26.06.11
01:01
здравейте имам проблем с дясната китка и по-точно eто тази част http://prikachi.com/images/759/3495759d.jpg
ходих при лекари и ми казаха че нещо там се е скъсало и сега не стигало кръв да захранва китката и от там идват болките ,които са непостоянни,но въпреки това ми пречат да тренирам!
Един лекар дори ми каза,че трябвало да се направи операция ,която не се правела в България - така наречената артроскопска операция.
Искам да ви питам дали знаете някакви добри специалисти в София за ръка и по-специално китки и също така какви упражнения да правя сега? изключително проблемни са ми лицевите опори и упражненията за бицепс и трицепс
26.06.11
10:17
Може ли да попитам как я получи тази контузия ?
27.06.11
00:16
Обездвижваш и накитници, ако продължаваш да я натоварваш ще стане както стана при мен все още ме боли - цели 7 месеца..
@Bressan - мисля, че ти бях писал тогава какво да направиш. Още ли продължава болката. При мен отмина за 2 месеца макс, въпреки че се тренирам и брейк и там всичко пада на китките. Има в аптеките ластични накитници, които много ми помогнаха на мен. Мисля, че и Омега 3 биха Ви били от полза. Друго, което ми помогна са тези пружините за стискане, също така упражнения за предмишница, но отначало с по-малки кила, да не контузите съвсем областта.