Need Help

Темата е заключена.
NE

28.05.05
18:06

Имам две питания :
1. Абе чуда се като съм още в началната фаза на тренировките и тренирам всички групи мускули трябват ли ми някакви добавки?Щото имам BCAA 2000 на Universal имам и някакви протеини и незнам дали да ги пия сега или като почна да тренирам по програма?

2. Колко време трябва да се тренират всички групи мускули?Вече съм направил 10-ина тренировки,трябват ли ми повече или да почвам по програма?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:25.

28.05.05
19:18

[quote author=“ne`mi`puka”]Имам две питания :
1. Абе чуда се като съм още в началната фаза на тренировките и тренирам всички групи мускули трябват ли ми някакви добавки?Щото имам BCAA 2000 на Universal имам и някакви протеини и незнам дали да ги пия сега или като почна да тренирам по програма?

2. Колко време трябва да се тренират всички групи мускули?Вече съм направил 10-ина тренировки,трябват ли ми повече или да почвам по програма?

Ако напишеш с каква цел тренираш, ще е добре.

Иначе:
1) Може да ги приемаш, но ефективността им ще е значително по-малка, отколкото ако си направиш добра диета и започнеш с добавки след време като се ззахванеш с разделни тренировки

2) Колкото ти трябва. Кажи какво ти е физ. състояние. Ако си залежал на средна възраст, може и 3-4 месеца да ти трябват.

* Инструктор ли имаш? Защото ако не, има голяма вероятност да правиш кофти тренировки с още по-кофти ефект.

Поздрави

NE

29.05.05
12:53

Еми тренирам с цел покачване на мускулна маса , на 15 год съм 1.78см и 63кг нямам инструктор  :D

NE

30.05.05
14:17

Айде де , чакам отговор  :D , колко време още да тренирам всички групи мускули??

30.05.05
15:58

[quote author=“ne`mi`puka”]Айде де , чакам отговор  :D , колко време още да тренирам всички групи мускули??

ми 3-4 седмици :lol:  докато не почустваш че вече серите не са ти много леки :P

30.05.05
17:28

ахахахахахахахха тои може да си праи и тежки серии на сички групи...въпроса е че ефект 0…иначе аз тренирах 3 седмици

30.05.05
21:58

какви добавки бе?!
ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ му е майката.мани ги тея добавки не само “добавят” не правят всичко :wink:

NE

31.05.05
17:00

Е да , но все пак помагат нали  :wink:

31.05.05
18:54

добавките помагат но и оказват мн голямо психическо влияние...поне при мен е така

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1