20:48

Един месец и половина стаж и си ползвал РСТ продукт :D :D чакам head hunter .

Няма какво да кажа - поредния, който ме оставя безмълвен. Дали му някъкви хапчета, а той си ги пил и даже не знаел за какво са (dull) Ще взема да се преориентирам към бизнеса с хранителни добавки и като гледам какви “умни билдъри” има - много бързо ще забогатея. Сега понеже е видял резултатите от добавките, но понеже е прекалено “умен билдър” и не знае кое какво е, а не е и мързелив, си е пуснал темата тук. Каквото и да му обясните - ще отърчи право в магазина за добавки да си купи още 6 кг. “мускулна маса”, защото вече е направил списъка с вълшебните прахове и в тях е истината, а като гледам въпросния списък се чудя да плача ли или да се смея /май ще е второто, щом на автора не му пука, защо на мен да ми пука за него/. След това хранителните добавки ще станат слабички, защото няма вече да дават по 6 кг. мукулна маса и предусещам следващата тема с “растат ми цици” или “Как да вдигна самолета” :D Цялата тема е за бисерите, а автора май след време ще е кандидат за “Дарвиновите награди”.

Имам предложение към екипа - направете темата важна, та следващия пишман културист да вземе да я прочете, преди да се изсили към близкия магазин за пенкилер, правещ мусОли. Може би за това още не съм решил да имам деца, защото ако това беше моето дете - щеше да отнесе един самосвал първокачествен бой и щях да му го наливам с кофи!

п.п. Мислех да не пиша в тая тема, но ме поканихте толкова учтиво, че не се сдържах :D

27.06.11
21:32

казано от head_hunter на 27.06.11, 20:48:

Един месец и половина стаж и си ползвал РСТ продукт :D :D чакам head hunter .

Няма какво да кажа - поредния, който ме оставя безмълвен. Дали му някъкви хапчета, а той си ги пил и даже не знаел за какво са (dull) Ще взема да се преориентирам към бизнеса с хранителни добавки и като гледам какви “умни билдъри” има - много бързо ще забогатея. Сега понеже е видял резултатите от добавките, но понеже е прекалено “умен билдър” и не знае кое какво е, а не е и мързелив, си е пуснал темата тук. Каквото и да му обясните - ще отърчи право в магазина за добавки да си купи още 6 кг. “мускулна маса”, защото вече е направил списъка с вълшебните прахове и в тях е истината, а като гледам въпросния списък се чудя да плача ли или да се смея /май ще е второто, щом на автора не му пука, защо на мен да ми пука за него/. След това хранителните добавки ще станат слабички, защото няма вече да дават по 6 кг. мукулна маса и предусещам следващата тема с “растат ми цици” или “Как да вдигна самолета” :D Цялата тема е за бисерите, а автора май след време ще е кандидат за “Дарвиновите награди”.

Имам предложение към екипа - направете темата важна, та следващия пишман културист да вземе да я прочете, преди да се изсили към близкия магазин за пенкилер, правещ мусОли. Може би за това още не съм решил да имам деца, защото ако това беше моето дете - щеше да отнесе един самосвал първокачествен бой и щях да му го наливам с кофи!

п.п. Мислех да не пиша в тая тема, но ме поканихте толкова учтиво, че не се сдържах :D

Ах ти колко си забавен..Колко ми приличаш на Къци Вапцаров си нямаш на идея.
Понеже ти от всичко разбираш и всичко знаеш и си се родил научен не правиш грешки и не се подвеждаш?
Евалата тогава! Човек да не попита за нещо без някой измислен тарикат да му каже той колко умен бил,а другия колко тъп..
Ем да не съм в час,опитвам се да образовам така да се каже и права грешки и не ме е срам.Ах колко ми е писнало от спамерите като тебе си нямаш на идея,а дори и ме храниш.Евалата пич дано си доволен,вместо да дадеш съвет,нахрани някой който се опитва да разбере нещо!
И аз какво се занимавам с “умни” типове като тебе идея си нямам..
А и това просто беше поредния съвет който ми дадаха и исках да проверя дали няма да сгреша пак,но ти вместо да кажеш,че греша,седна тука да си чешеш пръстите и да се правиш на хитър..
Разбрах,че от тая тема с която си мислях,че някой ще даде някой съвет,нищо няма да излезне!

Мнението беше редактирано от liverpool235 на 27.06.11 21:39.

