За креатина ?

30.05.05
18:09

На колко време се спира креатина ,защото разбрах че имало период на спиране на креатина след колко грама трябва да се спре и за колко време?
И също може ли от креатина и глутамина да се омазни тялото ,защото всички ми казват да наблегна на релефа и глутамина трябва ли и тои да се спира за извесно време?
Кога ще е наи добре да ги вземам тези продукти в случаите:
5гр.Креатин преди тренировка и 5гр.Глутамин след
5гр.Креатин преди тренировка и 5гр.Глутамин преди лягане
5гр.Креатин след тренировка и 5гр.Глутамин след
5гр.Креатин преди тренировка и 5гр.Креатин след и 5гр.Глутамин
10гр.Креатин преди тренировка и 5гр.Глутамин след
5гр.Глутамин преди тренировка и 10гр.Креатин след
Предварително 10х за отговорите!
Ако имам правописни грешки тва е щото сам прос :mrgreen:  :shock:

30.05.05
19:18

Някои пият 1 месец и почиват толкова, други провят същото само че цикъла е на 2 месеца!Незнам кое е по добре!

30.05.05
19:23

Според мене 1 месец пиеш - 1 почиваш. Аз го пиех и без зареждаща доза и пак имаше ефект. Не се лакоми с големи дози.

30.05.05
19:47

аз пък го пия .... страно защо ли не на цикли ми просто постояно 8)

май греша ?

30.05.05
19:59

[quote author=“aide_na_kafe”]аз пък го пия .... страно защо ли не на цикли ми просто постояно 8)

май греша ?

За да разбереш дали е странно го спри и след седмица две си пусни едно изследване урина !

30.05.05
20:14

[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“aide_na_kafe”]аз пък го пия .... страно защо ли не на цикли ми просто постояно 8)

май греша ?

За да разбереш дали е странно го спри и след седмица две си пусни едно изследване урина !

е вредно ли е ? или просто го испикавам без да го освоявам ? :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1