27.06.11
21:43

Хората без съмнение правят грешки. Вярвяй ми всички които са ти писали в темата включително и Хед искаме да предотвратим твоята грешка- първо пробвай после виж. Нищо няма да ти стане от РСТ- то дет си пил ама утре като решиш ей така и да пийнеш малко метанче и малко тестостеронче и пак като един наш съфорумник пуснеш темата от сорта имам ли гинекомастия , как да се справя с косопада и т.н. тогава няма да има шанс да кажеш” Допуснах грешка то на всеки се случва” ... Иначе по темата казах ти огледай из форума и си избери подходящ хранителен режим сега докато имаш достотъчно средства ... иии Успех :)

27.06.11
21:53

казано от adivnas на 27.06.11, 21:43:

Хората без съмнение правят грешки. Вярвяй ми всички които са ти писали в темата включително и Хед искаме да предотвратим твоята грешка- първо пробвай после виж. Нищо няма да ти стане от РСТ- то дет си пил ама утре като решиш ей така и да пийнеш малко метанче и малко тестостеронче и пак като един наш съфорумник пуснеш темата от сорта имам ли гинекомастия , как да се справя с косопада и т.н. тогава няма да има шанс да кажеш” Допуснах грешка то на всеки се случва” ... Иначе по темата казах ти огледай из форума и си избери подходящ хранителен режим сега докато имаш достотъчно средства ... иии Успех :)

За това съм пуснал тази тема,хора като теб,да кажат правиш грешка виж друг начин!
Грам не съм се замислял за някакви сериозни неща да пия,просто исках някаква лека добавка,която да ми бутне едно рамо,в това което се опитвам да постигна,но от всякъде получавам някакви различни мнения и се чудя на кой да вярвам и за това съм пуснал и тази тема!
И просто исках да чуя,мнение дали тези неща дето съм изброил стават за нещо и дали си заслужава да пия нещо от тях..
Благодаря ти за съвета!

Мнението беше редактирано от liverpool235 на 27.06.11 21:54.

1ва грешка - искаш да ползваш добавки, които са създадени, за да преодолеят плато.
2ра грешка - не взимаш важните неща - бцаа, пудра, витамини и рибено масло
3ра грешка - не казваш как се храниш.
4та грешка - не казваш как тренираш
5та грешка - 5кг чиста мускулна маса не се качва за 2 месеца. :)

HE

28.06.11
07:11

казано от liverpool235 на 27.06.11, 21:32:

Ах ти колко си забавен..Колко ми приличаш на Къци Вапцаров си нямаш на идея.
Понеже ти от всичко разбираш и всичко знаеш и си се родил научен не правиш грешки и не се подвеждаш?
Евалата тогава! Човек да не попита за нещо без някой измислен тарикат да му каже той колко умен бил,а другия колко тъп..
Ем да не съм в час,опитвам се да образовам така да се каже и права грешки и не ме е срам.Ах колко ми е писнало от спамерите като тебе си нямаш на идея,а дори и ме храниш.Евалата пич дано си доволен,вместо да дадеш съвет,нахрани някой който се опитва да разбере нещо!
И аз какво се занимавам с “умни” типове като тебе идея си нямам..
А и това просто беше поредния съвет който ми дадаха и исках да проверя дали няма да сгреша пак,но ти вместо да кажеш,че греша,седна тука да си чешеш пръстите и да се правиш на хитър..
Разбрах,че от тая тема с която си мислях,че някой ще даде някой съвет,нищо няма да излезне!

Оооо да летен хитрец, духовит като вентилатор! На всичко отгоре го раздава и форумен играч. Като си решил да се образоваш да беше прочел нещо, но то не е като да отидеш в магазина за добавки и да питаш какво да взимаш. А щом не се срамуваш от грешката, която си направил, говори достатъчно за теб. Ах колко ми е писнало от летни билдъри, които искат за около месец да са №1, но пък обичам да ги храня и не ми писва да им сипвам повече, отколкото могат да си хапнат. Като толкова искаш да разбереш нещо, дали пък няма статии за хранителни добавки и новаци в сайта? Не стига, че си се насрал, а и тон се опитваш да държиш! Взимай там всичко от първия пост и пий на ред - каквото ти попадне.
Аз в тая тема на анимационен герой не мисля да пиша повече, или поне докато не спре да го мързи и не вземе да се “образова” малко. Иначе при теб си личи колко си “умен” да пиеш нещо, което идея си нямаш какво е - ако кажа “шаран”, ще обида рибата, която до теб ще изглежда Нобелов лауреат :D :D :D

п.п. Когато някой е тъп, му остава за цял живот. Май като гледам - няма нужда да се “образоваш” с метода “В един форум ми казаха”.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.06.11 07:14.

TN

28.06.11
09:25

Вземи си изолат+казеин+рибено масло+креатин(зависи от стажа ти)+аминокиселини , събери още някой лев и си вземи от Англия,защото тука са 3-4 пъти по-скъпи!

28.06.11
11:54

казано от The Next на 28.06.11, 09:25:

Вземи си изолат+казеин+рибено масло+креатин(зависи от стажа ти)+аминокиселини , събери още някой лев и си вземи от Англия,защото тука са 3-4 пъти по-скъпи!

И за какво му са ? Каза че имал един месец стаж...Един месец...това е крайно недостатъчно за добавки просто да яде и тренира

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1